Evet canım ama bu sürekli olacak diye de bişey yok kontrol edilecek sürekli takipte olursa doktorun bişey olmaz inşallah ilaci var mı bilmiyorum ben kullanmıyorum canimsuyu bol tüketmeye çalışıyorum...bunun ilacı falan varmı..yani çözümü nedir...bide mesela şimdi kaçak görüldü bu kaçak hepmi sürecek gebelik boyunca....şimdi baktımda erken doğum yapan varmış bu durumlarda
Bende de rennie şurup var , hamile kalmadan önce de kullanıyorrdum, şindi artık fayda vermiyor , doktor da yapacak birşey yok diye , sabah başlıyor uyuyana kadar mideme kramp vuruyor. Acı su gelmesini mide yanmasını geçtim ara ara kramp vurması bükülmeme sebep oluyor. Üstelik her yemek yediğimde lokmayı alıp yutkunduğumda mideme vardığı anda 5 saniyelik kramp yaşıyorum. Ve her lokmada oluyor bu. Reflüyle birlikte mide delinmem de vardı. Majezik ilacını çok kullandığım için midem delinmişti. Şimdi yeniden endoskopi de yapamazlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağlıyordum en son artık. Bir de işteyim dinlenme imkanım hiç yok. 3 gündür zor geçiriyorum günlerimiCanim bende de reflu var.dr 6 sise rennie 6 sise gaviscon verdi.surup tabi.bir sise de rennie duo var.en etkili gelen rennie duo ama bunu surekli icemiyorum gunde bir iki defa.yada gaviscon iciyorum.dr unu arayip ondan bilgi alman en sagliklisi olucaktir.
Bana da doktor havuz yasak dedi.Kızlar pazartesi esinle tatile gidicez ayvaliga 4gunlugune geldigmdede anlama gidicz edirneye doktormla henuz konusmadm sizce bi sorun olrmu yol :/ deniz havuz veya
tmm tşk edrim canım..vallla içim içimi yedi..sayenizde rahatladım birazda olsaEvet canım ama bu sürekli olacak diye de bişey yok kontrol edilecek sürekli takipte olursa doktorun bişey olmaz inşallah ilaci var mı bilmiyorum ben kullanmıyorum canim
Senin soruna alıntı yapıyorum canım.aranızda bu yaz havuza girecek var mı acaba kızlar ? denize gitme şansım yok
Benim hareketli olan bebeğim 3 gündür daha az hareket ediyor , hareketlerinde azalma var hissediyorum. Yine de hareketli olduğu saatte 2 saat içinde 10 hareket yakalıyorum. O yüzden normal diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar günaydın. Forumu takip ediyorum ama hep geride kaldığım için ben yazana kadar konunun üzerinden günler geçmiş oluyorumarım herkesin bebekleri iyi, keyifleri yerindedir. Benim dünden beri bebeğimin hareketlerinde azalma hissediyorum bugünde bir tek uyandığımda bişeyler hissettim o kadar. Sizinde bazı günler az bazı günler çok hissettiğiniz oluyor mu. Bu konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın dediğim gibi geride kaldım
Netten araştırma kuzum ne olur yawaslında doktorum perinatolog oyüzden mesajı görünce dediğin gibi acil bişey olsa hemen çağırırdı diyerek çok üstelemedim.. ama netten araştırınca başım döndü resmen...
Çok geçmiş olsun majezik çok tehlikeli bir ilaç. soğuk süt iyi gelebilirmi acaba yada sadece ekmek hafif bayatlamış rahatlatır diye düşünüyorumBende de rennie şurup var , hamile kalmadan önce de kullanıyorrdum, şindi artık fayda vermiyor , doktor da yapacak birşey yok diye , sabah başlıyor uyuyana kadar mideme kramp vuruyor. Acı su gelmesini mide yanmasını geçtim ara ara kramp vurması bükülmeme sebep oluyor. Üstelik her yemek yediğimde lokmayı alıp yutkunduğumda mideme vardığı anda 5 saniyelik kramp yaşıyorum. Ve her lokmada oluyor bu. Reflüyle birlikte mide delinmem de vardı. Majezik ilacını çok kullandığım için midem delinmişti. Şimdi yeniden endoskopi de yapamazlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağlıyordum en son artık. Bir de işteyim dinlenme imkanım hiç yok. 3 gündür zor geçiriyorum günlerimi
kızlar ya dün dahiliyeye gittim..ayaklarım şişiyor diye doktorum tahlil istemişti...eşim sonuçları almış dahiliye doktoru sorun yok herşey normal demiş...akşamda kendi doktoruma attık sonuçları..oda ; idararda pro + gözüküyor.. takip edicez..şişliklerin artarsa mutlaka haberim olsun diye yazmış.
sonuç şöyle
benimki...............................................pro +-
normal olması gereken......................pro -
anlayan varmı
evet canım. Bu sene çalışmayacaktım normalde kasım ayında çok sevdiğim bir hocam aradı mudur yardımcısı olduğu okuldaki hoca doğum iznine ayrılmış yerine gelmemi rica etti kıramadım bende :)Canım yanlış hatırlamıyorsam sen atanamadim dedin ücretli mi yapiyorsun
ben 16 haftadan beri tutmuyorum. okul idarem çok anlayışlı. 16. haftaya kadar tutmamın ne denide mudire hanımın hamile ılduğumu bilmemesiydi oğrendiği an nobetimi kaldırdı sağolsun :)Okullar kapansa da biz de rahatlasak, nöbet tutmak artik cok agir gelir oldu...
iyi hatırlattın canım bende sayıyım bakalım. Demek her günü birbirine uymuyor miniklerinBenim hareketli olan bebeğim 3 gündür daha az hareket ediyor , hareketlerinde azalma var hissediyorum. Yine de hareketli olduğu saatte 2 saat içinde 10 hareket yakalıyorum. O yüzden normal diye düşünüyorum.
annemle k.valide tuzlarsa bişey demem..Hanımlar biraz erken bir soru ama..bebeklerinizi tuzlamayı düşünüyormusuz??ben ve eşim tuzlanmışız ..kolay kolay terlemeyiz ..acaba dogduktan kaç gün sonra tuzlanır
yok bakmıyorum bıraktım...Netten araştırma kuzum ne olur yaw
evet protein canım : ( ara ara tahlil yaptıracam sanırım..doktorumda öyle demiş takip edicez diyePRO DEDİĞİ PROTEİN SANIRIM CNM İDRARDA BAKILDIYSA MUTLAKA DİNLEN BOL BOL SU İÇ ÇOK İİ BİŞE DEĞİL VE TAKİP EDİLMESİ GEREKİYOR DİE BİLİYORUM AMA YANILTMİİM TABİ DOKTORUN DAHA İYİ BİLİR
evet canım. Bu sene çalışmayacaktım normalde kasım ayında çok sevdiğim bir hocam aradı mudur yardımcısı olduğu okuldaki hoca doğum iznine ayrılmış yerine gelmemi rica etti kıramadım bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?