2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bunu bende görmüştüm ve yorumlarda da herkes çok memnun. Ama çok gerekli mi bilmiyorum yani aslinda bana kalsa kesin alırım hatta geçen e bebek te gosterirken eşim amaann dedi ilgilenmedi bile. Bir yakınımızın bebeği vardı çöpe atmazdi bezlerini annesi bebeği huzursuz ederler derdi. Ama yine de öyle yada böyle çöpe gidiyor bu konu kafamı biraz karıştırıyor

sidelya sende idrar vermişti..nasıl çıktı sonucun..bide neden 15 güne düştü

artık son aylara giriyoruz bu yüzden 15 günde 1 dedi kuzum. son ay haftada 1 e düşecekmiş. idrar verdim sorun çıkmadı ama hipertansiyon olabilir sürekli ölçtürmen lazım dedi ama hiç ölçtğrmüyorum gidip vallahi :/

aranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...
doğum öncesi 3 hafta öncesinde zorunlu ayrılıyoruz kalanları doğum sonrasına aktaracağım aralık annesi olacağım bu arada :) 1 eylülde göreve başlıyoruz sanırım sizin öncesi olan 3 haftası yanıyor ..yanılmış da olabiir tam bilmiyorum

vallahi takip etmem gerekiyor cnm ama etmiyorum. eczane biraz uzak çok üşeniyorum :))

benım bı arkadasımın doktoru kan degerlerı dusuk cıktıgı ıcın demır hapını 2 tane almasını ıstemıstı
Bende normal değer 70 ve 110 du sanırım üst sinirdan emin değilim benim 55 çıktı ve demir ilacım günde 2 ye yükseldi

aaaa süper vallahi. gittiğinizde haber verin de cnm eğer varsa indirim ben de gelirim

dogduktan sonra cope at gel der elıne verırsın ondan sonra ne kadar gereklı oldugunu anlar

kızlar çok güzel şeyler varmış e bebek te ben artık bir şey almıcam diye söz verdim kendime ipin ucu kaçıyor çünkü :)
ama alacak olan varsa bence hiççç kaçırmasın hem marka hemde baya uygunmuş çoook beğendim tekstilleri

eylülde doğum yapacaklar için sormuştum ben ..idareci değilim ..eski formlarda okumuştum doktor 37.haftaya kadar çalışabilir raporu verirse yaz tatiline denk gelen 5 haftayı doğum sonrasına aktaranlar olmuş...birazda doktorla alakalı sanırım..

canim diyorsun ya tarifi mumkun degil eminim oyledir kucagimiza aldigimizda nasil olacak hiic bilmiyorum hayali bile aglatiyor insani...

ben de eylülde doğum yapacaklar için cevap vermiştim bildiklerimi aktarayım dedim

aranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...
Ben. Öğretmenim canım. Maalesef doğum öncesi yanıyor bizim ;( sen kaç haftalıkken canım? Ben 27. Haftadayım.

dogduktan sonra cope at gel der elıne verırsın ondan sonra ne kadar gereklı oldugunu anlar
onu evde yaparım ancak annemin evine de onu goturucem dersem boğar beni zaten onu goturucez bunu goturucez diyorum Allah aşkına diyo ucak biletinden fazla bagaj ücreti vericez hadi onu da geçtim bende insanım neyi tasiyim neyi tasimiym 2 tane elim var diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…