sidelya sende idrar vermişti..nasıl çıktı sonucun..bide neden 15 güne düştübu arada kontrollerim ayda 1 den, 15 günde 1 e düştü çok mutluyum
Tansiyon takip ediyor musun canım? Nasıl gidiyor?bu arada kontrollerim ayda 1 den, 15 günde 1 e düştü çok mutluyum
Haha biz de pipisini gördük net bir şekilde :) o da çok büyük şok olmuştur he, benim de kaybettiğim oğluma 21 haftaya kadar kız dediler ama yani doğuma kadar yanlış cinsiyet bilmek çok fena ya, alışıyor insan bir deBenim arkadaşımın ablasına oldu valla bu. Doğuma girerken hastane odası bile mavi mavi süslenmiş oğlumuzun ismi kapıya asılmıştı ki doğumhaneden pembe bi kızçe ile çıkmıştı hemşirehepimiz şok olmuştuk tabi şimdi doktoruma kırk kere sordum doğru görüyoruz demi erkek demi diye ben. Kadın en sonunda oğlumun en özel ultrason fotosunu çekip elime verdi, babamız da oğlumun özeline bile saygınız yok diye çıkıştı bize
ben sayamadım bıle ıkı orgu ıkı polar bı kac penye bir sürü varya bebek battaniyesi alan oldumu..
benım bı arkadasımın doktoru kan degerlerı dusuk cıktıgı ıcın demır hapını 2 tane almasını ıstemıstıCanım benimde kan değerim düşük çıktı bebek senden alıyor o yüzden sana sıkıntı olur kalp çarpıntısı felan olur halsizlik yapar dedi Kan hapı kullanıyorum
Yok Belmacım ya anlattıkların öyle kolay şeyler değil kimse sana karamsarsın falan demez arkadaşım; bunların üstesinden gelip sağlıkla mutlulukla bunları aşman senin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor ; Allah evladını sağlıkla sana bağışlasın inş hiç ayrılmayın onu mis gibi koynunda koka koka büyüt inş canım; hayat karşısındaki bu tevekkülün takdire değer arkadaşımYok istedi. Annem çocuk doğurup bakmak istemediği için beni de istemedi zaten. Bende halamın yanında büyüdüm . Bende öyle anne sevgisi yoktur.Konuşmuşluğumuz bile yoktur. Daha sonra üni derken hep yalnız büyüdüm yani. İlgisi yoktu annemin, bize bakmak gibi bir niyeti olmadı o yüzden beni halama verdi bende onun yanında büyüdüm. Biyolojik annem sayılır , manevi anlamda halamı anne sayarım ben. Yine de büyüyoruz aynı hürmeti gösteriyorum ama çocukken çok bunalım yaşadım ben. Okula el ele giden anne kızlara çok özenirdim, saçlarımı tarayan bir anneye, allahım annnem beni hiç özlemiyor mu diye çok ağladım ben. Belki de o yüzden bu kadar çok duygasalım. Yaşandı gitti artık. Anne sevgisi bende hiç olmadı yani. Nasip kızıma inşallah. Sağlıklı doğsunda annemin yaptığı hataları asla yapmayacağım. Şöyle bir anı var : bayram günü beyaz kıyafet , kurdela pabuçlarım erkenden kalkmışım. Halam anneme götürüyor beni , ne güzel olmuşum. Kapıyı annem açıyor , beni bu saatte neden uyandırdınız diyerek suratıma kapattı. Kızını görmedi bile.Birçok arkadaşımın anne-kız ilişkilerini kıskanırdım. Aştım artık, kabullendim. Zor bir hayat geçirdim yani , herkesin bir imtihanı var işte. Amannn miskim bir sürü hamile var forumda insanlar ne karamsar diyecekler benim için. Ama üzülmüyorum artık o duygumu yıllar önce yitirdim ben. Şimdi kızım sağlıklı olsun da varsın kimse aramasın sormasın...
Ayyyyyyyy özür dilerim inan kız gibi geçti içimden..Allah mı söyletti acaba canım:) biz erkek biliyoruz ama kucağıma aldığımda kız çıkmasın
bakalım sayın editörüm..belki tombiş tombiş bizde katılırızarkadaşlar fikirlerinizi bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeni-yarismamiz-basliyor.828919/#post-41271996
Canım benim asla ..... Geçti gitti artık biz yavrularımıza nasıl anne baba olacağız ona bakalım gerisi boş..kıyamam sana kuzum yaaa....çok ilginç geldi annen...üzdüysem seni özür dilerim canım..
aaaaa 32. haftadan sonra düşmüyor muydu ?bu arada kontrollerim ayda 1 den, 15 günde 1 e düştü çok mutluyum
katılın valla. maksat eğlenelim değilmi.bakalım sayın editörüm..belki tombiş tombiş bizde katılırız
Canım benim asla ..... Geçti gitti artık biz yavrularımıza nasıl anne baba olacağız ona bakalım gerisi boş..
amin inşşşş...ee güzelliği dillere destan editörümüzde başaksa bizim kuzucanlarda güzel yada yakışıklı olur bu durumdakatılın valla. maksat eğlenelim değilmi.
bu arada hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi..
burçdaşlarım doğacak. bende eylükl doğumluyum:)
Hepimizin sınavları farklı canım arkadaşım. Allah kimseye yaşatmasın diyorum çok zor çünkü. Bende kızıma odaklandım inşallah sağlıklı doğar da mis gibi koklarım kızımı. Annemin hatalarını yaşatmam kızıma . Yeter ki sağlıklı doğsun. Rabbim hepimizin meleklerini sağ salim kucağımıza verir inşallah.Yok Belmacım ya anlattıkların öyle kolay şeyler değil kimse sana karamsarsın falan demez arkadaşım; bunların üstesinden gelip sağlıkla mutlulukla bunları aşman senin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor ; Allah evladını sağlıkla sana bağışlasın inş hiç ayrılmayın onu mis gibi koynunda koka koka büyüt inş canım; hayat karşısındaki bu tevekkülün takdire değer arkadaşım
benim aldığım çöp kovası şeklinde. Bende çok sevdiğim şermin çakracının kitabında öneri olarak görmüştüm. Sonra etrafımdakilerin deneyimlerimi hatırladım balkona koyan banyoya koyan dedim kesinlikle almalıyım o kovayı :)bebek bezı ıcın cop kutusu demısken ben hepsıburadada gormustum sanırım bebek bezlerı ıcın ozel cop poşetlerı var herkes cok memnundu yada ebebektede görmüş olabılırım tam hatırlamıyorum kesınlıkle dısarı koku vermeyen muthıs bır ıcat oldugunu yazmsıtı ınsanlar:) aklıma ıyıkı getırdın alınacak lısteme bı kac paket dıe eklıyım
normal çöp kovalarından farkı ne ..inceleyeyim bibenim aldığım çöp kovası şeklinde. Bende çok sevdiğim şermin çakracının kitabında öneri olarak görmüştüm. Sonra etrafımdakilerin deneyimlerimi hatırladım balkona koyan banyoya koyan dedim kesinlikle almalıyım o kovayı :)
http://www.e-bebek.com/korbell-bebe...DS?OM.zn=homepage_widget-53&OM.zpc=XYZ-M250DS
cumartesi gittiğimde haber veririm size.....aaa eğer tulum 5 tl olursa ben de gelirim cumartesi vallahi billahi :) çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?