Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar sağ kaburgamın altında çok şîddetli batma mevcut ağrıdan uyuyamıyorum aynı sorunnu yaşayan var mı
Canm igneyi oldum kalcadan yapiyrlar hafif agri oluyr bide igneden once coombs diye bi test var onu yapiyrlar ben devlette yaptirdm
Mrb esımle bendede uyuşmazlık var Coombs testini yaptırdınız mı sonuç ne çıktı iğneyi 27+ damı ya da 28+ haftada mı oldunuz cevap verirseniz sevinirimCanm igneyi oldum kalcadan yapiyrlar hafif agri oluyr bide igneden once coombs diye bi test var onu yapiyrlar ben devlette yaptirdm
Örtmenim sen nerelisin :) bazen bizim oralilar gibi konusuyon sanki :)günaydın herkese. iki haftalık sıkıcı seminerlerimiz başladı. kapı süsü yapam bari :)
Şeker yüklemesi yapıldı 75lik kızlar midem falan bulanmadi iki defa kan verdim bir saat arayla bir saat daha bekleyip tekrar verecem bayilacam ama allahtan ev yakın da uzaniyorum bebeğim çok iyiydi ama maşallah kıpır kıpırdı.955gr olmuş bir hafta önde dedi dr.ama çok kilo almış sin dedi kızdı dikkat edeceksin dedi hamilelik boyunca 9kg almışım ayaklarimda sistigi icin böyle giderse hastaneye bile yatabilirsin dedi allah korusun ya inş şeker de çıkmaz
günaydınlar..sağlıklı mutlu haftalar
günaydın herkese. iki haftalık sıkıcı seminerlerimiz başladı. kapı süsü yapam bari :)
Tünaydın kızlarGünaydın anneler
dün eşim nobetciydi bütün gece uyumadim bugün bir de aşım vardı. Aramamislar yine ya çarşambaya kaldızaten hiç uyumamistim birde erken kalkmak zorunda kaldım
![]()
kızlar bugün pijama aldım bi takım kendime lohusa için kaç tane almak lazım , annem benim biraz abartır da böyle şeyleri çok almak istemedim
Cnm içini rahat tut sen bişey olmaz Allahın izniyle bazen drlar sesli düşünüp sinir bozucu olabiliyorlar..Doktor hanım oğlunun bacağı kısa dedi haftasına göre. Sonrada olmayabilir dedi.. Böyle birşeyle karşılaşan varmı arkadaşlar. Moralim bozuldu sinir oldum.
Ne bilim valla birbucukta dahiliyeye gidecez bakalım kafam allak bullak bişe yemeye korkar oldum9 kg çok mu kii?
Tünaydın kızlartembel oldum ben ya, gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum..
Ne bilim valla birbucukta dahiliyeye gidecez bakalım kafam allak bullak bişe yemeye korkar oldum