2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bu arada kontrollerim ayda 1 den, 15 günde 1 e düştü çok mutluyum
Tansiyon takip ediyor musun canım? Nasıl gidiyor?

Haha biz de pipisini gördük net bir şekilde :) o da çok büyük şok olmuştur he, benim de kaybettiğim oğluma 21 haftaya kadar kız dediler ama yani doğuma kadar yanlış cinsiyet bilmek çok fena ya, alışıyor insan bir de

Canım benimde kan değerim düşük çıktı bebek senden alıyor o yüzden sana sıkıntı olur kalp çarpıntısı felan olur halsizlik yapar dedi Kan hapı kullanıyorum
benım bı arkadasımın doktoru kan degerlerı dusuk cıktıgı ıcın demır hapını 2 tane almasını ıstemıstı

Yok Belmacım ya anlattıkların öyle kolay şeyler değil kimse sana karamsarsın falan demez arkadaşım; bunların üstesinden gelip sağlıkla mutlulukla bunları aşman senin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor ; Allah evladını sağlıkla sana bağışlasın inş hiç ayrılmayın onu mis gibi koynunda koka koka büyüt inş canım; hayat karşısındaki bu tevekkülün takdire değer arkadaşım

kıslar listemi yazayım. 0-3 aylık 2 kısa kol 1 uzun kol ve 2 tane patiksiz tulum. 3-6 aylık için de 6 tane uzun kol çıtçıtlı 3 tane kısa kol çıtçıtlı 5 tane ayaklı tulum 3 tane alt ayaklı ya da ayaksız 3tane de üst. Penye yelek. Şimdilik bunları tamamlayacağım. Sizce ne alsam başka.

katılın valla. maksat eğlenelim değilmi.
bu arada hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi..
burçdaşlarım doğacak. bende eylükl doğumluyum:)
amin inşşşş...ee güzelliği dillere destan editörümüzde başaksa bizim kuzucanlarda güzel yada yakışıklı olur bu durumda

Hepimizin sınavları farklı canım arkadaşım. Allah kimseye yaşatmasın diyorum çok zor çünkü. Bende kızıma odaklandım inşallah sağlıklı doğar da mis gibi koklarım kızımı. Annemin hatalarını yaşatmam kızıma . Yeter ki sağlıklı doğsun. Rabbim hepimizin meleklerini sağ salim kucağımıza verir inşallah.

benim aldığım çöp kovası şeklinde. Bende çok sevdiğim şermin çakracının kitabında öneri olarak görmüştüm. Sonra etrafımdakilerin deneyimlerimi hatırladım balkona koyan banyoya koyan dedim kesinlikle almalıyım o kovayı :)
http://www.e-bebek.com/korbell-bebe...DS?OM.zn=homepage_widget-53&OM.zpc=XYZ-M250DS

erkek anneleri hastane çıkışlarınızı ne renk aldınız

Kızlar yazmışsınız ama e bebek te sebamedin ürünlerinde de %40 indirim vardı pek kalmamış ama belki yeni ürün gelir ben de son ürünlerden aldım dün akşam ; şampuan, pişik kremini, Nemlendirici vs aklınızda olsun; bi de Prima premiumlarda 2.ye %50 indirim vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…