• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet ama inşallah oğlu çok sabırsız hemen öğrenmek istiyor :))))[/QUO
Bizim çok yakınmış benim sat 10 Aralık bulantın var mı ben hiç bişiy hissetmiyorum göğüslerim sızlıyodu iki gündür geçti oda grip oldum yılbaşında hala iyileşemedim tek sıkıntım o :(

Bende yaptım erkek çıktı,ben kız istiyordum eşim erkek.bakalım hangisi tutacak

çubuk krakerden başka birşey yemeyen ben az önce bir avuç tuzlu fıstık yedim ve 5 dakika oldu hala midem bulanmadı.bu ne güzel bir mutlulukmuş :KK36: halbuki normalde hiç sevmem.şaşkınım.üç haftadır ilk defa midem bulanmadan bişey yedim:KK57:

Gözünüz aydın, bende 5+5 im bu gün yarın doktora gidicem inşallah bende duyarım kalp atışlarını ilk bebeğimde duyamamıştım çok endişeliyim Allahlım bizlere yardım etsin ...
Sagolun Çok tsk.ler. ins. Sizde tez vakitte duyarsiniz.. Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah.Amin

aynı durum bende de var canım :) cildim daha bi güzelleşti , erkek çocuk olunca anne güzelleşiyormuş ;) sanırım erkek annesi olucaz, aynaya bakınca açık ten güzel bir anne adayı görüyorum :anneadayı::KK70:
Aynı şeyi sanki ben de yaşıyorum. Önceki gebelikte kuçuk çiller olmuştu, bunda yok:)

Valla cok sevindim ya meslektasimi buldugum için :) Bu beslenme yazılarını 1 gün ben yazayım bir gün sen yaz olmaz mı? Ya da hergün birer tane yazalım. Benim bilmediğim pek çok şey biliyorsundur. Çift yönlü calissak daha iyi olur sanki?
Olur canım ben ewdeyim çalışmıyorum boş vaktim var yazarım bende.... :)

arkadaşlar göğüslerim çok ağrıyor sabaha kadar uyutmadı beni ağrısı sizde yokmu agrı sızı :( bende yok yok

benim de kız çıktı çin takvimine göre :) Allah biliyo ya hep kız isterdim ama ilk öğrendiğim günden beri erkek hissediyorum hayırlısı bakalım :)

aaa öyle mi doğru hissediyormuşum :KK66: rabbim sağlık sıhhat versin cinsiyet çok da önemli değil hatta kız çocuklarını daha çok seviyorum. benimki de his işte :KK66: bakalım ttutturabilecek miyim :KK66: 1,5 ay sonra belli olur
benimde çin takvimine göre erkek bende erkek hissediyorum zaten 2015 yılı erkek diyorlar. baklm sağlıklı olsunlar hiç önemli değil :)

arkadaşlar göğüslerim çok ağrıyor sabaha kadar uyutmadı beni ağrısı sizde yokmu agrı sızı :KK43: bende yok yok

bende de ağrı var ama uyutmayacak derecede değil.şişdi göğüslerim çok ondan ağrı yapıyor farkındayım

BENİMKİDE 10 ARALIK ? NASIL 17 EYLÜL OLUYOR OTOMOTİK HESAPLAYICILAR 16 EYLÜL BULUYOR HEP :)

mide bulantılarım yaşam kalitemi diplere vurdu. yola çıkmaya korkuyorum artık araba tutuyor çok fena. Bugün doğumgünüm ve ailemin yanına gidicem. Bakalım başıma yolda neler gelecek. Bu yiyen arkadaşlara sesleniyorum, benim için de yiyin, bol bol yiyin, keyfini çıkarın :KK61::KK61:

Al benden de o kadar canim ya. Mideme kramplar giriyor. Perişan haldeyim. Bu arada nice güzel yaslarin olsun.

arkadaşlar bugün sağlık ocağıma gittim gebe izlem takibini başlattım yarıın aç karnına çağırdı hemogram aks t3 t4 fsh hbs ag tahlilleri yapmak için çağırdı sanki tahliller eksik değilmi burda bir kere 9 tane tahlil yaptıran arkadaşlar olmuştu bazı tahliller hastanelerde mi oluyor mesela ben toxoplazma tahlilide yaptırmak istiyorum sağlık ocağında yaptıramazmıyım...

arkadaşlar bugün sağlık ocağıma gittim gebe izlem takibini başlattım yarıın aç karnına çağırdı hemogram aks t3 t4 fsh hbs ag tahlilleri yapmak için çağırdı sanki tahliller eksik değilmi burda bir kere 9 tane tahlil yaptıran arkadaşlar olmuştu bazı tahliller hastanelerde mi oluyor mesela ben toxoplazma tahlilide yaptırmak istiyorum sağlık ocağında yaptıramazmıyım...

Toxoplazmayi c.tesi günü ozel bi hastanede yaptirdim sanirim Sağlık ocaginda bakilamiyor. Hatta d vitamini değerine de bakamadilar demek bazilari calisilmiyor orada.

Herkese selamlar :) Allah kısmet ederse bende Eylül annesi olacağım :KK68:Geçen perşembe kesesini gördük 10 mm di, Bu cuma tekrar çağırdı doktor, inşallah kalp atışlarını duyucaz dedi. Siz ne zaman kalp atışlarını duydunuz?

Herkese selamlar :) Allah kısmet ederse bende Eylül annesi olacağım :KK68:Geçen perşembe kesesini gördük 10 mm di, Bu cuma tekrar çağırdı doktor, inşallah kalp atışlarını duyucaz dedi. Siz ne zaman kalp atışlarını duydunuz?

Hayirli olsun. İnş saglikla kucaginiza da alirsiniz. Ben tam 7 haftalıkken duydum kuzumu darisi basiniza

Toxoplazmayi c.tesi günü ozel bi hastanede yaptirdim sanirim Sağlık ocaginda bakilamiyor. Hatta d vitamini değerine de bakamadilar demek bazilari calisilmiyor orada.
çok sağol canım bende bu tahlili yaptırmak istiyorum çünkü hamilelğimden önce kokoreçi çook sewerek yediğim için korkuyorum öyle yiyeceklerdende geçebiliyor.

Back