Sidelyacigim canim Rabbim acil şifalar versin.Yavrunu sana bagislasin.. Selam ve dua ile...sağol canım allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sidelyacigim canim Rabbim acil şifalar versin.Yavrunu sana bagislasin.. Selam ve dua ile...sağol canım allah razı olsun
3 aydan sonra elevit veriliyor cnm ilk 3 ay folik asit sonra elevit ferro sanal duo. veriliyor bazı dr lara göre değişsede sıra budur genelde...http://www.kadinlarkulubu.com/forum...evit-vitamin-de-domuz-katkisi-var-mis.662545/
elevit mis .kizlar
ben gyno ferro sanal kullanıyorum
ne yaptın cnm hayla dr damısın ?Destek için canım.ben de elevit kullandım hep her seferinde bu sefer de
canim elevitte varmis ben de duyunca decavit kullanmaya basladim...Sidelya geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz.
kızlar bu arada vitamn kullnnlari okudum benbi forumda okumustum decevit mi elevit mi tam hhatırlamıyorum domuz jelatini mi ne vardi ilacda haram yani firma da kabul etmis birçok kisi arayip sormus.
bi topik de okumustum ikisinden biriydi
normal gibi duruyor canım bence benim basta yavas artmıstı aynı yerlerde mi yaptırdın süreklikızlar bişey sorcam
8 ocak : 19
10 ocak: 53
16 ocak : 292 çıktı sizce artış normal mi yardım edin lütfen
Benim problemim de zayıflık canım doktor bu sefer de dedi çok zayıfsın diye.boyum 160 kilom 44Kızlar kilolarla aranız nasıl :) ben 1.66 boy 70 kilo ile kaldım, anlıcanız çok da zayıf değilim :) geçen gebeliğimde 87 kiloydum en son, sonra sıkı bir diyetle 70 e kadar düşmüştüm ki yine hamileyim :)
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine.bisey olmaz insallah Allah in izniyle sıkma canini sen.olabilir oyle seyler.bir sitede okumustum bu hafta yane sekizinci haftada annler lekelenme hatta kanama yasayabililer diyodu.sebebide plesanta bu hafta isleve geciyormus o yuzdenmis.evet ağrım çok bir de lekelenmem oldu. rabbim yardımcımız olsun
Ya hic sorma aynen bende 67 kg ile hamile kaldim boyumda 1,63 cok sık acikiyorum.. Gun icerisinde kusma olmuyor ama ogürmeler cok oluyor..Kızlar kilolarla aranız nasıl :) ben 1.66 boy 70 kilo ile kaldım, anlıcanız çok da zayıf değilim :) geçen gebeliğimde 87 kiloydum en son, sonra sıkı bir diyetle 70 e kadar düşmüştüm ki yine hamileyim,naparız bilemedim :)
normal gibi duruyor canım bence benim basta yavas artmıstı aynı yerlerde mi yaptırdın sürekli
benim 16 aralık 31
18 aralık 48
24 aralık 448 ti baslarda yavas artabilir demişti doktor katlamıs seninki de
aaaa çok saçma ya Müslüman bi ülküde şok oldum yani şuan okuyunca fark etmezki kızlar decavit supradyn protonal elevit içerik aynı hep bunların ben yıllarca ecz çalıştım hiç böyle bişey duymadımcanim elevitte varmis ben de duyunca decavit kullanmaya basladim...
Çıktım canım doktordan.haberler benden iyi değil moralim çok kötü öğleden sonra başka doktora daha gitcem.kanım katlıyor.Salı günü gözüken fetüs bugün gözükmedi malesef.3 aydan sonra elevit veriliyor cnm ilk 3 ay folik asit sonra elevit ferro sanal duo. veriliyor bazı dr lara göre değişsede sıra budur genelde...
ne yaptın cnm hayla dr damısın ?
Canim sen naptin ne dedi doktortakip edemedim. insallah hersey yolundadir.Benim problemim de zayıflık canım doktor bu sefer de dedi çok zayıfsın diye.boyum 160 kilom 44
evet ağrım çok bir de lekelenmem oldu. rabbim yardımcımız olsun
canim neticede sen kalb atisini gordun...rahat ol...lekelnme de herkeste olan bir sey...guzel haberler bekliyoruz....evet ağrım çok bir de lekelenmem oldu. rabbim yardımcımız olsun
serum bittikten sonra dr la görüşücem cnm, dr dinlen dedi, ağır mı kaldırdın dedi, 12. haftaya kadar anneler biraz yıpranır dedi. bakalım bekliyorum cnm
Bende 173 boy 65 kilo 80 le giderim heralde doguma nasipse kızımda 54 hamile kaldim 70 le dogum yaptim sonra 56 ya dustum son 1 sene icinde 9 kilo aldimKızlar kilolarla aranız nasıl :) ben 1.66 boy 70 kilo ile kaldım, anlıcanız çok da zayıf değilim :) geçen gebeliğimde 87 kiloydum en son, sonra sıkı bir diyetle 70 e kadar düşmüştüm ki yine hamileyim,naparız bilemedim :)
İnşallah canım. Herkes için inşallahcanım geçmiş olsun . allah sana hyırlı evlatlar versin inşallah.
Çıktım canım doktordan.haberler benden iyi değil moralim çok kötü öğleden sonra başka doktora daha gitcem.kanım katlıyor.Salı günü gözüken fetüs bugün gözükmedi malesef.
aaaa çok saçma ya Müslüman bi ülküde şok oldum yani şuan okuyunca fark etmezki kızlar decavit supradyn protonal elevit içerik aynı hep bunların ben yıllarca ecz çalıştım h
sorma canim duydygumda ben de uzulmustum hemen biraktim decavitte oyle bir sey yok mus zaten decavit ve elevit birbirnin muadili ilaclar zaten...aaaa çok saçma ya Müslüman bi ülküde şok oldum yani şuan okuyunca fark etmezki kızlar decavit supradyn protonal elevit içerik aynı hep bunların ben yıllarca ecz çalıştım hiç böyle bişey duymadım