• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok sağol canım bende bu tahlili yaptırmak istiyorum çünkü hamilelğimden önce kokoreçi çook sewerek yediğim için korkuyorum öyle yiyeceklerdende geçebiliyor.

Aslinda Dr güvenilir markaları tukettiysen bisey olmaz demişti. Çok şükür güzel cikti sonuclarim.

Benimde kız çıktı, arkadaşım kız bebeğim olduğunu görmüş rüyasında eşimde kız istiyo, bence sağlıklı olsun hiç fark etmez daha öğrenmemize çok var :)
evet canım haklısın sağlıklı olmaları çok önemli . bizimkisi sadece doğru hissedebiliyor muyuz ;) heyecan olsun işte, sevinç heyecan hepsi birarada.

ya kızlar sizlerde de var mı bilemiyorum:( grip olduğum için mi yoksa hamilelikten (bugün 7+6 yım) mi bilemiyorum hep bi halsizlik var üstümde. öğretmenim ve sabahçıyım allahtan. öğlen gelir gelmez uzanmak istiyorum ve kafamı kaldıramıyorum. bulantı falan yok ama bugün yemek yaparken o salça kokusu çok baydı beni:( kafam kazan gib sanki... hep uzanmak istyorum hep uzanmak......

çin takvimine göre kız çıkıyor; bende kız hissediyorum, çevremdeki herkes kız isimleri öneriyor galiba ilk çocuğumun erkek olmasından dolayı hepimizin gönlü kızdan yana :)
Sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kızı erkeği yok bu işin

Bana henüz hiç bir kan tahlili yapılmadı betahcg dışında. Ayın 28 inde asıl doğum yapmayı düşündüğüm dr a gidicem..o zamana 7 haftalık oluyor bebeğim. Gerekli kanlar o gün alınır sanırım

Aramız da Ankara dan yazanlar kimler ? Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar

ya kızlar sizlerde de var mı bilemiyorum:KK43: grip olduğum için mi yoksa hamilelikten (bugün 7+6 yım) mi bilemiyorum hep bi halsizlik var üstümde. öğretmenim ve sabahçıyım allahtan. öğlen gelir gelmez uzanmak istiyorum ve kafamı kaldıramıyorum. bulantı falan yok ama bugün yemek yaparken o salça kokusu çok baydı beni:KK43: kafam kazan gib sanki... hep uzanmak istyorum hep uzanmak......

Çok normal canım; vucut doğum öncesi eksik uykularını tamamlıyor ve bedenini hazırlıyor. Tadını çıkart ;)

dogum tarihi 22 eylül...sat 16 aralık ..ikinci bebeğim..tablo için burayamı yazıyoruz bilemedim ama

ya kızlar sizlerde de var mı bilemiyorum:KK43: grip olduğum için mi yoksa hamilelikten (bugün 7+6 yım) mi bilemiyorum hep bi halsizlik var üstümde. öğretmenim ve sabahçıyım allahtan. öğlen gelir gelmez uzanmak istiyorum ve kafamı kaldıramıyorum. bulantı falan yok ama bugün yemek yaparken o salça kokusu çok baydı beni:KK43: kafam kazan gib sanki... hep uzanmak istyorum hep uzanmak......

Bende oyleyim ya otobuste gozumu zor aciyom,gelince hemen yatmak istiuorum ama halsizligim yok
Tabi gribin etkisi de var sende daha siddetlidir

çin takvimine göre kız çıkıyor; bende kız hissediyorum, çevremdeki herkes kız isimleri öneriyor galiba ilk çocuğumun erkek olmasından dolayı hepimizin gönlü kızdan yana :)
Sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kızı erkeği yok bu işin

Bana henüz hiç bir kan tahlili yapılmadı betahcg dışında. Ayın 28 inde asıl doğum yapmayı düşündüğüm dr a gidicem..o zamana 7 haftalık oluyor bebeğim. Gerekli kanlar o gün alınır sanırım

Aramız da Ankara dan yazanlar kimler ? Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar

Ben Ankara'dan yazıyorum. Ankara Tıp'tan Doç Dr. Esra Çetinkaya'dan özel randevu aldım bir hafta sonraya. hala araştırıyorum ben de gebelik takibi ve doğum için en güvenilir yer neresi olur diye. Burayı bir deneyeceğim umarım memnun kalırım. Nedense özel hastaneler doğum için pek güven vermiyor bana. Önerilerinize açığım tabi.

Ah hocam mutfağa bile giremiyorum değil yemek yapmak :KK43: tam gun eğitim verilen bir okuldayim bugun siniflarda agzimi acamadim resmen gözüm hep yatakta

evet kızlar hatırladığınız için sağolun ama sanırım pek iyi haber yok benden
en son 2129 olan değerim 2833 olmuş
çarşamba yine yaptırıcam bakalım bilmiyorum ama çok üzgünüm ne olun dua edin
listeye eklenmek isteyenleri şimdi ekleyeceğim

Dur bakalim hemen uzulme Allah buyuk inş sen de hayirli haberler alacaksin.

Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle sen içini ferah tut sakin stres yapma üzülme.

bende malesef öyleyim canım ama direniyorum bayada yol katettim
kendime söz vermiştim hamile kalırsam bırakıcam diye
önceden günde 6 7 taneyi bulurdu ama şimdi kendimi birden strese sokmadan günde sadece bir sigaradan iki nefes çekip atıyorum
artık hiç canım istemiyor sende bu şekilde dene istersen
mesela yarın hiç elime almıycam.çünkü isteğimin önüne geçtim.

Kizlar ben gunde iki tum aksama kadarda esimden is arkadaslarimdan otlaniyodum. Rabbime sukur olsun bir tisindim sigaradan 12 senedir sigara icen ben icip gelen birinin kokusuna oguryorum. 1 hafta oldu son cekisim. Hic aramiyorum. Bulanti ve tiksinmenin tek avantaji bu oldu. Darisi basiniza ayrica seni umutsuz olma lutfen. Benim haftamda herkes kalp atisini duydu erken dollenme ben duyamadim. Doktor gordu. Ama bak hala fasulyeme diyorum Allah onlari bize nasip ettiyse o bebekler bize gelecek tmm mi

Back