2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz ve bebiş doğum haftasına kadar bekler. bu tür durumlar çok zor gerçekten..

Cok sagol tatlim...insallah sizlerde birsey cikmaz...brn basindan beri 12 kilo aldim ve normalde tatliyla aram yoktur hamile kaldigimdan beri tatlisiz gunum gecmedi ve doktorum bu duruma cok kizdi cok yemissin kilo almissin diye..sanrm seker yuzunden bu kadar cok tatli canim istedi seker yuklemesi onemli gercekten ve benim ilk saat ve aclik sekerim notmal cikti 2. Saateki sekerim 180 cikti aman kizlar dikkat edin ve yaptirin mutlaka yuklemenizi insulinin zarari yokmus ama tesbit etmeseydik bebege zarari olurdu dedi doktorum...bebisim bikac gun onde gidiodu normal demisti doktoor bikac gun icin.Allah hrpimize saglikla sihatle dogum yapmayi nasip etsin ins...

Sabah ölçtüm açlık 86, 2 saatlik tokluk 129 çıktı. Kızımda o şekilde kontrol etmişim. Kontrol tablosunu atmamıştım. Sende mi o şekilde ölçüm yapıyorsun. Açlık ve 2 saatlik tokluk şeklinde? Bu arada kızımdaki doğum başlangıç kilom ve ilerleyişim bu gebeliğimde de aynı. O zaman 1900 kalorilik diyet uygulamıştım. Diyetime başladım bugün itibariyle pazartesiye kadar kontrol edip dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum.

Bende varım inşallah insülin yapma seviyesine ulaşmaz benim ki, geçmiş olsun sanada. Zaten kan sulandırıcı yapıyorum birde insülin yapmak istemiyorum.

Ben kızımda ağız kuruluğu ve dilimin fırça gibi olması belirtileri vardı. Bunda 100 lük şeker yüklememin ilk saatinde ağız kuruluğu yaşadım sadece. Şu anda ağız kuruluğu devam ediyor.

Benimde sekerim var.ilk gebeligimdde vardi.dün yazmıştım bir arkadaşa üç mesaj öncesi istersen gecmisten bakabilirsin.suan diyet yapiyorum.dusmezse dahiliyeye gidicem insülin baslanacak.
Sanada gecmis olsun...ben basladim insuline dustu degerlerim simdilik diyete dewam bakalim hayirlisiyla gecsin su gunler

Ins gerek kalmaz sabah aclik sekeri belli edio genelde yuksekse diyet pek ise yaparamiyo malesef insulin gerekioo eger degerlerin guzel cikarsa diyetle dewam edersin canm

Kizlarr cikin şu kasvetli konulardan hani parti vardi bugun nolduuuu yalan oldu demi
aaaaaaaa bugün partimiz vardı dımı.............eeeeeeeeeee ne duruyoruz parti başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geç olsun temiz olsun..hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım yüksek çıktıktan sonra doktor nasıl takip ediyor peki?
kandan mı bakıyor açlık,tokluk kan şekerine?
benim sınırda ama benim tatlıyla aram yok zaten.
çıkarsa ben nasıl anlıcam?
bu arada benimde ilk hamileliğimde sıkıntım yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…