• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bak bir de tüm foruma da öneri olur sana cevap olarak yazıyorum ama :) akıntın fazlalaştığında günlük ped ihtiyacın olursa, eczaneden böyle ped boyutlarında gazlı bezler var onlardan alıp arasına kağıt havlu koyup çamaşırına koyabilirsin. Günlük pedler kadar rahat değil ama en azından çamaşırımızın ıslanıp o bölgenin nemli ve haliyle mikroplara yarar bi ortam olmasını engellermiş. Bana hastanede şimdi böyle yaptırıyorlar aklında olsun. İnşallah bir sıkıntın yoktur bir an önce yaptır bakalım. :KK15:
gunluk pedler genelde kucuk ve ınce oluyor ve nedense bazı markalar bende kasıntı yaptı..hepınıze gratıste satılan carefree uzun boy gunluk pedını onerırırım hem uzun hemde dokusu cok guzel orkıd gıbı emıcı

videosu falan var canım Bi incele benim çok kafama yattı dışarıya kesinlikle koku yapmıyor. Çok pahalı da değil zaten 45 Tl. Yani banyonun ya da mutfağın çopune hayatta atamam ekstra bir çöp kutusu lazımdı bu çok yattı aklıma
normal çöp kovalarından farkı ne ..inceleyeyim bi

Yok istedi. Annem çocuk doğurup bakmak istemediği için beni de istemedi zaten. Bende halamın yanında büyüdüm . Bende öyle anne sevgisi yoktur.Konuşmuşluğumuz bile yoktur. Daha sonra üni derken hep yalnız büyüdüm yani. İlgisi yoktu annemin, bize bakmak gibi bir niyeti olmadı o yüzden beni halama verdi bende onun yanında büyüdüm. Biyolojik annem sayılır , manevi anlamda halamı anne sayarım ben. Yine de büyüyoruz aynı hürmeti gösteriyorum ama çocukken çok bunalım yaşadım ben. Okula el ele giden anne kızlara çok özenirdim, saçlarımı tarayan bir anneye, allahım annnem beni hiç özlemiyor mu diye çok ağladım ben. Belki de o yüzden bu kadar çok duygasalım. Yaşandı gitti artık. Anne sevgisi bende hiç olmadı yani. Nasip kızıma inşallah. Sağlıklı doğsunda annemin yaptığı hataları asla yapmayacağım. Şöyle bir anı var : bayram günü beyaz kıyafet , kurdela pabuçlarım erkenden kalkmışım. Halam anneme götürüyor beni , ne güzel olmuşum. Kapıyı annem açıyor , beni bu saatte neden uyandırdınız diyerek suratıma kapattı. Kızını görmedi bile.Birçok arkadaşımın anne-kız ilişkilerini kıskanırdım. Aştım artık, kabullendim. Zor bir hayat geçirdim yani , herkesin bir imtihanı var işte. Amannn miskim bir sürü hamile var forumda insanlar ne karamsar diyecekler benim için. Ama üzülmüyorum artık o duygumu yıllar önce yitirdim ben. Şimdi kızım sağlıklı olsun da varsın kimse aramasın sormasın...
ayy canım benım yaaa allah herkesın ıcıne ewlat sewgısı vermıyor ıste..ınsallah herseyın olumlu gıder saglıklı dogarda kendı annenden gormedıgın ılgıyı sevgıyı kızına kat be kat fazlasıyla sen gosterırısın ıcındekı eksıklıgı sen tamamlarsınn

Kızlar yazmışsınız ama e bebek te sebamedin ürünlerinde de %40 indirim vardı pek kalmamış ama belki yeni ürün gelir ben de son ürünlerden aldım dün akşam ; şampuan, pişik kremini, Nemlendirici vs aklınızda olsun; bi de Prima premiumlarda 2.ye %50 indirim vardı
canım akşam e bebekteydim ben yeni sezon giyim ürünlerinin hepsinde %50 indirim var. Ama hafta sonu daha uygun fiyatlar olacakmış. Görevli kız öyle dedi.

