2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hanımlar biz bebeklerimizin kıyafetlerini ne zaman yıkamaya başlarız ve çantamızı ne zaman hazırlarız bilgisi olan var mı

Hanımlar biz bebeklerimizin kıyafetlerini ne zaman yıkamaya başlarız ve çantamızı ne zaman hazırlarız bilgisi olan var mı
32. haftadan sonra hazırlıcam ben..tabi tecrübeliler daha iyi bilir..bakalım onlar ne dicek

haberdar et bizi de
Canım gittik geldik dr.diyet verdi diyetle halledilir dedi ailede şeker hastalığı varmı dedi yok çok şükür kanım düşük muş haftaya çarşamba günü akşam 9dan sonra hiçbişey yemeyip perşembe sabah kan tahlili bide açlık tokluk sanırım şekere bakilacakmis dahiliye dr.sinirda diyor kendi doktorum yüksek diyor bilmiyorum bakalım bide tek Kullanımlık antibiyotik verdi idrarda ki enfeksiyon için hayırlısı bakalim canım

İyi şükür bebişim sen nasılsın.. Bugün bebek şekerlerini yapmaya başladım ağırlaşmadan bitireyim sıcaklar fena burda nem oranı yükseldi..
bende iim..bu sıcaklar mahvedecek bizi yaaa...işyerinde klimasız duramıyorumben bi ayrılabilsem biran önce...çok sıkıcı olmaya başladı...

Bende özledim sizi cnm çalışırken bi duzenim vardı şimdi o da kalmadı valla.. Gerçi kızımı yolladım yazlığa bir nebze de olsa günler bana kaldı daha sık girerim artık..

ben de bu hafta 5 güncük rapor aldım, evde olmak çok güzeeel haftaya da bi hafta çalışıp temmuz başı yıllık iznimi kullanmaya başlıcam artık doğuma kdr rahatız :)

göğüs olayından çok korkuyorum.. emzirmek eminim çok güzel bi duygu ama benim göğüslerim zaten normalde de çok hassastır, emzirme döneminde ne yapacağım bilemiyorum.. göğüs kalkanını not ettim canım.. bir de lansinohun kremi var ondan aldım şimdiden 2-3 günde bir sürüyorum.. kurumasın çatlamasın diye

fulyacım çook geçmiş olsun.. şeker ile ilgili sana yapıan tahlilleri ve verilen dieti ayrıntılı paylaşır mısın?

ben de bu hafta 5 güncük rapor aldım, evde olmak çok güzeeel haftaya da bi hafta çalışıp temmuz başı yıllık iznimi kullanmaya başlıcam artık doğuma kdr rahatız :)
bende çarşambaya rapor alabilirsem alıcam ..ay inş alabilirim. bu arada geçen cuma doktora gittim hastaneye bi kaç evrak imza vardı doktora muayene oldum bir hafta önde görülüyor dedi..çarşamba kendi doktorumdan net öğrenecem öndemi diye..doğum bir hafta öncemi oluyor bu durumda bilgin varmı...ultrason aleti arasında fark olabilir dedim kendimce ama kilosu 975 çıktı

Sağol canım ben de aldım belki de sen bahsettiğinde okudum canım chicco nun da vardı ama ben de avent aldım oğlumda yoktu benim ya da ben farketmemişim; bu sefer aldım canım sağol

göbekte deılde bacakta kramplarım oluoyr
ne güzel işte cok guldm ama patronun yorumuna
Toplu halde hastalandık heralde benımde genzim yandı terledim gece sabahta burnum akıyo hastalandım
bende bi kendmi hasta sanıodum..koca kıs boyu bı hasta olmadı sımdıde gecmek bılmedı:)hepinize gecmiş olsun
canım gurmarda ve gratiste carefree large die bi günlük ped var muhakkak ondan al hatta gecen hafta gurmarda 2 tlye dusmustu 10 tane paket aldım.kesinlikle onerırırım

günaydın herkese. iki haftalık sıkıcı seminerlerimiz başladı. kapı süsü yapam bari :)
Bizim de canım ama yeni Müdürümüz bildiğin hergüne seminer programı koymuş MEB den olmasa; bugünden başladık sınav da olucaz; ben de oğlumla gitmiştim mecburen çocuk çok sıkıldı 3 saat salonda

