• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ooo maşallah gördün keseyi demek benim 66 çıktı dün . bugün doktora gitcm bakalım test yapar 2 katına çkmş mı diye. bu arada karnım ağrıyo ya adet olcakmışım gibi sen de var mı ağrı fln?

Valla benim hep ağrı var sol tarafta doktora söyledim sürekli sol tarafım ağrıyor diye. O da herhangi bir sorun yok ultrasonda hersey temiz dedi. Bebek sağa yerleşmiş. Bebek sola yerlesseydi soldaki ağrıdan baya bir korkardim herhalde çünkü çok ağrıyor ve sancı var. Mümkün olduğu kadar kendimi dinlememeye çalışıyorum. Inşallah senin bhcg de hayırlısı ile yükselir :)

kızlar ben çok moralsizim özellikle iki gecedir ağlayarak uyuyorum.. gün içerisinde mutsuzum.. eşimle bile aramız tatsız ki normalde çok iyi anlaşırız.. bugün işyerinde bile ağladım.. sorunlar sıkıntılar var ama normalde bu kadar zayıf değilimdir daha güçlü biriyimdir.. hamilelikten mi bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda?? birde yarın doktora gidicem kalp atışları için biraz da onun stresi var galiba.. kötü birşey duymaktan çok korkuyorum.. sürekli başım ağrıyor ve bugün kasıklarım da ağrımaya başladı.. aslında buraya hep güzel şeyler yazmak istiyorum ama niye böyle oluyor bilmiyorum :(

Valla benim hep ağrı var sol tarafta doktora söyledim sürekli sol tarafım ağrıyor diye. O da herhangi bir sorun yok ultrasonda hersey temiz dedi. Bebek sağa yerleşmiş. Bebek sola yerlesseydi soldaki ağrıdan baya bir korkardim herhalde çünkü çok ağrıyor ve sancı var. Mümkün olduğu kadar kendimi dinlememeye çalışıyorum. Inşallah senin bhcg de hayırlısı ile yükselir :)
hayırlısı bakalım en iyisi bi doktora görünmek. benim de solda. adet olcakmışım gibi ağrıyo .

kızlar ben çok moralsizim özellikle iki gecedir ağlayarak uyuyorum.. gün içerisinde mutsuzum.. eşimle bile aramız tatsız ki normalde çok iyi anlaşırız.. bugün işyerinde bile ağladım.. sorunlar sıkıntılar var ama normalde bu kadar zayıf değilimdir daha güçlü biriyimdir.. hamilelikten mi bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda?? birde yarın doktora gidicem kalp atışları için biraz da onun stresi var galiba.. kötü birşey duymaktan çok korkuyorum.. sürekli başım ağrıyor ve bugün kasıklarım da ağrımaya başladı.. aslında buraya hep güzel şeyler yazmak istiyorum ama niye böyle oluyor bilmiyorum :KK43:
ruh halinin değişmesi normal . olumlu düşün . erkekler ne kadar bize yardımcı olmaya çalışsalar da tam olarak bizim ne hissettiğimizi anlayamazlar. o yüzden ; takma kafana;)

ruh halinin değişmesi normal . olumlu düşün . erkekler ne kadar bize yardımcı olmaya çalışsalar da tam olarak bizim ne hissettiğimizi anlayamazlar. o yüzden ; takma kafana:KK66:

doğru söylüyorsun kesinlikle arkadaşım. tam olarak korkularımızı anlayamıyorlar sanırım.bizim gibi yoğun yaşamıyorlar hele bu dönemleri hissetmeleri çok zor.öyle bi haldeyim ki sürekli ağlamak geliyor içimden.. kendimi şaşkınlıkla izliyorum...

Ben raporluyum okadar yoruluyordum ki işte ertesi sabah kalkamıyodum mide buluntuları da eklenince rapor aldım .tabi birde içerde hafif bi kanamam varmış bol bol istirahat ediyorum şuanda

geçmiş olsun.bende çok şükür kanama da akıntı da hiç yok ama bu bulantı hali beni mahvediyor.bunun çaresini bilen var mı ?

doğru söylüyorsun kesinlikle arkadaşım. tam olarak korkularımızı anlayamıyorlar sanırım.bizim gibi yoğun yaşamıyorlar hele bu dönemleri hissetmeleri çok zor.öyle bi haldeyim ki sürekli ağlamak geliyor içimden.. kendimi şaşkınlıkla izliyorum...
kendini telkin et. iyi düşün iyi olur her şey. beterin beteri var unutma;)

geçmiş olsun.bende çok şükür kanama da akıntı da hiç yok ama bu bulantı hali beni mahvediyor.bunun çaresini bilen var mı ?
Teşekkür ederim .benim Seffaf sarımsı akıntımda var ama önemli değilmiş o.bılantının çaresi yok gibi .beyaz leblebi biraz işe yarıyo.bide doktor ilaç yazabilir

Teşekkür ederim .benim Seffaf sarımsı akıntımda var ama önemli değilmiş o.bılantının çaresi yok gibi .beyaz leblebi biraz işe yarıyo.bide doktor ilaç yazabilir
benim işim bu aylarda çok yoğun,denetimlerimiz olduğu için izin alamam.sürüneceğim böyle yani.salı günü kontrolüm var,doktora danışacağım inşallah ilaç işe yarar

Kizlar bugun 6+0 oldum. Bulantilarin yerini ogurme aldi. Sabah uyandigimda iyi hissediyordum. Demir hapini aldiktan bir sure sonra bulanti ve ogurme artti. Acaba demir hapini tok karnina alsam daha mi iyi hissederim.
DEMİR HAPI NE KULLANIYORSUN ACABA?

Ihmal etme git doktora az yada cok farketmez cnm.su an cok iyiyiz iceride kanama olmadigini soyledi
tsk cnm bugün gittim doktora. ultrasyondan baktı. 2,5 cm kistim var emin olamadı dr bebeği besleyen kist olbilir dedi,zamanla anlarız dedi. çok şüükür içte kanama yok her ihtimale karşı progestan verdi kanamayı durdurur dedi. bi de mini minnacık bir kese vardı yavrumun ufacık kesesini gördüm :) küçücüktü yavrum minnacıktı :)

bebişim 4+4 dedi dr :) benim hesabım 4+5 idi pek fark yokmuş. inşallah Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlar sağlıcakla kucaklarımıza alırız.

sağol canım. bu minikler bizi biraz yoracak herhalde :)
haklısın canım zorlu bir süreç bizi beklıyor...benim göbekten vuruldugum iğnelrerim var dün nasıl yaptıysam kanattım...hala alısamadım iğnelere..akşamdam mide bulantım delaketti öğürmekten bir hal oldum...ama minnaklara değer:)))sana progestan verdi mi canım...

haklısın canım zorlu bir süreç bizi beklıyor...benim göbekten vuruldugum iğnelrerim var dün nasıl yaptıysam kanattım...hala alısamadım iğnelere..akşamdam mide bulantım delaketti öğürmekten bir hal oldum...ama minnaklara değer:)))sana progestan verdi mi canım...
ben progestan a başladım. 8 saatte bir kullanmam gerekiyomuş,ilkini bugün saat 13.00te içtim diğerlerini nasıl denk getiririm bilemiyorum çünkü günde 3 tane almam lazım.

Back