Bu kadar sancılıysa mutlaka doktora görünmen lazım.Benim mide yanması şeklinde değil daha çok yemek borum yanıyo felaket derecede.Rennie bende de pek işe yaramıyor ama Rennie duo baya etkili.Bende de rennie şurup var , hamile kalmadan önce de kullanıyorrdum, şindi artık fayda vermiyor , doktor da yapacak birşey yok diye , sabah başlıyor uyuyana kadar mideme kramp vuruyor. Acı su gelmesini mide yanmasını geçtim ara ara kramp vurması bükülmeme sebep oluyor. Üstelik her yemek yediğimde lokmayı alıp yutkunduğumda mideme vardığı anda 5 saniyelik kramp yaşıyorum. Ve her lokmada oluyor bu. Reflüyle birlikte mide delinmem de vardı. Majezik ilacını çok kullandığım için midem delinmişti. Şimdi yeniden endoskopi de yapamazlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağlıyordum en son artık. Bir de işteyim dinlenme imkanım hiç yok. 3 gündür zor geçiriyorum günlerimi
Herkes anlık resmini paylaşsın parti başlasın
Bende böyle olsun istiyorum göbişim hala hamile misin diye soran var . maşallah sanaaaaaaaaaBu da biz 10 kilo almış halimiztosun olduk tosun
Sade göbek çıksa iyi. Göbek le beraber arka kısımBende böyle olsun istiyorum göbişim hala hamile misin diye soran var . maşallah sanaaaaaaaaa
Kiz chek kalbimi okudun ne yaptin oluyorum bu sarkiya simdide bunu dinlesem diyodumm.wuhuuuuuuuuuu eglenceeeeee devammmmmmmmmmmm annislerrrBu da benden size gelsin o zaman:))
Cok sagol tatlim...insallah sizlerde birsey cikmaz...brn basindan beri 12 kilo aldim ve normalde tatliyla aram yoktur hamile kaldigimdan beri tatlisiz gunum gecmedi ve doktorum bu duruma cok kizdi cok yemissin kilo almissin diye..sanrm seker yuzunden bu kadar cok tatli canim istediseker yuklemesi onemli gercekten ve benim ilk saat ve aclik sekerim notmal cikti 2. Saateki sekerim 180 cikti aman kizlar dikkat edin ve yaptirin mutlaka yuklemenizi insulinin zarari yokmus ama tesbit etmeseydik bebege zarari olurdu dedi doktorum...bebisim bikac gun onde gidiodu normal demisti doktoor bikac gun icin.Allah hrpimize saglikla sihatle dogum yapmayi nasip etsin ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?