Katticim seni özledik sensiz olmuyorAh cnm 3 kez iyiymiş yine kaç 3 kez uyanıyorum ben bi bilsen.. Zor zamanlar başladı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katticim seni özledik sensiz olmuyorAh cnm 3 kez iyiymiş yine kaç 3 kez uyanıyorum ben bi bilsen.. Zor zamanlar başladı![]()
32. haftadan sonra hazırlıcam ben..tabi tecrübeliler daha iyi bilir..bakalım onlar ne dicekHanımlar biz bebeklerimizin kıyafetlerini ne zaman yıkamaya başlarız ve çantamızı ne zaman hazırlarız bilgisi olan var mı![]()
Canım gittik geldik dr.diyet verdi diyetle halledilir dedi ailede şeker hastalığı varmı dedi yok çok şükür kanım düşük muş haftaya çarşamba günü akşam 9dan sonra hiçbişey yemeyip perşembe sabah kan tahlili bide açlık tokluk sanırım şekere bakilacakmis dahiliye dr.sinirda diyor kendi doktorum yüksek diyor bilmiyorum bakalım bide tek Kullanımlık antibiyotik verdi idrarda ki enfeksiyon için hayırlısı bakalim canımhaberdar et bizi de
bende iim..bu sıcaklar mahvedecek bizi yaaa...işyerinde klimasız duramıyorumİyi şükür bebişim sen nasılsın.. Bugün bebek şekerlerini yapmaya başladım ağırlaşmadan bitireyim sıcaklar fena burda nem oranı yükseldi..
Bende özledim sizi cnm çalışırken bi duzenim vardı şimdi o da kalmadı valla.. Gerçi kızımı yolladım yazlığa bir nebze de olsa günler bana kaldı daha sık girerim artık..
hatta son haftalarda kullanmaya başlıyorlar yara olmasını engelliyormuş. ben de daha önce bahsetmiştim yine söyleyeyim göğüs kalkanından çok memnun kalmıştım oğlumda. bu sefer yine aldım. aventin var, başka marka görmedim, çokşükür yarasız atlatmıştık emzirme sürecini
Canım gittik geldik dr.diyet verdi diyetle halledilir dedi ailede şeker hastalığı varmı dedi yok çok şükür kanım düşük muş haftaya çarşamba günü akşam 9dan sonra hiçbişey yemeyip perşembe sabah kan tahlili bide açlık tokluk sanırım şekere bakilacakmis dahiliye dr.sinirda diyor kendi doktorum yüksek diyor bilmiyorum bakalım bide tek Kullanımlık antibiyotik verdi idrarda ki enfeksiyon için hayırlısı bakalim canım
ben daha 4 tulum dışında hiç bişey almadımHanımlar biz bebeklerimizin kıyafetlerini ne zaman yıkamaya başlarız ve çantamızı ne zaman hazırlarız bilgisi olan var mı![]()
ben daha 4 tulum dışında hiç bişey almadımnerde yıkama ütüleme...
bende çarşambaya rapor alabilirsem alıcam ..ay inş alabilirim. bu arada geçen cuma doktora gittim hastaneye bi kaç evrak imza vardı doktora muayene oldum bir hafta önde görülüyor dedi..çarşamba kendi doktorumdan net öğrenecem öndemi diye..doğum bir hafta öncemi oluyor bu durumda bilgin varmı...ultrason aleti arasında fark olabilir dedim kendimce ama kilosu 975 çıktıben de bu hafta 5 güncük rapor aldım, evde olmak çok güzeeelhaftaya da bi hafta çalışıp temmuz başı yıllık iznimi kullanmaya başlıcam artık doğuma kdr rahatız :)
Sağol canım ben de aldım belki de sen bahsettiğinde okudum canım chicco nun da vardı ama ben de avent aldım oğlumda yoktu benim ya da ben farketmemişim; bu sefer aldım canım sağolhatta son haftalarda kullanmaya başlıyorlar yara olmasını engelliyormuş. ben de daha önce bahsetmiştim yine söyleyeyim göğüs kalkanından çok memnun kalmıştım oğlumda. bu sefer yine aldım. aventin var, başka marka görmedim, çokşükür yarasız atlatmıştık emzirme sürecini
göbekte deılde bacakta kramplarım oluoyrMrb arkdaşlar bende sizin gibi eylül annesiyim Rabbim hepimizi hayırlısıyla bi avazda kurtarsın inşallahbenim göbeğime giren kramplarımdan dolayı doktorum magnezyum başlattı aranızda benim gibi bi durum yaşayıp magnezyum kullanan var mı özellikle geceleri yatınca oluyo
