• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
suyu bol tüketmeye çalışıyorum...bunun ilacı falan varmı..yani çözümü nedir...bide mesela şimdi kaçak görüldü bu kaçak hepmi sürecek gebelik boyunca....şimdi baktımda erken doğum yapan varmış bu durumlarda
Evet canım ama bu sürekli olacak diye de bişey yok kontrol edilecek sürekli takipte olursa doktorun bişey olmaz inşallah ilaci var mı bilmiyorum ben kullanmıyorum canim

Canim bende de reflu var.dr 6 sise rennie 6 sise gaviscon verdi.surup tabi.bir sise de rennie duo var.en etkili gelen rennie duo ama bunu surekli icemiyorum gunde bir iki defa.yada gaviscon iciyorum.dr unu arayip ondan bilgi alman en sagliklisi olucaktir.
Bende de rennie şurup var , hamile kalmadan önce de kullanıyorrdum, şindi artık fayda vermiyor , doktor da yapacak birşey yok diye , sabah başlıyor uyuyana kadar mideme kramp vuruyor. Acı su gelmesini mide yanmasını geçtim ara ara kramp vurması bükülmeme sebep oluyor. Üstelik her yemek yediğimde lokmayı alıp yutkunduğumda mideme vardığı anda 5 saniyelik kramp yaşıyorum. Ve her lokmada oluyor bu. Reflüyle birlikte mide delinmem de vardı. Majezik ilacını çok kullandığım için midem delinmişti. Şimdi yeniden endoskopi de yapamazlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağlıyordum en son artık. Bir de işteyim dinlenme imkanım hiç yok. 3 gündür zor geçiriyorum günlerimi :KK43:

Hanımlar biraz erken bir soru ama..bebeklerinizi tuzlamayı düşünüyormusuz??ben ve eşim tuzlanmışız ..kolay kolay terlemeyiz ..acaba dogduktan kaç gün sonra tuzlanır

aranızda bu yaz havuza girecek var mı acaba kızlar ? denize gitme şansım yoko_O
Senin soruna alıntı yapıyorum canım.

Yüzme için öncelikli tercih, kişi hamile olsun olmasın denizdir. Özellikle çok kalabalık olan havuzlarda bir çok kişinin yüzmesine bağlı olarak enfeksiyon etkenlerinin bulunma riski daha fazladır. Ayrıca havuzlara, dezenfeksiyon amacıyla bazı maddeler katılmaktadır. Bu maddelerin dozu aşırıya kaçmadan iyi bir şekilde dezenfekte edilmiş bir havuzun gebeliğe zararı olmaz fakat havuza dezenfeksiyon amacıyla katılan bazı maddelerin de özellikle aşırı dozlarda insan sağlığı için zararlı olabileceği bilinmektedir.

Merhaba arkadaşlar günaydın. Forumu takip ediyorum ama hep geride kaldığım için ben yazana kadar konunun üzerinden günler geçmiş oluyor :KK53: umarım herkesin bebekleri iyi, keyifleri yerindedir. Benim dünden beri bebeğimin hareketlerinde azalma hissediyorum bugünde bir tek uyandığımda bişeyler hissettim o kadar. Sizinde bazı günler az bazı günler çok hissettiğiniz oluyor mu. Bu konu daha önce konuşulduysa kusura bakmayın dediğim gibi geride kaldım :KK68:
Benim hareketli olan bebeğim 3 gündür daha az hareket ediyor , hareketlerinde azalma var hissediyorum. Yine de hareketli olduğu saatte 2 saat içinde 10 hareket yakalıyorum. O yüzden normal diye düşünüyorum.

Herkese merhaba bende 25+4 günlük hamileyim benim şöyle bir sorunum var bebeğimin sağ ve sol böbrek pelvisinde genişleme var boyle bir şey yaşıyan varmı yada bilgisi olan

