2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar kilolarla aranız nasıl :) ben 1.66 boy 70 kilo ile kaldım, anlıcanız çok da zayıf değilim :) geçen gebeliğimde 87 kiloydum en son, sonra sıkı bir diyetle 70 e kadar düşmüştüm ki yine hamileyim,naparız bilemedim :)

canim elevitte varmis ben de duyunca decavit kullanmaya basladim...

kızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen
normal gibi duruyor canım bence benim basta yavas artmıstı aynı yerlerde mi yaptırdın sürekli
benim 16 aralık 31
18 aralık 48
24 aralık 448 ti baslarda yavas artabilir demişti doktor katlamıs seninki de

Benim problemim de zayıflık canım doktor bu sefer de dedi çok zayıfsın diye.boyum 160 kilom 44

evet ağrım çok bir de lekelenmem oldu. rabbim yardımcımız olsun
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine.bisey olmaz insallah Allah in izniyle sıkma canini sen.olabilir oyle seyler.bir sitede okumustum bu hafta yane sekizinci haftada annler lekelenme hatta kanama yasayabililer diyodu.sebebide plesanta bu hafta isleve geciyormus o yuzdenmis.

Ya hic sorma aynen bende 67 kg ile hamile kaldim boyumda 1,63 cok sık acikiyorum.. Gun icerisinde kusma olmuyor ama ogürmeler cok oluyor..

normal gibi duruyor canım bence benim basta yavas artmıstı aynı yerlerde mi yaptırdın sürekli
benim 16 aralık 31
18 aralık 48
24 aralık 448 ti baslarda yavas artabilir demişti doktor katlamıs seninki de

evet canım aynı yerde yaptırdım inşallah sorunsuz sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

canim elevitte varmis ben de duyunca decavit kullanmaya basladim...
aaaa çok saçma ya Müslüman bi ülküde şok oldum yani şuan okuyunca fark etmezki kızlar decavit supradyn protonal elevit içerik aynı hep bunların ben yıllarca ecz çalıştım hiç böyle bişey duymadım

3 aydan sonra elevit veriliyor cnm ilk 3 ay folik asit sonra elevit ferro sanal duo. veriliyor bazı dr lara göre değişsede sıra budur genelde...

ne yaptın cnm hayla dr damısın ?
Çıktım canım doktordan.haberler benden iyi değil moralim çok kötü öğleden sonra başka doktora daha gitcem.kanım katlıyor.Salı günü gözüken fetüs bugün gözükmedi malesef.

Bende 173 boy 65 kilo 80 le giderim heralde doguma nasipse kızımda 54 hamile kaldim 70 le dogum yaptim sonra 56 ya dustum son 1 sene icinde 9 kilo aldim

Çıktım canım doktordan.haberler benden iyi değil moralim çok kötü öğleden sonra başka doktora daha gitcem.kanım katlıyor.Salı günü gözüken fetüs bugün gözükmedi malesef.

Geçmiş olsun. Kan değerlerin yükseldiği halde mi bebek görünmüyor. Umarım doktorun ya da cihaz iyi değildir de diğer doktorda sorunsuz görünür bebek. Kan değerlerinin yükseliyo olmasi sağlık işareti değil mi?

Son düzenleme:
Ben 49 kiloydum. Boyum 1.55. Şimdiden üç kilo aldım. Yata yata karpuz gibi büyücez sanırım bebeğimle. Mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik sürekli yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…