çok sağol canım bende bu tahlili yaptırmak istiyorum çünkü hamilelğimden önce kokoreçi çook sewerek yediğim için korkuyorum öyle yiyeceklerdende geçebiliyor.
cin takvimine göre 34 35 36 yas anneleri erkek diyor benimde erkektir inşallah :)
şekerim eşinin değil senin hissettiğin önemlikızlar çin takvimine nasııl bakııyosunz ben kız hissediyorum belki çok istediğimdendir eşim erkek hissediyor
evet canım haklısın sağlıklı olmaları çok önemli . bizimkisi sadece doğru hissedebiliyor muyuzBenimde kız çıktı, arkadaşım kız bebeğim olduğunu görmüş rüyasında eşimde kız istiyo, bence sağlıklı olsun hiç fark etmez daha öğrenmemize çok var :)
devlet hastanelerinde yapılıyormu bu tahliller..Aslinda Dr güvenilir markaları tukettiysen bisey olmaz demişti. Çok şükür güzel cikti sonuclarim.
Al benden de o kadar canim ya. Mideme kramplar giriyor. Perişan haldeyim. Bu arada nice güzel yaslarin olsun.
ya kızlar sizlerde de var mı bilemiyorumgrip olduğum için mi yoksa hamilelikten (bugün 7+6 yım) mi bilemiyorum hep bi halsizlik var üstümde. öğretmenim ve sabahçıyım allahtan. öğlen gelir gelmez uzanmak istiyorum ve kafamı kaldıramıyorum. bulantı falan yok ama bugün yemek yaparken o salça kokusu çok baydı beni kafam kazan gib sanki... hep uzanmak istyorum hep uzanmak......
devlet hastanelerinde yapılıyormu bu tahliller..
Gözün aydın cnm.7+5 de duyduk biz canım
ya kızlar sizlerde de var mı bilemiyorumgrip olduğum için mi yoksa hamilelikten (bugün 7+6 yım) mi bilemiyorum hep bi halsizlik var üstümde. öğretmenim ve sabahçıyım allahtan. öğlen gelir gelmez uzanmak istiyorum ve kafamı kaldıramıyorum. bulantı falan yok ama bugün yemek yaparken o salça kokusu çok baydı beni kafam kazan gib sanki... hep uzanmak istyorum hep uzanmak......
çin takvimine göre kız çıkıyor; bende kız hissediyorum, çevremdeki herkes kız isimleri öneriyor galiba ilk çocuğumun erkek olmasından dolayı hepimizin gönlü kızdan yana :)
Sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kızı erkeği yok bu işin
Bana henüz hiç bir kan tahlili yapılmadı betahcg dışında. Ayın 28 inde asıl doğum yapmayı düşündüğüm dr a gidicem..o zamana 7 haftalık oluyor bebeğim. Gerekli kanlar o gün alınır sanırım
Aramız da Ankara dan yazanlar kimler ? Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar
Ben de yazacaktim simdi inş iyidirwakewake kan vericeksin verdinmi merak ettim ?
evet kızlar hatırladığınız için sağolun ama sanırım pek iyi haber yok benden
en son 2129 olan değerim 2833 olmuş
çarşamba yine yaptırıcam bakalım bilmiyorum ama çok üzgünüm ne olun dua edin
listeye eklenmek isteyenleri şimdi ekleyeceğim
Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle sen içini ferah tut sakin stres yapma üzülme.evet kızlar hatırladığınız için sağolun ama sanırım pek iyi haber yok benden
en son 2129 olan değerim 2833 olmuş
çarşamba yine yaptırıcam bakalım bilmiyorum ama çok üzgünüm ne olun dua edin
listeye eklenmek isteyenleri şimdi ekleyeceğim
bende malesef öyleyim canım ama direniyorum bayada yol katettim
kendime söz vermiştim hamile kalırsam bırakıcam diye
önceden günde 6 7 taneyi bulurdu ama şimdi kendimi birden strese sokmadan günde sadece bir sigaradan iki nefes çekip atıyorum
artık hiç canım istemiyor sende bu şekilde dene istersen
mesela yarın hiç elime almıycam.çünkü isteğimin önüne geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?