Uykusuz kalınca rahatsız olunca bir de sinir oluyor ki o daha beter

bende uykusuzum hep rahat uyuyamıyorum hep sıcak geliyor klima karşısında bile wcye kalk ağrılar oluyo kalk, arada oğlan tepikler uyan bugün çok gerg,n başladım güne. sabahtan beri koçişe trip atıyorum. ne yapacağını şaşırdı adam.

tatlım havalar ısınıyor bizler ağırlaşıyoruz.. yavaş yavaş başlasan fena olmaz bence :)
bu konuda önce eşimi ikna etmem gerekiyor, girdiği ilk mağazadan her şeyi alıp çıkabilir kendisi, ki öyle olacak eminim :) niye abartıyorsun bu kadar, sen gelemezsen ben alırım diyor :))

TATLIM BN DİREK AİLE HEİMİME AÇIK AÇIK SÖYLEDİM.. 7 AYLIK hamileyim, geçen hafta çok yoruldm, bu hafta ünide işler sakin ben de biraz dinlenmek istiyorum 5 gün rapor verir misiniz dedim? hiç ikiletmedi bile üst solunum yolu enfeksiyonu deyip verdi hemen :) sen de bi dene istersen.. hazır gitmişken tetanoz aşımın da 2.sini oldum, rahatladım..

bebişin bi hafta önde gitme drmu da şöyle ki bnm oğluşum da 6 haftalık ilk muayeneden sonra her gidişimde bi hafta önde gidiyor.. bizim senle günlerimiz çok yakın, bnmki de geçen hafta 1 kg olmuştu.. kilosuna bakırsa senin yavru da önden geliyor :) maşallah ama usgden usg ye fark ediyor, bir de muayene sonrası doktor bir kağıt veriyor ya foto gibi ama üzerinde sadece değerler oluuyor orda 5 6 tane değer oluyor yanlarında da değere göre hafta bilgisi yazıyor.. sora ordaki hafta bilgilerinin ortalaması alınıp zaten usg ye göre haftası çıkıyor bebişlerin.. sende o kağıt varsa bi bak bakalım herşey bi hafta önde mi? bazen sadece fl yani boyu bazen ac yani karın çevresi flan önde olabiliyormuş.. o zaman bebişin direk 1 hafta önde oldğunu söylemek doğru olmaz..
bnm yavrunun tüm değerleri bi hafta önde olmasına rağmen, doktorum son aylara doğru özellikle 8. aydan sonra sat ına yaklaşabilir temkini olmakta fayda var diyor.. eğer 32. haftadan sonra hala önde gidiyorsa o zmn tahmini doğum tarihini öne çekeriz diyor

çook uzun yazdım :) umarım açıklayıcı olmuştur miskcim

amanın herkesler de bi gerginlik asabiyet :) bnde şimdilik kocişe karşı bi sıkıntı yok ama işteyken biri benden bi iş istediğinde feci sinirlenip alınıyorum.. sanki bn hamileyim ya bütün gün yan gelip yatmam gerekiyormuş gbi geliyoo.. sonradan kendime kızıyorum kızım deli misin işin bu senin, tabi yapıcaksın diyorum böyle gelgitlerim oluyor :) neyseki bu hafta raporluyum evimdeyim ohh keyfim yerinde

Canım ben yıkadım temiz çarşafa sadım hepsini ütülenmeyi bekliyorlar ; bu ay sonuna kadar bitirip dolabına yerleştiricem kısmetse üstlerine raf raf temiz tülbent örterim tozlanmazlar, çantamı da kısmetse ay sonuna hazır edicem yoksa ben sonlara bırakırsam huzursuz olurum erken gelirse bebiş diye malum ben yedi aylığım :)

bu konuda önce eşimi ikna etmem gerekiyor, girdiği ilk mağazadan her şeyi alıp çıkabilir kendisi, ki öyle olacak eminim :) niye abartıyorsun bu kadar, sen gelemezsen ben alırım diyor :))

eğer eşin alışverişe gerçekten meraklıysa çook şanslısın canım :) bnmkini bi saat zor dolaştırırsın, bi saatin sonunda bulduğu ilk cafeye girer, kahvesini söyler, sen istiyosan dolaşmaya devam et ben burda beklerim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…