benim aldığım çöp kovası şeklinde. Bende çok sevdiğim şermin çakracının kitabında öneri olarak görmüştüm. Sonra etrafımdakilerin deneyimlerimi hatırladım balkona koyan banyoya koyan dedim kesinlikle almalıyım o kovayı :)
http://www.e-bebek.com/korbell-bebe...DS?OM.zn=homepage_widget-53&OM.zpc=XYZ-M250DS
bende inceledim şimdi poşeti falan da özel biraz masraf yapıp alıcaz artık güzel günlerde kullan önümüz kış gerekli olur muhakkak

aman kızlar ya ağladım ağlıcam yani :(
insan anne olunca anlıyor bir çok şeyi hayata bakışı değişiyor insanın inanın bi çoğunuz ilk defa tadıcak bu duyguyu tarifi mümkün değil evlat sevgisinin şimdi seviyorsunuz ya karnınız da canınızda ama yüzünü gürünce inan dahada katlanıyor bu sevgi....
bizde 4 kardeşiz ve maalesef arka arkaya olan bebişlerden annem banada çok vakit ayıramıyor kız kardeşim daha 25 gün oldu doğum yapalı annem onunla kalıyor kıskanmıyorum desem yalan olur sadece yaşımın vermiş olduğu olgunlukla üstesinden gelebiliyorum (ama çok heycanlı annem kızım olacağı için) sadece ona vakit ayırdığı kadar banada ayırsın isterdim. çünkü bende meleğimi 2.5 yıl bekledim neyse :)
ama olsun kızlar biz artık bir aile olduk biz anne olduk ve inanın ilk önce kendi evlatlarınız...
ay çok duygulandım ya......

benim aldığım çöp kovası şeklinde. Bende çok sevdiğim şermin çakracının kitabında öneri olarak görmüştüm. Sonra etrafımdakilerin deneyimlerimi hatırladım balkona koyan banyoya koyan dedim kesinlikle almalıyım o kovayı :)
http://www.e-bebek.com/korbell-bebe...DS?OM.zn=homepage_widget-53&OM.zpc=XYZ-M250DS
ewet canım yaa bende bunu dıyorum kova ayrı posetı ayrı satılıo demı :D ay bu ındırıme gırcekmıymıs haftasonu sıparıs etmelı oyleyse

http://www.444emarket.com/mamalove-...k-ana-kucagi-ucretsiz-ayni-gun-kargo-pmu12491

Ya ben bu beşiği yatağın yanında ilk aylar kullanayım diye alayım istiyorum ama mavisi oğlumun cinsiyeti belli olduğundan beri stoklarda yok :KK43:
Bence çok hoş, ana dizi filan almayı düşünen kız anneleri bir baksın.

Canım baktım çok hoş muş biz normal de oda takımı aldık ama ilk aylarda sence bunun kalitesi nasıldır sen araştırdıysan biliyorsundur

aaa eğer tulum 5 tl olursa ben de gelirim cumartesi vallahi billahi :) çok uygun
Yarın torium da buluşuyoruz desenize :))bende dün gidecektim iyi ki gitmemisim yarın gidip bakmak lazım. Bir de joker i takip edin kızlar bende kaçırdım ama zaman zaman çok güzel indirimleri oluyor. 40 tl den düşen emzirme önlügünü 10 tl ye aldım

videosu falan var canım Bi incele benim çok kafama yattı dışarıya kesinlikle koku yapmıyor. Çok pahalı da değil zaten 45 Tl. Yani banyonun ya da mutfağın çopune hayatta atamam ekstra bir çöp kutusu lazımdı bu çok yattı aklıma
videosunu ınceledım cok begendım kesınlıkle alıcam.ama nerde muhafaza etmelı sanırım gunes gormeyen bı yerde..

aranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...

Kızlar ya doktor benden bu zamana kadar hiç idrar tahlili istmedi. Normalde akıntım olur ama akıntım o kadar arttı ki artık su gibi gelmeye başladı. Gün içerisinde 2-3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Korkuyorum suyum mu geliyor diye tuvalete koşuyorum. Umarım enfeksiyon çıkmaz, hamile kalmadan önce vajinal ilaç kullanmıştım. Ben en iyisi doktorumdan idrar tahlili isteyeyim di mi ? Sizin hamilelikte doktorunuz istemiş miydi idrar tahlili ?
canım ben de şüpheleniyorum suyun mu geliyor diye amnisure diye bi test varmış eskilerden. eczane âraştıracak bulabilirsem evde yapıcam ben de

Back
X