2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

CANIM YA BENİM DE ERİTROSİT ÇIKTI İDRAR TAHLİLİNDE YAA, DOKTOR DAHA ÖNCE BÖBREK RAHATSIZLIĞI KUM VS GEÇTİ Mİ DEDİ, BENİM DE HİÇ ÖYLE Bİ SIKINTIM YOKTU. BOL SU İÇ DEDİ BENDE NETTEN BAKTIM ENDİŞELENDİM ŞİMDİ

Kızlar bebeğim çok büyüdü hissediyorum güçlendigini yakinda ultrosana girenlerin bebekleri kaç gram oldu yazabilir misiniz :) benim en son muanede 757 gramdi

Ben çok koyütuyum kızlar ya ,dün tetenoz oldum ,bişiyim yoktu ..bu sabah heryerim ağrıyordu kolum zonkluyor ,belim kasıklarım başım boynum grip olmuşum gibi dokunsan acıyor sizde böyle bir etki yaptımı bu aşı ayrıca az ateşimde var galiba ,

canım geçmiş olsun en azından teşhis edilebilmiş. benim önce normal şeker seviyesine bakılacak kanla, ihtiyaç olursa şeker yüklemesi yapılacak çünkü oğlumda da çok düşüktü şeker sorunum yoktu inşallah bu sefer de olmaz.
bebeğin kilosu vs önde gidiyor mu? veya canın çok tatlı istiyor mu? şekerin yüksek olduğuna dair belirti var mı?

ya bende böbrekler zaten sıkıntılı..tuz yasak hamile olmadan önce de yani...ve bol su...eritrosit ne peki...bakma canım ben bir iki baktım tahlilden anlamadığım için kafam karıştı..sağolsun kızlar aydınlatıcı oldu...takip altında olursa sıkıntı olmaz inş

SEN BİLİYOR MUSUN ŞEKERİN BELİRTİLERİNİ BEN CUMARTESİ YAPTIRACAĞIM YÜKLEME AMA YİNE DE ENDİŞELİYİM NE ÇIKACAK DİYE. BEN DE AĞIZ KURULUĞU ÇOK FAZLA, BİR DE BAZEN DUDAKLARIM BİRBİRİNE YAPIŞIYOR. BABAANNEM DE OLURDU ÖYLE KADINCAĞIZ 20Lİ YAŞLARINDAN BERİ ŞEKER HASTASI.

canım geçmiş olsun doktorun da gel demediyse bir bildikleri vardır diye düşünüyorum endişe etme. böbreklerinde sorun varsa ürolojiye gitmen de iyi olur. için rahat etmiyorsa doktorunu arayıp sorsan, bu normal mi diye.

bildiğim en bariz belirti karın çapının büyük olması ve bebekte irilik. şeker hastaları çok susar ve canları tatlı ister. tahlil sonuçlarımı almadım ben de merak ediyorum sonucu

Benimde sekerim var.ilk gebeligimdde vardi.dün yazmıştım bir arkadaşa üç mesaj öncesi istersen gecmisten bakabilirsin.suan diyet yapiyorum.dusmezse dahiliyeye gidicem insülin baslanacak.

Aynen bendede ayni geceleri degisik saatlerde uyaniyorum))

Bende salı günü oldum salı günü bir şeyim yoktu
Dünden beri kolum ağrıyor, yukarı kaldıramıyorum, dokunamıyorum

canım ne şekilde bir diyet uyguluyordun saatler vs bahseder misin biraz?

Seker hastalarinda agiz kurulugu cok oluyor.gebelik sekeri daha farkli olabilir.ben agiz kurulugu hissetmedim.karnımda normal ölculerdeydi.hatta su an karnım biraz kücük bile kimse anlamiyor.bebegin kilosuda iyi.kizimda normal ölçülerde dogdu.belki sekerin önüne gecilmezse bu belirtiler olur.ama tatli her daim canim cekiyor.cok düşkünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…