2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende de akıntı cok oluyor.su gıbıde oluyor ama bebegın suyu deılmıs o.bende cok deıstırııyorum ıc camasırı gunkluk ped kullanmama ragmen ıcım rahat etmıo

canım şöle bi hesap yap ben o şekilde ilerledim seninkide aynı sonuçta doğum tarihleri yakın bebeklerimizin ilk 6 ayı hep kışa denk gelicek yani 0-3 ve 3-6 aylık herşeyi uzun kol bak hatta 3-6 olanların bir çocuğunu tulum bak alt üst takımların genelde beli sıyrılıo soğukta çocuk üşümesin açılıpta 0-3 çok fazla şey almadım ne yalan söliim 2 hastane çıkışı ve 2 tulumu var şimdilik gelen hediyelerlede idare eder die düşünüyorum çıtçıtlı body çok hediye gelio sakın alma diyor herkes çıtçıtlı bodyleri tulum içine veya takım içine giydiriceğinden sıfır kolda alsan olur farketmez üzerine mutlaka hırka veya penye yelek olması lazım 3-6 ay çok cici tulumları var lcw nın haberin olsun sitesinden sipariş ettim hep indirim oluyor baya en son şunu aldım mesela ikisi 30 tl

kıyamam sana kuzum yaaa....çok ilginç geldi annen...üzdüysem seni özür dilerim canım..

tabi kuzucum sen ve bebeğin iyi olunda bi kaç günlük sıkıntı gelir geçer..Rabbim korusun..sıkma canını..

Kiyamam cnm ara ara hepimize oluyor o keyifsizlik.. Hele yetememeyi sorma bende birçok şeye yetisemiyorum birsürü yapmam gereken şey var Allahtan son is günüm yarın sonrasında evde ufak ufak yapicam artık..
Evet canım ya hayırlı olsun öncelikle iznin başlamıştır; benim de 1 temmuzda başlıcak inş; bu yetememek te ikinci hamilelikte hissettiğim bişey işlerim bitmedikçe oğlumla oynayamıyorum ve bunu oğlum dile getiriyor, vicdan azabı çekiyorum; kısmetse doğum sonrasında çok daha yoğun olucaz; Oğlumu incitmekten çok korkuyorum üzmekten, şimdiden çok Endişeleniyorum; inş hepimizin çok rahat geçer

yarı yarıya alayım bende ozamn biraz uzun kol biraz kolsuz

Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin kimin annesi kimin kayınvalidesi...önümüze bakalım bebişle geçireceğimiz günlerimizi düşünelim gerisi boş...

bebek bezı ıcın cop kutusu demısken ben hepsıburadada gormustum sanırım bebek bezlerı ıcın ozel cop poşetlerı var herkes cok memnundu yada ebebektede görmüş olabılırım tam hatırlamıyorum kesınlıkle dısarı koku vermeyen muthıs bır ıcat oldugunu yazmsıtı ınsanlar:) aklıma ıyıkı getırdın alınacak lısteme bı kac paket dıe eklıyım

bebek bezı ıcın cop kutusu demısken ben hepsıburadada gormustum sanırım bebek bezlerı ıcın ozel cop poşetlerı var herkes cok memnundu yada ebebektede görmüş olabılırım tam hatırlamıyorum kesınlıkle dısarı koku vermeyen muthıs bır ıcat oldugunu yazmsıtı ınsanlar:) aklıma ıyıkı getırdın alınacak lısteme bı kac paket dıe eklıyım

Canım ya sanıyorum ki hormonal bi durum bu; umarım çabuk toparlarız

kadın dogum harıcı bı yerden rapor alsanda oda aktarılmıyor canım..fiilen calısmadıgın ıcın..biizim kurumun personel daıre baskanlıgından ogrendım
vay anam vayy işimiz var desene..alanlar nasıl almış yaaaaa

yeter bencede yaaa

aaa eğer tulum 5 tl olursa ben de gelirim cumartesi vallahi billahi :) çok uygun

Allah mı söyletti acaba canım:) biz erkek biliyoruz ama kucağıma aldığımda kız çıkmasın

Benim arkadaşımın ablasına oldu valla bu. Doğuma girerken hastane odası bile mavi mavi süslenmiş oğlumuzun ismi kapıya asılmıştı ki doğumhaneden pembe bi kızçe ile çıkmıştı hemşire hepimiz şok olmuştuk tabi şimdi doktoruma kırk kere sordum doğru görüyoruz demi erkek demi diye ben. Kadın en sonunda oğlumun en özel ultrason fotosunu çekip elime verdi, babamız da oğlumun özeline bile saygınız yok diye çıkıştı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…