- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
canım senin gebeliğin benden bir gün önce belirtilerin varmı senin.
ben kupkuruyum sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka belirtim yok.
doktora gittin mi kese için
günaydın arkadaşlar siz de efes nefese kalıyor musunuz?ben mutfaktan salona gelene kadar baya yoruluyorum..
hayırlısı olsun.bhcg kaçtı kese göründü?Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün Rabbim herkese hayırlısı ile kısmet etsin :) kese suan 4.8 mm imiş. Daha once bebegin yasi ile ilgili soru isaretim vardi doktora sordum. Doktor bebeğin 2 yaşı var biri adet tarihine göre hesapladigimiz ve doğum için baz aldigimiz yaşı bir de gerçek yani rahime düştüğü yaş var dedi. Bizim bebeğimizin adet tarihime göre yaşı 5+3, gerçek yaşı 3+3 müş :)
Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün Rabbim herkese hayırlısı ile kısmet etsin :) kese suan 4.8 mm imiş. Daha once bebegin yasi ile ilgili soru isaretim vardi doktora sordum. Doktor bebeğin 2 yaşı var biri adet tarihine göre hesapladigimiz ve doğum için baz aldigimiz yaşı bir de gerçek yani rahime düştüğü yaş var dedi. Bizim bebeğimizin adet tarihime göre yaşı 5+3, gerçek yaşı 3+3 müş :)
kızlar yatışım verildi serum takıldı 2 saat daha buradayım en az. dr gelip görecek serumdan sonra ondan sonra belli olacak ne olacağı
hayırdır sidelya kötü bir şey yoktur insallah
geçmiş olsun okadar çokmu ağrın var ? dikkat et kendine gelişmeleri yaz olurmu merakta bırakma biziserum bittikten sonra dr la görüşücem cnm, dr dinlen dedi, ağır mı kaldırdın dedi, 12. haftaya kadar anneler biraz yıpranır dedi. bakalım bekliyorum cnm
bugün gidicem doktora. mide bulantısı ve baş dönmesi var . bnce kan tahlili yaptır için rahat olsun
[/QUOTE]6 haftalık gebeyim,benimde sadece göğüslerim şişdi ve acıyordu.adetim geçtikden 3 gün sonra doktora gittim.
bende de yorgunluk başladı.önceden şehri taaf etsem yorulmazdım.şimdi 5 dakika yürüsem yoruluyorum
serum bittikten sonra dr la görüşücem cnm, dr dinlen dedi, ağır mı kaldırdın dedi, 12. haftaya kadar anneler biraz yıpranır dedi. bakalım bekliyorum cnm
kızlar bu vitaminler ne için bana folik asitten baska bişi vermedilerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...evit-vitamin-de-domuz-katkisi-var-mis.662545/
elevit mis .kizlar
ben gyno ferro sanal kullanıyorum
geçmiş olsun okadar çokmu ağrın var ? dikkat et kendine gelişmeleri yaz olurmu merakta bırakma bizi
amin cok gecmiş olsunevet ağrım çok bir de lekelenmem oldu. rabbim yardımcımız olsun
Destek için canım.ben de elevit kullandım hep her seferinde bu sefer dekızlar bu vitaminler ne için bana folik asitten baska bişi vermediler
Sidelya geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz.
kızlar bu arada vitamn kullnnlari okudum benbi forumda okumustum decevit mi elevit mi tam hhatırlamıyorum domuz jelatini mi ne vardi ilacda haram yani firma da kabul etmis birçok kisi arayip sormus.
bi topik de okumustum ikisinden biriydi
inşallah ciddi birşey yoktur. ALLAH ım şifa versin
Nee domuz mu jelatin mihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...evit-vitamin-de-domuz-katkisi-var-mis.662545/
elevit mis .kizlar
ben gyno ferro sanal kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?