• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dur bakalim hemen uzulme Allah buyuk inş sen de hayirli haberler alacaksin.

Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle sen içini ferah tut sakin stres yapma üzülme.

Kizlar ben gunde iki tum aksama kadarda esimden is arkadaslarimdan otlaniyodum. Rabbime sukur olsun bir tisindim sigaradan 12 senedir sigara icen ben icip gelen birinin kokusuna oguryorum. 1 hafta oldu son cekisim. Hic aramiyorum. Bulanti ve tiksinmenin tek avantaji bu oldu. Darisi basiniza ayrica seni umutsuz olma lutfen. Benim haftamda herkes kalp atisini duydu erken dollenme ben duyamadim. Doktor gordu. Ama bak hala fasulyeme diyorum Allah onlari bize nasip ettiyse o bebekler bize gelecek tmm mi

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar cumaya randevum var bakalım.
allahtan umut kesilmez belki nazlıdır benim bebişim dimi
allahım ikinci sefer o acıyı yaşatmasın bana ve kimseye
sonuçta bir artış var ama mesela birini sabah diğerini öğleden sonra yaptırdım etkilermi sizce

evet kızlar hatırladığınız için sağolun ama sanırım pek iyi haber yok benden
en son 2129 olan değerim 2833 olmuş
çarşamba yine yaptırıcam bakalım bilmiyorum ama çok üzgünüm ne olun dua edin
listeye eklenmek isteyenleri şimdi ekleyeceğim
Aynı merkeze ölçtürüyor sun demi o çok önemli çünkü üzüldüm ya inşallah yükselir birden sürpriz yapar kese için baktımı dr peki ?

sonuçta bir artış var ama mesela birini sabah diğerini öğleden sonra yaptırdım etkilermi sizce

Allah büyük cnm bi sürpriz yapar meleğin belki tam 48 olmadımı aynı hastanede ölçtürüyor sun demi çok önemli o ha birde alttan kese görüne bilir balmadımı dr ?

Ya bir sürü şey yazdım telefon attı :KK43:
Allah büyük cnm bi sürpriz yapar meleğin belki tam 48 olmadımı aynı hastanede ölçtürüyor sun demi çok önemli o ha birde alttan kese görüne bilir balmadımı dr ?
hayır canım aynı merkeze ölçtürmedim.
normalde 2129 olan özel hastanedeki doktorum tarafından ölçülen.
bugünde devlet hastanesi evimizin hemen yanında oraya ölçtürdüm
henüz kese falan baktırmadım cumaya randevum var diye

Hayırlı günler kızlar
hamile günlüğü tutan varmı aranızda bebeği ile ilgili düşünceler yazan tarihleri ultrason resimlerini not eden
Ben çokiistiyorum yapmayı ama daha başlamadım bebegimize ne güzel bir hediye olur büyüyünce:KK36:

Ben yaptim canim. Cicili bicili bi ajanda aldim. Sonra ilk beta hcg kagidinda sonuc kismini yapistirsim. Yazdim. :KK46:Gozumu yollarda birakanim, yarenim, canim, sirdasim, bitanecik bebegim. Kizim misin oglum musun beni bırakma babada seni cok seviyor ustume titriyor. Zaten hep ilgilidir ama sen varsın herkes seni cok seviyor:KK46: yazdim. Ustune de goz yasim dusunce ellemedim dogal kaldi. Ultrason goruntusu olatak kalp atsini tam duyayim onu yapistirip tekrar yazcam

İlk ben yazayım dedim...
Benim SAT 04.12.2014
Şuanda tüp bebek tedavisi görüyorum... Allah kısmet ederse Eylül 2015 Anne Adayıyım...
İnşallah buradan çok güzel paylaşımlarda bulunmak ve Eylül 2015 Annesi olmak kısmet olur...

Canım umutsuz olma. Rabbim seni de bebeğini de korusun. Dua edelim bol bolll..

Ahh be canım korkuttun beni aynı gun sonucu ise güzel artmş bn de sandım iki gün arayla. Güzel günler göreceğiz ;)merak etme:)

Aslında ayni yerde yaptirsan daha iyi olur. Farklı aletlerden çikan sonuç değişebiliyor. Ayni gün yaptirmadin sanirim?

ya kızlar sizlerde de var mı bilemiyorum:KK43: grip olduğum için mi yoksa hamilelikten (bugün 7+6 yım) mi bilemiyorum hep bi halsizlik var üstümde. öğretmenim ve sabahçıyım allahtan. öğlen gelir gelmez uzanmak istiyorum ve kafamı kaldıramıyorum. bulantı falan yok ama bugün yemek yaparken o salça kokusu çok baydı beni:KK43: kafam kazan gib sanki... hep uzanmak istyorum hep uzanmak......
canim bircogumuzda halsizlik oluyor normal yani...ama vakit buldukca dinlenmeye calis...ben de tam tersi okulda iyi hissediyorum eve gelince kotu oluyorum...

insallah guzel haberler aliriz canim dualarimiz seninle...

merhabalar minnaklarin anneleri...keyifler yerindedir insallah yerindedir..
benim de yarin okul cikisi arkadaslarim gelecek gun sirasi bende her sey gozumde buyuyor yarini bir atlatsaydim..zaten hicbiri bilmiyor hamile oldugumu...
bu arada cin takvimini merak ediyorum ama korkuyorum bakmaya...

Zelis Cok guzel yapmissin kopya cekiyim senden gunluk yasadiklarimizida ozetle yazalim:KK46:

hayır canım aynı merkeze ölçtürmedim.
normalde 2129 olan özel hastanedeki doktorum tarafından ölçülen.
bugünde devlet hastanesi evimizin hemen yanında oraya ölçtürdüm
henüz kese falan baktırmadım cumaya randevum var diye
Bana dr bi hastanede örçtür demişti farklı sayım yaparmış her merkez 2 gün sonra aynı yerde baktırmalısın bence

sonuçta bir artış var ama mesela birini sabah diğerini öğleden sonra
yaptırdım etkilermi sizce

E canim ayni gun yapmissin,bukadr ustune dusme bide stres stres mafetcen kendini,bence hic uzulcek bisonuc degil.icini ferah tut..Allah hepimizin yardimcisi olsun..bende cumayi sabirsizlikla bekliyorm

Tamam o zaman :) çalıştığım için bugun oturup yazacak zaman bulamadım maalesef. Eve yeni geldim. Şimdi evi toplayıp yemek yapacağım.
Ben fe raporluyum persembe ise baslicam.baslamak istemiyorum evde bebisimle iyiydik. İsyerinde firsat buldukca yazmaya cslisirim artik.

Back