2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım geçen hafta 4 gün çok az ve derinden hissettim bebeğin hareketlerini, en son dayanamayıp doktora mail attım.

"26 haftada bebek hareketleri zaman zaman azalabilir hatta anne yorgun aç ve mutsuz ise bu daha da belirgin olacaktır. Bol sıvı alıp dinlenmek uygun olacaktır." yazmış.

Cumartesi şeker yüklemesinden sonra eski formuna geri döndü çok şükür

Canım geçen hafta 4 gün çok az ve derinden hissettim bebeğin hareketlerini, en son dayanamayıp doktora mail attım.

"26 haftada bebek hareketleri zaman zaman azalabilir hatta anne yorgun aç ve mutsuz ise bu daha da belirgin olacaktır. Bol sıvı alıp dinlenmek uygun olacaktır." yazmış.

Cumartesi şeker yüklemesinden sonra eski formuna geri döndü çok şükür

Günaydın kızlar sağ kaburgamın altında çok şîddetli batma mevcut ağrıdan uyuyamıyorum aynı sorunnu yaşayan var mı

Tam 1 aydır çekiyorum Skolyozum var belimde ondan diye düşündüm usg çekildi tüm batın bişi gözükmüyor, mide ve diyaframa baskı sonucu diyor dr. sanki eğilip kalkarken bişi kopuyor orda çok acıyor kaburgam kırıldı herhalde diye düşünüyorum artık

Günaydın anneler
dün eşim nobetciydi bütün gece uyumadim bugün bir de aşım vardı. Aramamislar yine ya çarşambaya kaldı zaten hiç uyumamistim birde erken kalkmak zorunda kaldım

Canm igneyi oldum kalcadan yapiyrlar hafif agri oluyr bide igneden once coombs diye bi test var onu yapiyrlar ben devlette yaptirdm
Canm igneyi oldum kalcadan yapiyrlar hafif agri oluyr bide igneden once coombs diye bi test var onu yapiyrlar ben devlette yaptirdm
Mrb esımle bendede uyuşmazlık var Coombs testini yaptırdınız mı sonuç ne çıktı iğneyi 27+ damı ya da 28+ haftada mı oldunuz cevap verirseniz sevinirim

9 kg çok mu kii?

günaydın hanımlar,
herkes iyi inşallah ?
ben bebişe gelenlere vermek üzere hediyeliklere adadım kendimi
eşim hem hastane odasını süsleriz, hemde sonrasında gelenlere evimizde dağıtırız diye düşünmekte..
sizlerden de fikir alıyım dedim..
kokulu sabun yapıcaz kendimiz.. kalıplarını ve malzemelerini alıp.
şunun pembesinden.
buzdolabı süsü yapıcam ben keçeden, şunun DEFNE hali :
minik kavanozlara gül lokumu hazırlıycaz, şöyle :

Doktor hanım oğlunun bacağı kısa dedi haftasına göre. Sonrada olmayabilir dedi.. Böyle birşeyle karşılaşan varmı arkadaşlar. Moralim bozuldu sinir oldum.

günaydınlar..sağlıklı mutlu haftalar

günaydın herkese. iki haftalık sıkıcı seminerlerimiz başladı. kapı süsü yapam bari :)

Günaydın anneler
dün eşim nobetciydi bütün gece uyumadim bugün bir de aşım vardı. Aramamislar yine ya çarşambaya kaldı zaten hiç uyumamistim birde erken kalkmak zorunda kaldım
Tünaydın kızlar tembel oldum ben ya, gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum..

kızlar bugün pijama aldım bi takım kendime lohusa için kaç tane almak lazım , annem benim biraz abartır da böyle şeyleri çok almak istemedim

canım hastanede gecelik daha kullanışlı oluyor gelip kanamayı kontrol ediyorlar çünkü. ben gecelik giydim ertesi gün de çıktığım için pijamayı giymeye gerek bile kalmadı ama evde iyi oluyor lohusa pijaması.

Doktor hanım oğlunun bacağı kısa dedi haftasına göre. Sonrada olmayabilir dedi.. Böyle birşeyle karşılaşan varmı arkadaşlar. Moralim bozuldu sinir oldum.
Cnm içini rahat tut sen bişey olmaz Allahın izniyle bazen drlar sesli düşünüp sinir bozucu olabiliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…