• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çıktım canım doktordan.haberler benden iyi değil moralim çok kötü öğleden sonra başka doktora daha gitcem.kanım katlıyor.Salı günü gözüken fetüs bugün gözükmedi malesef.
canim acaba dr. gormemis olabilir mi..baska dr.a gitmen iyi olur...beta kac cikti

K kaderim35
Ne güzel canım yaa, keşke bende öyle olsam :) kilo hiç iyi değil ya, hamileliktede aşırı kilo tehlike, zayıfım die üzülme canım sakın, hamilelik sürecindede sonrasındada daha rahat edersin

hayırlısı olsun.bhcg kaçtı kese göründü?

Bhcg kaç bilmiyorum bugün ölçüm yaptirmadi. Pazartesi gittiğimde 415 idi. Salı günü sonuçları göstermeye gittiğimde cuma gel keseyi o gün görmemiz lazım dedi bende bugün gittim ve gördük çok şükür :) doktor keseyi görebilmemiz için 1500 un üstü olmasi gerekli dedi. Senin Bhcg kaç ?

Merhaba Eylül anneleri bulantılar ve yorgunlukla başım dertte .var mi brnim gibi mide bulantısı çok olan.açken daha kötü midem bulanıyo.

Ya hic sorma aynen bende 67 kg ile hamile kaldim boyumda 1,63 cok sık acikiyorum.. Gun icerisinde kusma olmuyor ama ogürmeler cok oluyor..
Yakınmışız canım :) bende hiç biri yok bulantı tiksinme öğürme hiçbişi yaşamıyorum, ama sorma iştah artışı var fazlaca :D

Geçmiş olsun. Kan değerlerin yükseldiği halde mi bebek görünmüyor. Umarım doktorun ya da cihaz iyi değildir de diğer doktorda sorunsuz görünür bebek. Kan değerlerinin yükseliyo olmasi sağlık işareti değil mi?
bilmiyorum canım.bazen öyle oluyormuş fetüs duruyormuş ama anne de gebelik değerleri devam ediyormuş galiba...anlamadım işte..

canim acaba dr. gormemis olabilir mi..baska dr.a gitmen iyi olur...beta kac cikti
dün 5304 tü canım.haftama göre düşük beta..geç gelişiyor diye düşündük.açığı kapatıyormuş bazı bebekler.ama benimki salı dan bu yana ilerlememiş dedi doktor şimdi 3 te başka bir hastaneye randevu aldım..ona göre pazartesi işlem olcak.

gllzr92 gllzr92 senin boy varmış canım maşallah tecrübelisin hem, kilo almışsın ama normal bence boydan kurtarırsın :)
L little3_baby canım sorma ben aşırı kilo alıyorum gebeliklerimde,aynen bende şimdiden 2 kilo almış bulunuyorum naparım artık bilmiyorum 90 ı bulurum rahat bu gidişle :s

Canim 6.haftadan sonra baslar merak etme :)
Yok yavrum daha önce üç gebelik yaşadım biri küçüktüde diğerlerinden biri 10 haftalık biri 9 haftalıktı sıkıntım olmadı çok şükür, anneme çekmişim galiba onunda hiç olmazmış bulantı kusma falan, bunda ne olur bakıcaz artık şimdilik iyiyim ama :)

Merhaba Eylül anneleri bulantılar ve yorgunlukla başım dertte .var mi brnim gibi mide bulantısı çok olan.açken daha kötü midem bulanıyo.
merhaba,bende aşırı derecede mide bulantısı var ve kusamıyorum.yorgunluk da cabası.birde çalışıyorum.işe sürünerek geliyorum ve gün boyu öğürüp sayıklıyorum.umarım tez zamanda atlatırız bu durumları

Sidelyacigim canim Rabbim acil şifalar versin.Yavrunu sana bagislasin.. Selam ve dua ile...

Allah razı olsun canım. şimdi çıktım hastahaneden. 1 hafta sonra kontrole gidicem. şimdilik birşey yok çok şükür. serum ile daha iyi olsum. dua eden tüm arkadaşlar için çok tşk ederim. gerçekten insana güç veriyorsunuz. Allah razı olsun hepinizden

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine.bisey olmaz insallah Allah in izniyle sıkma canini sen.olabilir oyle seyler.bir sitede okumustum bu hafta yane sekizinci haftada annler lekelenme hatta kanama yasayabililer diyodu.sebebide plesanta bu hafta isleve geciyormus o yuzdenmis.

Allah razı olsun canım. şimdi çıktım hastahaneden şükür daha iyiyim. çok tşk ederim dualarınız ve destekleriniz için Allah razı olsun

Kızlar benim beta hcg 4+3 de 2580 idi. 5+3 de tekrar ölçtürdüm 29.200 küsürlerde. Şimdi de değerlerim çok mu yüksek diye endişelenme noktasındayım. Yükselse kabahat düşse kabahat. Ben hamileliğimin en başından beri kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi, boş gebelik mi korkusu yaşadım. Şimdi de mol gebelik de değerlerin çok yüksek olduğunu okuyorum. Bilmemek daha iyi sanırım. Daha hamilelik havasına giremedim. Karnımda hep özlemle beklediğim bebeğim var ama ona sevgiyle, mutlulukla, coşkuyla hoşgeldin bebeğim diyemedim.

Kaybetme korkusu ile onu hissetmekten, vazgeçmek zorunda kalırsam üzülmekten korkuyorum sanırım. Ben yaklaşık bir yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. Yaş nedeniyle de dile getirmediğim korkularım var sanırım. Gerçi sigara ve alkol kullanmadım hiç. Minyon bir insanım yaşımı göstermiyorum ve hiç düşüğüm yok.

Sürekli dua ediyorum sağlıklı bir bebek sahibi olmak için. İnşallah rabbim hiç birimize bu acıyı yaşatmasın. Sağlıklı evlatlar versin.

Bhcg kaç bilmiyorum bugün ölçüm yaptirmadi. Pazartesi gittiğimde 415 idi. Salı günü sonuçları göstermeye gittiğimde cuma gel keseyi o gün görmemiz lazım dedi bende bugün gittim ve gördük çok şükür :) doktor keseyi görebilmemiz için 1500 un üstü olmasi gerekli dedi. Senin Bhcg kaç ?
ooo maşallah gördün keseyi demek benim 66 çıktı dün . bugün doktora gitcm bakalım test yapar 2 katına çkmş mı diye. bu arada karnım ağrıyo ya adet olcakmışım gibi sen de var mı ağrı fln?

merhaba,bende aşırı derecede mide bulantısı var ve kusamıyorum.yorgunluk da cabası.birde çalışıyorum.işe sürünerek geliyorum ve gün boyu öğürüp sayıklıyorum.umarım tez zamanda atlatırız bu durumları
Ben raporluyum okadar yoruluyordum ki işte ertesi sabah kalkamıyodum mide buluntuları da eklenince rapor aldım .tabi birde içerde hafif bi kanamam varmış bol bol istirahat ediyorum şuanda

Back