Evet ama inşallah oğlu çok sabırsız hemen öğrenmek istiyor :))))[/QUO
Bizim çok yakınmış benim sat 10 Aralık bulantın var mı ben hiç bişiy hissetmiyorum göğüslerim sızlıyodu iki gündür geçti oda grip oldum yılbaşında hala iyileşemedim tek sıkıntım o
Sagolun Çok tsk.ler. ins. Sizde tez vakitte duyarsiniz.. Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah.AminGözünüz aydın, bende 5+5 im bu gün yarın doktora gidicem inşallah bende duyarım kalp atışlarını ilk bebeğimde duyamamıştım çok endişeliyim Allahlım bizlere yardım etsin ...
Aynı şeyi sanki ben de yaşıyorum. Önceki gebelikte kuçuk çiller olmuştu, bunda yok:)aynı durum bende de var canım :) cildim daha bi güzelleşti , erkek çocuk olunca anne güzelleşiyormuşsanırım erkek annesi olucaz, aynaya bakınca açık ten güzel bir anne adayı görüyorum
Olur canım ben ewdeyim çalışmıyorum boş vaktim var yazarım bende.... :)Valla cok sevindim ya meslektasimi buldugum için :) Bu beslenme yazılarını 1 gün ben yazayım bir gün sen yaz olmaz mı? Ya da hergün birer tane yazalım. Benim bilmediğim pek çok şey biliyorsundur. Çift yönlü calissak daha iyi olur sanki?
benimde çin takvimine göre erkek bende erkek hissediyorum zaten 2015 yılı erkek diyorlar. baklm sağlıklı olsunlar hiç önemli değil :)aaa öyle mi doğru hissediyormuşumrabbim sağlık sıhhat versin cinsiyet çok da önemli değil hatta kız çocuklarını daha çok seviyorum. benimki de his işte bakalım ttutturabilecek miyim 1,5 ay sonra belli olur
arkadaşlar göğüslerim çok ağrıyor sabaha kadar uyutmadı beni ağrısı sizde yokmu agrı sızıbende yok yok
Canim göğüslerim hassas ama yatirmayacak kadar degil sutyensiz yatmaarkadaşlar göğüslerim çok ağrıyor sabaha kadar uyutmadı beni ağrısı sizde yokmu agrı sızıbende yok yok
ben başka bir sitede hesaplamıştım 17 eylül çıktı burada 16 eylül çıktıBENİMKİDE 10 ARALIK ? NASIL 17 EYLÜL OLUYOR
mide bulantılarım yaşam kalitemi diplere vurdu. yola çıkmaya korkuyorum artık araba tutuyor çok fena. Bugün doğumgünüm ve ailemin yanına gidicem. Bakalım başıma yolda neler gelecek. Bu yiyen arkadaşlara sesleniyorum, benim için de yiyin, bol bol yiyin, keyfini çıkarın
arkadaşlar bugün sağlık ocağıma gittim gebe izlem takibini başlattım yarıın aç karnına çağırdı hemogram aks t3 t4 fsh hbs ag tahlilleri yapmak için çağırdı sanki tahliller eksik değilmi burda bir kere 9 tane tahlil yaptıran arkadaşlar olmuştu bazı tahliller hastanelerde mi oluyor mesela ben toxoplazma tahlilide yaptırmak istiyorum sağlık ocağında yaptıramazmıyım...
Olur canım ben ewdeyim çalışmıyorum boş vaktim var yazarım bende.... :)
Herkese selamlar :) Allah kısmet ederse bende Eylül annesi olacağımGeçen perşembe kesesini gördük 10 mm di, Bu cuma tekrar çağırdı doktor, inşallah kalp atışlarını duyucaz dedi. Siz ne zaman kalp atışlarını duydunuz?
çok sağol canım bende bu tahlili yaptırmak istiyorum çünkü hamilelğimden önce kokoreçi çook sewerek yediğim için korkuyorum öyle yiyeceklerdende geçebiliyor.Toxoplazmayi c.tesi günü ozel bi hastanede yaptirdim sanirim Sağlık ocaginda bakilamiyor. Hatta d vitamini değerine de bakamadilar demek bazilari calisilmiyor orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?