- 7 Aralık 2011
- 26
- 8
- 38
Canim ilk kontrolumdu keseyi gormeyi beklerken 5+5te kalp atislarini duydum minigimin :)
Gözün aydın cnm.. maşallah bebişe. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ilk kontrolumdu keseyi gormeyi beklerken 5+5te kalp atislarini duydum minigimin :)
sanırım hepimizin erkek olacak erkek ayı galiba :) maşallah
Allah razi olsun canim benim. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin. AminnGözün aydın cnm.. maşallah bebişe. .
cin takvimine göre 34 35 36 yas anneleri erkek diyor benimde erkektir inşallah :)çin takvimine göre eylül 19 erkek
Gözünüz aydın, bende 5+5 im bu gün yarın doktora gidicem inşallah bende duyarım kalp atışlarını ilk bebeğimde duyamamıştım çok endişeliyim Allahlım bizlere yardım etsin ...Canim ilk kontrolumdu keseyi gormeyi beklerken 5+5te kalp atislarini duydum minigimin :)
Gözünüz aydın, bende 5+5 im bu gün yarın doktora gidicem inşallah bende duyarım kalp atışlarını ilk bebeğimde duyamamıştım çok endişeliyim Allahlım bizlere yardım etsin ...
selamlar eylül anneleri..
eylül ne güzel bir ay.. sevgili eşimle evlendiğimiz ay... o serinliği hissedince düğün hazırlıklarım heyecanım geliyor aklıma : )
aramızdan bir çoğumuz ağustosa kayabilir yalnız, eylülün ilk günlerini bekleyen çok var çünkü: )
kalp atışlarını duymazsan endişe etme canım henüz erken olabilir..[/Q
hayırlısı olur inşallah...
Arkadaslar bebislerini görüp kalp atışını duyanlar kaç + kaçta duydunuz? ??????