- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 38
Slm bana oluyor..dün azdı mesela bugün çok doktorum bebeğin eşi ön duvarda ondan böyle oluyor dediMerhaba arkadaşlar günaydın. Forumu takip ediyorum ama hep geride kaldığım için ben yazana kadar konunun üzerinden günler geçmiş oluyorumarım herkesin bebekleri iyi, keyifleri yerindedir. Benim dünden beri bebeğimin hareketlerinde azalma hissediyorum bugünde bir tek uyandığımda bişeyler hissettim o kadar. Sizinde bazı günler az bazı günler çok hissettiğiniz oluyor mu. Bu konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın dediğim gibi geride kaldım
aynen sidelya, hatta gece kalkıp pencere bile açıyorum acaba böyle uyuyabilir miyim diye ki şuan havalarda serin aslında her gün yağmur var. bana ise ya ateş basıyor ya uyuma pozisyonum rahatsız ediyor. sağa dönüyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor.aynı beni anlattım cnm. gece kalkıyorsam 9-10 kere kalkıorum. sonrada sabah oluyor zaten. ilginç bir şekilde sıcak basıyor. dün gece 3 te duşa girmek zorunda kaldım o derece
suyu bol tüketmeye çalışıyorum...bunun ilacı falan varmı..yani çözümü nedir...bide mesela şimdi kaçak görüldü bu kaçak hepmi sürecek gebelik boyunca....şimdi baktımda erken doğum yapan varmış bu durumlardaHer kontrolumde yaptiriyorum canım bende yaklaşık ayda bir işte ama sıkıntı etme kendine bi git bakalım böyle düşünup durmaktansa bazen sislik olmadan da ödem olabiliyomus vücutta. .. bol bol su iç günde 2.5-3 lt tuket
doktorların geneli havuza izin vermiyor...kendinize ait havuzsa onu bilemicem amaaranızda bu yaz havuza girecek var mı acaba kızlar ? denize gitme şansım yok
dahiliye doktoruda öyle demiş gebelikte olabiliyor korkmayın diye..ama kendi doktorum takip edicez dedi...anladığım kadarıyla önemli ve de tehlikeliIkea da satiliyor bu besikler kizlar fiyatlarini tam hatirlamiyorum sitesinden bakabilirsiniz
Idrarda protein kacagi demek saniri bu canim gebelikte beklenen birsey demisti sağlık ocaginda ki ebe bana ama baska bise demmedi
Kızlar şu yatak nasıl sizce güzel mi ?Eki Görüntüle 1548201
dahiliye doktoruda öyle demiş gebelikte olabiliyor korkmayın diye..ama kendi doktorum takip edicez dedi...anladığım kadarıyla önemli ve de tehlikeli
aynen sidelya, hatta gece kalkıp pencere bile açıyorum acaba böyle uyuyabilir miyim diye ki şuan havalarda serin aslında her gün yağmur var. bana ise ya ateş basıyor ya uyuma pozisyonum rahatsız ediyor. sağa dönüyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor.
doktorların geneli havuza izin vermiyor...kendinize ait havuzsa onu bilemicem ama
aslında doktorum perinatolog oyüzden mesajı görünce dediğin gibi acil bişey olsa hemen çağırırdı diyerek çok üstelemedim.. ama netten araştırınca başım döndü resmen...Cokda dert etme kendine canim onemli birsey olsa mutlaka onlem alirdi drun biliyorum su anda kafanda deli sorular ama biraz relax olmak gerek bazen
tatlım geçmiş olsun.. arkadaşım da olmuştu hamileliğin son dönemlerinde ilaç kullandı.. sonra değerleri düzelmişti. Allah şifa versin canım.. ayakların şişmesine gelince iki gün raporluydum evdeydim hiç şişmedi ayaklarım ama işe geldiğim her günün akşamına eve ayaklarım şiş bir şekilde gidiyorum.. bence sürekli oturduğumuz için oluyor..ayaklarını yükseğe koymaya çalış canım belki biraz rahatlatır..suyu bol tüketmeye çalışıyorum...bunun ilacı falan varmı..yani çözümü nedir...bide mesela şimdi kaçak görüldü bu kaçak hepmi sürecek gebelik boyunca....şimdi baktımda erken doğum yapan varmış bu durumlarda
bana kalırsa girme canım...doktorlar çok hijyen bulmuyor havuzukendimize ait değil cnm, site havuzu ama sitede en fazla 20 aile falan var. of ya havuza da giremezsem yemin ederim zehir olur bu yaz
amin canım tşk ederim..yok zaten çok şükür bir haftadır normale döndü ayakalrım şişmiyor..sürekli yükseğe koymaya çalışıyordum ama yinede şişiyordu...akşama kadar oturmak mahvediyor bizi..arada uzanacak imkan bulsak...oyy inşş ilerlemez bu pro kaçağı...üroloji doktorumdan randevu almaya çalışcam bakalımtatlım geçmiş olsun.. arkadaşım da olmuştu hamileliğin son dönemlerinde ilaç kullandı.. sonra değerleri düzelmişti. Allah şifa versin canım.. ayakların şişmesine gelince iki gün raporluydum evdeydim hiç şişmedi ayaklarım ama işe geldiğim her günün akşamına eve ayaklarım şiş bir şekilde gidiyorum.. bence sürekli oturduğumuz için oluyor..ayaklarını yükseğe koymaya çalış canım belki biraz rahatlatır..
ilerlemez inşallah canım merak etme.. Allah dermansız dert vermesin.. ilacını alırsın üzerine düşeni yaparsın Rabbim şifasını verir inşallah.amin canım tşk ederim..yok zaten çok şükür bir haftadır normale döndü ayakalrım şişmiyor..sürekli yükseğe koymaya çalışıyordum ama yinede şişiyordu...akşama kadar oturmak mahvediyor bizi..arada uzanacak imkan bulsak...oyy inşş ilerlemez bu pro kaçağı...üroloji doktorumdan randevu almaya çalışcam bakalım
Aynı haftalarrdayız benim de oluyor canım , telaş yapmamaya çalışıyorum ben . Bu sabah adet ağrısı gibi yoğundu biraz ama şuanda birşey yok , ara ara oluyor ama yine de kendini dinle mutlaka.benim haftamda olup karnı ağrıyan var mı acabaaa ??? bugün dr a gittiğimde gayet normal dedi ama bildiğiniz adet sancısı gibi
inş tşk ederim canımilerlemez inşallah canım merak etme.. Allah dermansız dert vermesin.. ilacını alırsın üzerine düşeni yaparsın Rabbim şifasını verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?