Bende de rennie şurup var , hamile kalmadan önce de kullanıyorrdum, şindi artık fayda vermiyor , doktor da yapacak birşey yok diye , sabah başlıyor uyuyana kadar mideme kramp vuruyor. Acı su gelmesini mide yanmasını geçtim ara ara kramp vurması bükülmeme sebep oluyor. Üstelik her yemek yediğimde lokmayı alıp yutkunduğumda mideme vardığı anda 5 saniyelik kramp yaşıyorum. Ve her lokmada oluyor bu. Reflüyle birlikte mide delinmem de vardı. Majezik ilacını çok kullandığım için midem delinmişti. Şimdi yeniden endoskopi de yapamazlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Ağlıyordum en son artık. Bir de işteyim dinlenme imkanım hiç yok. 3 gündür zor geçiriyorum günlerimi :KK43:
Çok geçmiş olsun majezik çok tehlikeli bir ilaç. soğuk süt iyi gelebilirmi acaba yada sadece ekmek hafif bayatlamış rahatlatır diye düşünüyorum

kızlar ya dün dahiliyeye gittim..ayaklarım şişiyor diye doktorum tahlil istemişti...eşim sonuçları almış dahiliye doktoru sorun yok herşey normal demiş...akşamda kendi doktoruma attık sonuçları..oda ; idararda pro + gözüküyor.. takip edicez..şişliklerin artarsa mutlaka haberim olsun diye yazmış.

sonuç şöyle
benimki...............................................pro +-
normal olması gereken......................pro -
anlayan varmı

PRO DEDİĞİ PROTEİN SANIRIM CNM İDRARDA BAKILDIYSA MUTLAKA DİNLEN BOL BOL SU İÇ ÇOK İİ BİŞE DEĞİL VE TAKİP EDİLMESİ GEREKİYOR DİE BİLİYORUM AMA YANILTMİİM TABİ DOKTORUN DAHA İYİ BİLİR

Canım yanlış hatırlamıyorsam sen atanamadim dedin ücretli mi yapiyorsun
evet canım. Bu sene çalışmayacaktım normalde kasım ayında çok sevdiğim bir hocam aradı mudur yardımcısı olduğu okuldaki hoca doğum iznine ayrılmış yerine gelmemi rica etti kıramadım bende :)

Slm kizlar okumaya calistim ama eskiler cok fazla takip edemedim...ben gecen hafta seker yuklemesi yaptirdim 75lik yapildi 3 kere kan alindi ve bende malesef seker cikti..endokrolojiye gittim bi hafta diyetle sekerimi takip etmemi istedi ve aclik tokluk sekerlerime bakarak bu haftayi gecirdim ve sabah sekerlerim yuksek seyretti...malesef insuline basladim dunden beri ve cok uzgunum:((var mi benmle ayni olan neler yapiyosunuz belki gecmise yazmissinizdir ama okuyamadm bilgi paylasirsak birbirimizden faydalanabiliriz...

merhablar arkdslar 2 sene once ilk cocugum ıcın aldığım bebek arabası seklınde hedıye ve seker koyma süsünü satmayı düşünüyorum almak ıstıyen olursa ılk olarak szlere sormak ıstedım (kız çocuk ıcın) düşünen olursa watsdan resmını atabılrıım..

Benim hareketli olan bebeğim 3 gündür daha az hareket ediyor , hareketlerinde azalma var hissediyorum. Yine de hareketli olduğu saatte 2 saat içinde 10 hareket yakalıyorum. O yüzden normal diye düşünüyorum.
iyi hatırlattın canım bende sayıyım bakalım. Demek her günü birbirine uymuyor miniklerin

PRO DEDİĞİ PROTEİN SANIRIM CNM İDRARDA BAKILDIYSA MUTLAKA DİNLEN BOL BOL SU İÇ ÇOK İİ BİŞE DEĞİL VE TAKİP EDİLMESİ GEREKİYOR DİE BİLİYORUM AMA YANILTMİİM TABİ DOKTORUN DAHA İYİ BİLİR
evet protein canım : ( ara ara tahlil yaptıracam sanırım..doktorumda öyle demiş takip edicez diye

evet canım. Bu sene çalışmayacaktım normalde kasım ayında çok sevdiğim bir hocam aradı mudur yardımcısı olduğu okuldaki hoca doğum iznine ayrılmış yerine gelmemi rica etti kıramadım bende :)

İyi olmuş canım meslek den uzak kalmamış oluyorsun.
Ben mezun olduğum yıl İstanbul da yarım dönem ücretli yaptım sonra çıkmadı tarih de pek çıkmıyor ankaraya taşındım evlenince burada da başvurdum ama arayan soran olmadı cagirsalardi bende yapardim

Back
X