- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
Umarım geçicidir canım bu havalardan belkideBende aynen bi keyifsizim banyoya girmem lazim sabahdan bi kendimi banyoya atamadim yaaa(((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım geçicidir canım bu havalardan belkideBende aynen bi keyifsizim banyoya girmem lazim sabahdan bi kendimi banyoya atamadim yaaa(((
bende de akıntı cok oluyor.su gıbıde oluyor ama bebegın suyu deılmıs o.bende cok deıstırııyorum ıc camasırı gunkluk ped kullanmama ragmen ıcım rahat etmıoKızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
Ya bir de kaç tane çıtçıtlı body kullanırız ay ay
Kaç tane 0-3
Kaç tane 3-6
Kaç tane 6-9
Bunların kaç tanesi uzun kollu olmalı, kaç tanesi kısa kollu mesela bunları çok düşünüyorum
Fazla da almak istemiyorum :S
kıyamam sana kuzum yaaa....çok ilginç geldi annen...üzdüysem seni özür dilerim canım..Yok istedi. Annem çocuk doğurup bakmak istemediği için beni de istemedi zaten. Bende halamın yanında büyüdüm . Bende öyle anne sevgisi yoktur.Konuşmuşluğumuz bile yoktur. Daha sonra üni derken hep yalnız büyüdüm yani. İlgisi yoktu annemin, bize bakmak gibi bir niyeti olmadı o yüzden beni halama verdi bende onun yanında büyüdüm. Biyolojik annem sayılır , manevi anlamda halamı anne sayarım ben. Yine de büyüyoruz aynı hürmeti gösteriyorum ama çocukken çok bunalım yaşadım ben. Okula el ele giden anne kızlara çok özenirdim, saçlarımı tarayan bir anneye, allahım annnem beni hiç özlemiyor mu diye çok ağladım ben. Belki de o yüzden bu kadar çok duygasalım. Yaşandı gitti artık. Anne sevgisi bende hiç olmadı yani. Nasip kızıma inşallah. Sağlıklı doğsunda annemin yaptığı hataları asla yapmayacağım. Şöyle bir anı var : bayram günü beyaz kıyafet , kurdela pabuçlarım erkenden kalkmışım. Halam anneme götürüyor beni , ne güzel olmuşum. Kapıyı annem açıyor , beni bu saatte neden uyandırdınız diyerek suratıma kapattı. Kızını görmedi bile.Birçok arkadaşımın anne-kız ilişkilerini kıskanırdım. Aştım artık, kabullendim. Zor bir hayat geçirdim yani , herkesin bir imtihanı var işte. Amannn miskim bir sürü hamile var forumda insanlar ne karamsar diyecekler benim için. Ama üzülmüyorum artık o duygumu yıllar önce yitirdim ben. Şimdi kızım sağlıklı olsun da varsın kimse aramasın sormasın...
tabi kuzucum sen ve bebeğin iyi olunda bi kaç günlük sıkıntı gelir geçer..Rabbim korusun..sıkma canını..Evet misk ya.. Sıkıldım biraz ama eve gitmemi riskli buluyor doktorum. en az 24 saat daha gözetim altında ol dedi. Bakalım bu akşamki nst de güzel çıkarsa belki taburcu olacağım, çıkmazsa muammaama erken farketmişiz öyle diyor doktorum da hemşireler de. Buna da şükür, bu kadarla atlatırız inşallah
rabbim hepimizi korusun tehlikelerden
![]()
Evet canım ya hayırlı olsun öncelikle iznin başlamıştır; benim de 1 temmuzda başlıcak inş; bu yetememek te ikinci hamilelikte hissettiğim bişey işlerim bitmedikçe oğlumla oynayamıyorum ve bunu oğlum dile getiriyor, vicdan azabı çekiyorum; kısmetse doğum sonrasında çok daha yoğun olucaz; Oğlumu incitmekten çok korkuyorum üzmekten, şimdiden çok Endişeleniyorum; inş hepimizin çok rahat geçerKiyamam cnm ara ara hepimize oluyor o keyifsizlik.. Hele yetememeyi sorma bende birçok şeye yetisemiyorum birsürü yapmam gereken şey var Allahtan son is günüm yarın sonrasında evde ufak ufak yapicam artık..
yarı yarıya alayım bende ozamn biraz uzun kol biraz kolsuzCanım bi arkadaş demişti çocuk küçük olduğu için kollu olanlar ı giydirme de zorluk cekilebiliyor diye ben sıfır kol alıyorum üstüne uzun kollu badı vs zaten giydirirm. İki uzun kollu üst üste zor olur zaten
Allah mı söyletti acaba canım:) biz erkek biliyoruz ama kucağıma aldığımda kız çıkmasınMaşallah kızınahoşgeldin bol bol dinlen...
Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin kimin annesi kimin kayınvalidesi...önümüze bakalım bebişle geçireceğimiz günlerimizi düşünelim gerisi boş...ben de bebisime zor kavusanlardanim anne tarafim benim de cok ilgili degil burda annelerinizin yaptiklarini okuyunca hem duygulaniyorum hem de aileme karsi icerleniyorum...esimin ailesi ile cok icli disli degiliz fakat kadin kizimin her seyini yapmis onun aldiklarini gorunce aglamistim aileme bir kez daha icerlenmistim...o yuzden kizlar annelerinizin yaptiklari cok ozel seyler tadini cikarin uerinizde olmayi isterdim...olay maddi beklenti degil cok sukur elhamdulillah her seyi alacak durumumuz var ama insan istiyor ki annen de heyecanli olsun...etrafimdakiler anne konusu actihinda hep bi ezik oliyprum ama insallah ben kizima iyi bir anne olacagim
nerden bulursak dalacaz almaya...Bnde henuz dogru duzgun alisveris yapmadım nerden yapacağımı da bilmiorum
bebek bezı ıcın cop kutusu demısken ben hepsıburadada gormustum sanırım bebek bezlerı ıcın ozel cop poşetlerı var herkes cok memnundu yada ebebektede görmüş olabılırım tam hatırlamıyorum kesınlıkle dısarı koku vermeyen muthıs bır ıcat oldugunu yazmsıtı ınsanlar:) aklıma ıyıkı getırdın alınacak lısteme bı kac paket dıe eklıyımselam kızlar dun e bebekte indirim olduğunu yazmıştım akşam eşimle gittik torium saki e bebek mağazasına çoğu urunde %50 indirim vardı ama reyondaki görevli kız hafta donu daha fazla indirime gidiceklerini söyledi Bi kaç urun almıştım elime mesela elinizdeki tulum 5 Tl ye düşecek dedi. Bende bıraktım aldıklarımı. Sadece kirli bezler için çöp kutusu alacaktım onu aldım çıktım. Cumartesi gitmeyi planlıyorum.
Rica ederim canım inş bi daha tutmaz başınBuz kompres yaptım eşime biraz ovalattım daha iyiyim. İçmicem dayanıcam sanırım :/ ama inanılmaz zor. Çok tesekkür ederim cevabın için
bebek bezı ıcın cop kutusu demısken ben hepsıburadada gormustum sanırım bebek bezlerı ıcın ozel cop poşetlerı var herkes cok memnundu yada ebebektede görmüş olabılırım tam hatırlamıyorum kesınlıkle dısarı koku vermeyen muthıs bır ıcat oldugunu yazmsıtı ınsanlar:) aklıma ıyıkı getırdın alınacak lısteme bı kac paket dıe eklıyımselam kızlar dun e bebekte indirim olduğunu yazmıştım akşam eşimle gittik torium saki e bebek mağazasına çoğu urunde %50 indirim vardı ama reyondaki görevli kız hafta donu daha fazla indirime gidiceklerini söyledi Bi kaç urun almıştım elime mesela elinizdeki tulum 5 Tl ye düşecek dedi. Bende bıraktım aldıklarımı. Sadece kirli bezler için çöp kutusu alacaktım onu aldım çıktım. Cumartesi gitmeyi planlıyorum.
aynen canim herkes bir yerfen dem vuruyor...bebislerimiz her seyi unutturacak insallah...Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin kimin annesi kimin kayınvalidesi...önümüze bakalım bebişle geçireceğimiz günlerimizi düşünelim gerisi boş...![]()
Canım ya sanıyorum ki hormonal bi durum bu; umarım çabuk toparlarızYa bende ilk aylarda olan her şeye ağlama duygulanma durumu geri döndü. Her gün olmasa da 2 güne bir ağlayacak bir şeyler bulup ağlıyorum, genelde de eşim bir şeyleri yapmadığı için sinirle karışık üzüntüden ağlıyorum, gıcık oluyorum kendime ya... niye ağlayıp duruyorum. eşim de niye isteklerime önem vermiyor. Nasıl mutlu bir şekilde bu dünyaya hazırlayacağım ben karnımdaki bebişi...![]()
vay anam vayy işimiz var desene..alanlar nasıl almış yaaaaakadın dogum harıcı bı yerden rapor alsanda oda aktarılmıyor canım..fiilen calısmadıgın ıcın..biizim kurumun personel daıre baskanlıgından ogrendım
yeter bencede yaaaYıkama ve kurutma olayını düşününce bende az mı benimkiler diye düşündüm. 1 tane hastane çıkışının içinde olan vardı birde ben aldım. Yani suan 2 Penye 1 örgü 2 tane de polar gibi kalın olan var ya annem almış yeter heralde sanırım galiba![]()
selam kızlar dun e bebekte indirim olduğunu yazmıştım akşam eşimle gittik torium saki e bebek mağazasına çoğu urunde %50 indirim vardı ama reyondaki görevli kız hafta donu daha fazla indirime gidiceklerini söyledi Bi kaç urun almıştım elime mesela elinizdeki tulum 5 Tl ye düşecek dedi. Bende bıraktım aldıklarımı. Sadece kirli bezler için çöp kutusu alacaktım onu aldım çıktım. Cumartesi gitmeyi planlıyorum.
Allah mı söyletti acaba canım:) biz erkek biliyoruz ama kucağıma aldığımda kız çıkmasın![]()