• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim yüzüm acayip purussuzlesti. Çok dingin bir hal aldı. Sabah uyaninca bir baktım çok hoşuma gitti :)
aynı durum bende de var canım :) cildim daha bi güzelleşti , erkek çocuk olunca anne güzelleşiyormuş ;) sanırım erkek annesi olucaz, aynaya bakınca açık ten güzel bir anne adayı görüyorum :anneadayı::KK70:

canım omega 3 derken balık yağı hapı mı kullanıyosun? bizim evde de var doğal olanından hatta ama çekindim almadım bi zararı yoktur dimi kapsül şeklinde ya..
evet cnm kapsül şeklinde doktora kullandığımı söyledim devam et dedi fakat haftada 2 kez balık ye dedi. yalnız omega 3 ün mg değeri çok önemliymiş eczacı söyledi,benim aldığım hamileler için olandan 750 mg cnm,daha önce kullandığım 1000 mg dı. eczacı bayan yüksek dozda kullanma dedi ve hamişlere verdikleri 750 mg lik verdi. dozu önemli yani. doktor kontrolünde kullan canım.ben sürekli balık tüketemediğim için kullanıyorum.

ben de iyiyim cnm teşekkür ederim bende bulantılar henüz başlamadı fakat bel ağrım çok oluyor,şimdilik raporluyum perşembe işe başlicam inşallah bel ağrılarım artmaz. ben geçen cuma günü minnakımın kesesini gördüüm çok ufaktı :) haftaya p.tesi de inşallah kalp atışlarını duyacaz :) bol ceviz tüketiyorum meyvemi yiyorum,progestan folik asit ve omega 3 kullanıyorrum. bol su tüketmeye çalışıyorum. ceviz al tabi badem de al cnm bi de ben bimden 1 paket siyah kuruüzüm aldım kanyapsın diye. canım mide bulantısı için bi yerde okumuştum havuç çok iyiymiş,dene istersen çiğden yiyorsun ,çiğ yiyemezsen hafif buharda pişirip yemeyi dene,geçmiş olsun canm. Rabbim bebişlerimize ve bizlere sağlık versin inşallah. hala inanamıyorum ya hamileyim ben :) şubatta tüp yaptıracaktık kurban olduğum Rabbim mucize verdi bana,çok şükrediyorummm çoookkk. ne kadar şükretsem az .
ooo süper o zaman desene aniden bi sürpriz oldu senin için ;) tavsiyelerin için çok teşekkürler .. marketten kuru üzüm de alsam iyi olcak:) bol şanslar hepimize:)

Ewet haftaya cuma gel dedi geçen cuma gittim karnimdan keseyi gördü embro gorulmez daha dedi sen iptal et boşa gitme
benim kese de çok minnak göründü,haftaya pazartesi gidecem pıt pıtları duymak için fakat erken diye düşünüyorum,erken olsa da doktor gel dedi dayanamam giderim ;)

evet cnm kapsül şeklinde doktora kullandığımı söyledim devam et dedi fakat haftada 2 kez balık ye dedi. yalnız omega 3 ün mg değeri çok önemliymiş eczacı söyledi,benim aldığım hamileler için olandan 750 mg cnm,daha önce kullandığım 1000 mg dı. eczacı bayan yüksek dozda kullanma dedi ve hamişlere verdikleri 750 mg lik verdi. dozu önemli yani. doktor kontrolünde kullan canım.ben sürekli balık tüketemediğim için kullanıyorum.

Hm kaç mg olduğuna bakmadım eve gidince bakarım. ben balık cok severım dün tükettim hatta ama vitaminleri açısından ben de yararlı diye duymuştum teşekkür ederim yinede

ooo süper o zaman desene aniden bi sürpriz oldu senin için :KK66: tavsiyelerin için çok teşekkürler .. marketten kuru üzüm de alsam iyi olcak:) bol şanslar hepimize:)
rica ederim canım ;) evet çok çok güzel bir sürpriz oldu hayatımın en güzel süprizi diyebilirim ;)

kızlar benide ekleyin tabloya :) sat 10.12.2014 2.çocuk inşallah kısmetse 16 eylül 2015 doğum tarihi bebişimin

çin takvimine göre eylül 19 erkek
aaa öyle mi doğru hissediyormuşum ;) rabbim sağlık sıhhat versin cinsiyet çok da önemli değil hatta kız çocuklarını daha çok seviyorum. benimki de his işte ;) bakalım ttutturabilecek miyim ;) 1,5 ay sonra belli olur

aaa öyle mi doğru hissediyormuşum :KK66: rabbim sağlık sıhhat versin cinsiyet çok da önemli değil hatta kız çocuklarını daha çok seviyorum. benimki de his işte :KK66: bakalım ttutturabilecek miyim :KK66: 1,5 ay sonra belli olur
bakalım, hayırlısı ... sağlıklı olsun da:) bi de hayırlı evlat olması en önemlisi...çin takvimi genelde tutuyor. bakalım totemimizi yaptık ;)

Aynen canim once tuvaleti yikiyorum sonra lavoboya giriyorum.. sende camasir suyu kullanma zararli olabilir..Benimde oyle6.haftada basladi biraz biraz yiyebiliyorum.. cumartesi gunu kahvalti yapamadim yedigimi cikardim. Hep öğurme oluyodu.. suyu bile icsem midem bulaniyor..:KK43:
Evet sudan bile midem bulanıyo acıkıyorum ama yiyebileceğim hiç bişey bulamıyorum.balık istiyo canım ama aklıma kokusu gelince vazgeçiyorum .neolacak bilmiyorum

Evet sudan bile midem bulanıyo acıkıyorum ama yiyebileceğim hiç bişey bulamıyorum.balık istiyo canım ama aklıma kokusu gelince vazgeçiyorum .neolacak bilmiyorum

ben hiç acıktığımı bile hissetmiyorum.biri bana yemek vermese veya demese hiç aklıma gelmiyor.bu balık yağını bende doktoruma diyeyim.zaten bişey yiyemiyorum belki işe yarar

ben hiç acıktığımı bile hissetmiyorum.biri bana yemek vermese veya demese hiç aklıma gelmiyor.bu balık yağını bende doktoruma diyeyim.zaten bişey yiyemiyorum belki işe yarar
Balık Yağı bende kullanıyorum .brn acıkıyorum mecbur mutfağa giriyorum ama mutfağa girmekten hiççççöç hoşlanmıyorum

kızlar Burt’s Bees MAMA BEE ürünlerini kullanan oldu mu.tonik nemlendirici filan alayım diyorum.malum eskilerini kullanamıyoruz.sizler ne kullanıyosunuz.bide avene diye bir marka var onu da hiç denemedim.yardımınıza ihtiyacım var.

Back