• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım senin gebeliğin benden bir gün önce belirtilerin varmı senin.
ben kupkuruyum sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka belirtim yok.
doktora gittin mi kese için

6 haftalık gebeyim,benimde sadece göğüslerim şişdi ve acıyordu.adetim geçtikden 3 gün sonra doktora gittim.
günaydın arkadaşlar siz de efes nefese kalıyor musunuz?ben mutfaktan salona gelene kadar baya yoruluyorum..

bende de yorgunluk başladı.önceden şehri taaf etsem yorulmazdım.şimdi 5 dakika yürüsem yoruluyorum[/QUOTE]

Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün Rabbim herkese hayırlısı ile kısmet etsin :) kese suan 4.8 mm imiş. Daha once bebegin yasi ile ilgili soru isaretim vardi doktora sordum. Doktor bebeğin 2 yaşı var biri adet tarihine göre hesapladigimiz ve doğum için baz aldigimiz yaşı bir de gerçek yani rahime düştüğü yaş var dedi. Bizim bebeğimizin adet tarihime göre yaşı 5+3, gerçek yaşı 3+3 müş :)
hayırlısı olsun.bhcg kaçtı kese göründü?

Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün Rabbim herkese hayırlısı ile kısmet etsin :) kese suan 4.8 mm imiş. Daha once bebegin yasi ile ilgili soru isaretim vardi doktora sordum. Doktor bebeğin 2 yaşı var biri adet tarihine göre hesapladigimiz ve doğum için baz aldigimiz yaşı bir de gerçek yani rahime düştüğü yaş var dedi. Bizim bebeğimizin adet tarihime göre yaşı 5+3, gerçek yaşı 3+3 müş :)

gözün aydın :)) evet çok doğru sat a göre bizim 5-6. haftasın da dediğimiz gebeliğimiz usg ölçümüne göre küçük çıkar..ana rahmine düştüğü andan itibaren hesaplanır..

Bende bugün gördüm keseyi çok şükür 7 mm dedi dr..kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı . içime su serpildi çok şükür

serum bittikten sonra dr la görüşücem cnm, dr dinlen dedi, ağır mı kaldırdın dedi, 12. haftaya kadar anneler biraz yıpranır dedi. bakalım bekliyorum cnm
geçmiş olsun okadar çokmu ağrın var ? dikkat et kendine gelişmeleri yaz olurmu merakta bırakma bizi

bugün gidicem doktora. mide bulantısı ve baş dönmesi var . bnce kan tahlili yaptır için rahat olsun

6 haftalık gebeyim,benimde sadece göğüslerim şişdi ve acıyordu.adetim geçtikden 3 gün sonra doktora gittim.

bende de yorgunluk başladı.önceden şehri taaf etsem yorulmazdım.şimdi 5 dakika yürüsem yoruluyorum
[/QUOTE]

teşekkür ederim kızlar tahlil yaptırdım adetim 28 günde bir gelirdi bugün 35.günüm dün 1447 çıktı hcg.
ama hiç hamile gibi hissedemiyorum çok korkuyorum daha önce bir düşüğüm olduğu için
belirtim de yok sadece kabız ve göğüslerden başka.
allahım yardım etsin hepimize.

Sidelya geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz.
kızlar bu arada vitamn kullnnlari okudum benbi forumda okumustum decevit mi elevit mi tam hhatırlamıyorum domuz jelatini mi ne vardi ilacda haram yani firma da kabul etmis birçok kisi arayip sormus.
bi topik de okumustum ikisinden biriydi

teşekkür ederim kızlar tahlil yaptırdım adetim 28 günde bir gelirdi bugün 35.günüm dün 1447 çıktı hcg.
ama hiç hamile gibi hissedemiyorum çok korkuyorum daha önce bir düşüğüm olduğu için
belirtim de yok sadece kabız ve göğüslerden başka.
allahım yardım etsin hepimize.[/QUOTE]
canım benimde aynı senin gibi kabız ve göğüslerden baska bir belirtim olmadı ki hala yok bende belirti Allah ım büyük sıkma canını

Sidelya geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz.
kızlar bu arada vitamn kullnnlari okudum benbi forumda okumustum decevit mi elevit mi tam hhatırlamıyorum domuz jelatini mi ne vardi ilacda haram yani firma da kabul etmis birçok kisi arayip sormus.
bi topik de okumustum ikisinden biriydi

sağol canım allah razı olsun

Back