2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sanırım hepimizin erkek olacak erkek ayı galiba :) maşallah

Yok sadece ay ile alakası yok sanırım. Aynı zamanda annenin yaşı da katılıyor hesaplamaya. Ikiz olursa ne gülerim var ya biri kız diğeri erkek cin takvimini atın çöpe

Bende erkek hissediyorum çin takvimine görede erkek bakalim hayirli saglikli evlatlar olsunlarda farketmez.bende yarin minigimin kalp atislarini duymaya gidicem ins duyulur ve bi problem yoktur

selamlar eylül anneleri..
eylül ne güzel bir ay.. sevgili eşimle evlendiğimiz ay... o serinliği hissedince düğün hazırlıklarım heyecanım geliyor aklıma : )
aramızdan bir çoğumuz ağustosa kayabilir yalnız, eylülün ilk günlerini bekleyen çok var çünkü: )

kızlar çin takvimine nasııl bakııyosunz ben kız hissediyorum belki çok istediğimdendir eşim erkek hissediyor

Canim ilk kontrolumdu keseyi gormeyi beklerken 5+5te kalp atislarini duydum minigimin :)
Gözünüz aydın, bende 5+5 im bu gün yarın doktora gidicem inşallah bende duyarım kalp atışlarını ilk bebeğimde duyamamıştım çok endişeliyim Allahlım bizlere yardım etsin ...

Gözünüz aydın, bende 5+5 im bu gün yarın doktora gidicem inşallah bende duyarım kalp atışlarını ilk bebeğimde duyamamıştım çok endişeliyim Allahlım bizlere yardım etsin ...

kalp atışlarını duymazsan endişe etme canım henüz erken olabilir..

sen ne ıs yapıyorsun burda canım eylul guzeldır kasım aralık daha guzel cok sukur bende kızımın son adet tarıhı 30 kasımdı aralkkta esımın yanına geldım ılk ay hamıleydım sonra 26 bu bebısımın adet tarıhım aralıkta ogrendım hamıleyım kızım 31 agıstosta dogdu bu bebısım eylulu beklermı kısmet

Benimde kız çıktı, arkadaşım kız bebeğim olduğunu görmüş rüyasında eşimde kız istiyo, bence sağlıklı olsun hiç fark etmez daha öğrenmemize çok var :)

Evet ama inşallah oğlu çok sabırsız hemen öğrenmek istiyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…