![]()
ne güzel işte cok guldm ama patronun yorumunaKızlar Günaydın ;
Bakıyorum şöyle bir herkese , herkesin belli bir sorunu var ağrısı , yorulması vs vs. Bende neden hiçbir şey yok ? Ne ağrım var , ne yorulmam var ne kusmam ne mide bulantım ne ödemim. Sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Hatta öyle ki kocam artık , milletin karnı burnunda yürüyemiyor, seni bıraksak koşarak gidecek bir yerlere diyor. Öyle de gerçekten. İş yerinde de artık hantallaşmadın kız sen daha 7.ay oldu maşallah diyorlar. Halime şükür ediyorum da hamilelik semptomlarını yaşamıyorum kızlar ben. Anormal bir hamilelik geçiriyorum sanıyorum. Daha karnım yeni yeni şekillenmeye başlıyor , hamile bluzu pantolonu bile daha almadım. Geçen müdür bulantıların ne alemde diyor? Dedim müdürüm ben 7.aydayım. Oha lan doğurcan nerdeyse dedi adam ...aynen böyle dedi. Adam 3 aylık falan zannediyormuş beni.
Anormal bir hamilelik benim ki anlamadım ki ben.
bende bi kendmi hasta sanıodum..koca kıs boyu bı hasta olmadı sımdıde gecmek bılmedı:)hepinize gecmiş olsunToplu halde hastalandık heralde benımde genzim yandı terledim gece sabahta burnum akıyo hastalandım
canım gurmarda ve gratiste carefree large die bi günlük ped var muhakkak ondan al hatta gecen hafta gurmarda 2 tlye dusmustu 10 tane paket aldım.kesinlikle onerırırımKızlar şunu soracağım ;
Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?
Bizim de canım ama yeni Müdürümüz bildiğin hergüne seminer programı koymuş MEB den olmasa; bugünden başladık sınav da olucaz; ben de oğlumla gitmiştim mecburen çocuk çok sıkıldı 3 saat salondagünaydın herkese. iki haftalık sıkıcı seminerlerimiz başladı. kapı süsü yapam bari :)
Uykusuz kalınca rahatsız olunca bir de sinir oluyor ki o daha beter![]()
bu konuda önce eşimi ikna etmem gerekiyor, girdiği ilk mağazadan her şeyi alıp çıkabilir kendisi, ki öyle olacak eminim :) niye abartıyorsun bu kadar, sen gelemezsen ben alırım diyor :))tatlım havalar ısınıyor bizler ağırlaşıyoruz.. yavaş yavaş başlasan fena olmaz bence :)
bende çarşambaya rapor alabilirsem alıcam ..ay inş alabilirim. bu arada geçen cuma doktora gittim hastaneye bi kaç evrak imza vardı doktora muayene oldum bir hafta önde görülüyor dedi..çarşamba kendi doktorumdan net öğrenecem öndemi diye..doğum bir hafta öncemi oluyor bu durumda bilgin varmı...ultrason aleti arasında fark olabilir dedim kendimce ama kilosu 975 çıktı
bende uykusuzum hep rahat uyuyamıyorum hep sıcak geliyor klima karşısında bilewcye kalk ağrılar oluyo kalk, arada oğlan tepikler uyan
bugün çok gerg,n başladım güne. sabahtan beri koçişe trip atıyorum. ne yapacağını şaşırdı adam.
![]()
Canım ben yıkadım temiz çarşafa sadım hepsini ütülenmeyi bekliyorlar ; bu ay sonuna kadar bitirip dolabına yerleştiricem kısmetse üstlerine raf raf temiz tülbent örterim tozlanmazlar, çantamı da kısmetse ay sonuna hazır edicem yoksa ben sonlara bırakırsam huzursuz olurum erken gelirse bebiş diye malum ben yedi aylığım :)Hanımlar biz bebeklerimizin kıyafetlerini ne zaman yıkamaya başlarız ve çantamızı ne zaman hazırlarız bilgisi olan var mı![]()
bu konuda önce eşimi ikna etmem gerekiyor, girdiği ilk mağazadan her şeyi alıp çıkabilir kendisi, ki öyle olacak eminim :) niye abartıyorsun bu kadar, sen gelemezsen ben alırım diyor :))