2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gunluk pedler genelde kucuk ve ınce oluyor ve nedense bazı markalar bende kasıntı yaptı..hepınıze gratıste satılan carefree uzun boy gunluk pedını onerırırım hem uzun hemde dokusu cok guzel orkıd gıbı emıcı

videosu falan var canım Bi incele benim çok kafama yattı dışarıya kesinlikle koku yapmıyor. Çok pahalı da değil zaten 45 Tl. Yani banyonun ya da mutfağın çopune hayatta atamam ekstra bir çöp kutusu lazımdı bu çok yattı aklıma
normal çöp kovalarından farkı ne ..inceleyeyim bi

ayy canım benım yaaa allah herkesın ıcıne ewlat sewgısı vermıyor ıste..ınsallah herseyın olumlu gıder saglıklı dogarda kendı annenden gormedıgın ılgıyı sevgıyı kızına kat be kat fazlasıyla sen gosterırısın ıcındekı eksıklıgı sen tamamlarsınn

canım akşam e bebekteydim ben yeni sezon giyim ürünlerinin hepsinde %50 indirim var. Ama hafta sonu daha uygun fiyatlar olacakmış. Görevli kız öyle dedi.

bende inceledim şimdi poşeti falan da özel biraz masraf yapıp alıcaz artık güzel günlerde kullan önümüz kış gerekli olur muhakkak

aman kızlar ya ağladım ağlıcam yani
insan anne olunca anlıyor bir çok şeyi hayata bakışı değişiyor insanın inanın bi çoğunuz ilk defa tadıcak bu duyguyu tarifi mümkün değil evlat sevgisinin şimdi seviyorsunuz ya karnınız da canınızda ama yüzünü gürünce inan dahada katlanıyor bu sevgi....
bizde 4 kardeşiz ve maalesef arka arkaya olan bebişlerden annem banada çok vakit ayıramıyor kız kardeşim daha 25 gün oldu doğum yapalı annem onunla kalıyor kıskanmıyorum desem yalan olur sadece yaşımın vermiş olduğu olgunlukla üstesinden gelebiliyorum (ama çok heycanlı annem kızım olacağı için) sadece ona vakit ayırdığı kadar banada ayırsın isterdim. çünkü bende meleğimi 2.5 yıl bekledim neyse :)
ama olsun kızlar biz artık bir aile olduk biz anne olduk ve inanın ilk önce kendi evlatlarınız...
ay çok duygulandım ya......

ewet canım yaa bende bunu dıyorum kova ayrı posetı ayrı satılıo demı ay bu ındırıme gırcekmıymıs haftasonu sıparıs etmelı oyleyse

Canım baktım çok hoş muş biz normal de oda takımı aldık ama ilk aylarda sence bunun kalitesi nasıldır sen araştırdıysan biliyorsundur

ewet canım yaa bende bunu dıyorum kova ayrı posetı ayrı satılıo demı ay bu ındırıme gırcekmıymıs haftasonu sıparıs etmelı oyleyse
bu indirime gircekmi bilmiyorum canım içinde 240lı poşetiyle satılıyor. Bitince 720lisini alıcam daha uyguna geliyor fiyat olarak.

aaa eğer tulum 5 tl olursa ben de gelirim cumartesi vallahi billahi :) çok uygun
Yarın torium da buluşuyoruz desenize :))bende dün gidecektim iyi ki gitmemisim yarın gidip bakmak lazım. Bir de joker i takip edin kızlar bende kaçırdım ama zaman zaman çok güzel indirimleri oluyor. 40 tl den düşen emzirme önlügünü 10 tl ye aldım

videosunu ınceledım cok begendım kesınlıkle alıcam.ama nerde muhafaza etmelı sanırım gunes gormeyen bı yerde..

aranızda öğretmen olanlar var mı?Doğum öncesi izni (5 haftayı) doğum sonrasına aktarabilecekmiyiz...

canım ben de şüpheleniyorum suyun mu geliyor diye amnisure diye bi test varmış eskilerden. eczane âraştıracak bulabilirsem evde yapıcam ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…