2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yok istedi. Annem çocuk doğurup bakmak istemediği için beni de istemedi zaten. Bende halamın yanında büyüdüm . Bende öyle anne sevgisi yoktur.Konuşmuşluğumuz bile yoktur. Daha sonra üni derken hep yalnız büyüdüm yani. İlgisi yoktu annemin, bize bakmak gibi bir niyeti olmadı o yüzden beni halama verdi bende onun yanında büyüdüm. Biyolojik annem sayılır , manevi anlamda halamı anne sayarım ben. Yine de büyüyoruz aynı hürmeti gösteriyorum ama çocukken çok bunalım yaşadım ben. Okula el ele giden anne kızlara çok özenirdim, saçlarımı tarayan bir anneye, allahım annnem beni hiç özlemiyor mu diye çok ağladım ben. Belki de o yüzden bu kadar çok duygasalım. Yaşandı gitti artık. Anne sevgisi bende hiç olmadı yani. Nasip kızıma inşallah. Sağlıklı doğsunda annemin yaptığı hataları asla yapmayacağım. Şöyle bir anı var : bayram günü beyaz kıyafet , kurdela pabuçlarım erkenden kalkmışım. Halam anneme götürüyor beni , ne güzel olmuşum. Kapıyı annem açıyor , beni bu saatte neden uyandırdınız diyerek suratıma kapattı. Kızını görmedi bile.Birçok arkadaşımın anne-kız ilişkilerini kıskanırdım. Aştım artık, kabullendim. Zor bir hayat geçirdim yani , herkesin bir imtihanı var işte. Amannn miskim bir sürü hamile var forumda insanlar ne karamsar diyecekler benim için. Ama üzülmüyorum artık o duygumu yıllar önce yitirdim ben. Şimdi kızım sağlıklı olsun da varsın kimse aramasın sormasın...

@kuzucuz87 canım naptın hala hastanedemisin

Evet misk ya.. Sıkıldım biraz ama eve gitmemi riskli buluyor doktorum. en az 24 saat daha gözetim altında ol dedi. Bakalım bu akşamki nst de güzel çıkarsa belki taburcu olacağım, çıkmazsa muamma ama erken farketmişiz öyle diyor doktorum da hemşireler de. Buna da şükür, bu kadarla atlatırız inşallah rabbim hepimizi korusun tehlikelerden

bence ıkıncı dedgın urun yerıne bebegın ıcınde oturabılır pozısyonda durabılıcegı saga sola bakacagı bısey al.otekı turlu yataktan sagını solunu gormez

Canım benim hep duamdasın rabbim kalbine göre verecek inan bak :) inşallah sağlıkla kızını kucağına aldığında en mükemmel annelerden olacaksın, kızın da çok şanslı olacak

Çapada takip ediliyorum kan testlerim yenilendi en son. Ama idrar hiç yapılmamıştı. Yarın yaptıracağım şeker yüklemesinden önce.

Ben çok şükür eve geldim. Gene 24 saat idrar biriktircekmişim, protein kaçağı var mı diye bakılacak, onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür. Oğlum da 838 gr olmuş, maaşallah
Maşallah kızına hoşgeldin bol bol dinlen...

rabbim yasayamadigin bitun guzel fuygulari saglikli bir sekilde kizinla yasamayi nasip etsin insallah canim...

canım muhtemeln bizim bıcırıklar 0-3 ve 3-6 arası hep uzun giyecekler kışa geliyor çünkü..yani annemde öyle dedi...ben ilk 6 aylık dönem için alış veriş yapıyorum..yani sonrası Allah kerim

Canım bi arkadaş demişti çocuk küçük olduğu için kollu olanlar ı giydirme de zorluk cekilebiliyor diye ben sıfır kol alıyorum üstüne uzun kollu badı vs zaten giydirirm. İki uzun kollu üst üste zor olur zaten

canım benim ya , senin de dediğin gibi bazı insanların sınavları çok farklı . ama ne kadar güzel ki sen kızın için bambaşka şeyler düşünüyorsun. bambaşka hayallerin var. rabbim çok çocuklu mutlu bir hayat nasip etsin sana

canım yaşadıklarına çok üzüldüm duygulandım.
inşallah çocuğunla yaşarsın bu duyguları.
Rabbim mutlu mesut etsin sizi.

ben de bebisime zor kavusanlardanim anne tarafim benim de cok ilgili degil burda annelerinizin yaptiklarini okuyunca hem duygulaniyorum hem de aileme karsi icerleniyorum...esimin ailesi ile cok icli disli degiliz fakat kadin kizimin her seyini yapmis onun aldiklarini gorunce aglamistim aileme bir kez daha icerlenmistim...o yuzden kizlar annelerinizin yaptiklari cok ozel seyler tadini cikarin uerinizde olmayi isterdim...olay maddi beklenti degil cok sukur elhamdulillah her seyi alacak durumumuz var ama insan istiyor ki annen de heyecanli olsun...etrafimdakiler anne konusu actihinda hep bi ezik oliyprum ama insallah ben kizima iyi bir anne olacagim

canım benim çok zor bunları yaşamak, allah kızınla yaşamayı nasip etsin tüm dilediklerini

Banada fazla geldi şimdilik 1 tane penye aldım sadece :)

Banada fazla geldi şimdilik 1 tane penye aldım sadece :)
Yıkama ve kurutma olayını düşününce bende az mı benimkiler diye düşündüm. 1 tane hastane çıkışının içinde olan vardı birde ben aldım. Yani suan 2 Penye 1 örgü 2 tane de polar gibi kalın olan var ya annem almış yeter heralde sanırım galiba

bence onda bı garıplık var..sısteme koymamıslardır..cünkü bak yonetmelıktede dıyor raporda alsan ızınde alsan aktaramıyorsun bosa gıdıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…