- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
canim acaba dr. gormemis olabilir mi..baska dr.a gitmen iyi olur...beta kac ciktiÇıktım canım doktordan.haberler benden iyi değil moralim çok kötü öğleden sonra başka doktora daha gitcem.kanım katlıyor.Salı günü gözüken fetüs bugün gözükmedi malesef.
hayırlısı olsun.bhcg kaçtı kese göründü?
Yakınmışız canım :) bende hiç biri yok bulantı tiksinme öğürme hiçbişi yaşamıyorum, ama sorma iştah artışı var fazlacaYa hic sorma aynen bende 67 kg ile hamile kaldim boyumda 1,63 cok sık acikiyorum.. Gun icerisinde kusma olmuyor ama ogürmeler cok oluyor..
bilmiyorum canım.bazen öyle oluyormuş fetüs duruyormuş ama anne de gebelik değerleri devam ediyormuş galiba...anlamadım işte..Geçmiş olsun. Kan değerlerin yükseldiği halde mi bebek görünmüyor. Umarım doktorun ya da cihaz iyi değildir de diğer doktorda sorunsuz görünür bebek. Kan değerlerinin yükseliyo olmasi sağlık işareti değil mi?
dün 5304 tü canım.haftama göre düşük beta..geç gelişiyor diye düşündük.açığı kapatıyormuş bazı bebekler.ama benimki salı dan bu yana ilerlememiş dedi doktor şimdi 3 te başka bir hastaneye randevu aldım..ona göre pazartesi işlem olcak.canim acaba dr. gormemis olabilir mi..baska dr.a gitmen iyi olur...beta kac cikti
Canim 6.haftadan sonra baslar merak etme :)Yakınmışız canım :) bende hiç biri yok bulantı tiksinme öğürme hiçbişi yaşamıyorum, ama sorma iştah artışı var fazlaca
Yok yavrum daha önce üç gebelik yaşadım biri küçüktüde diğerlerinden biri 10 haftalık biri 9 haftalıktı sıkıntım olmadı çok şükür, anneme çekmişim galiba onunda hiç olmazmış bulantı kusma falan, bunda ne olur bakıcaz artık şimdilik iyiyim ama :)Canim 6.haftadan sonra baslar merak etme :)
merhaba,bende aşırı derecede mide bulantısı var ve kusamıyorum.yorgunluk da cabası.birde çalışıyorum.işe sürünerek geliyorum ve gün boyu öğürüp sayıklıyorum.umarım tez zamanda atlatırız bu durumlarıMerhaba Eylül anneleri bulantılar ve yorgunlukla başım dertte .var mi brnim gibi mide bulantısı çok olan.açken daha kötü midem bulanıyo.
Sidelyacigim canim Rabbim acil şifalar versin.Yavrunu sana bagislasin.. Selam ve dua ile...
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine.bisey olmaz insallah Allah in izniyle sıkma canini sen.olabilir oyle seyler.bir sitede okumustum bu hafta yane sekizinci haftada annler lekelenme hatta kanama yasayabililer diyodu.sebebide plesanta bu hafta isleve geciyormus o yuzdenmis.
Sidelya çok gecmis olsun canim rabbim bebeginide senide korusun
canim neticede sen kalb atisini gordun...rahat ol...lekelnme de herkeste olan bir sey...guzel haberler bekliyoruz....
ooo maşallah gördün keseyi demek benim 66 çıktı dün . bugün doktora gitcm bakalım test yapar 2 katına çkmş mı diye. bu arada karnım ağrıyo ya adet olcakmışım gibi sen de var mı ağrı fln?Bhcg kaç bilmiyorum bugün ölçüm yaptirmadi. Pazartesi gittiğimde 415 idi. Salı günü sonuçları göstermeye gittiğimde cuma gel keseyi o gün görmemiz lazım dedi bende bugün gittim ve gördük çok şükür :) doktor keseyi görebilmemiz için 1500 un üstü olmasi gerekli dedi. Senin Bhcg kaç ?
Ben raporluyum okadar yoruluyordum ki işte ertesi sabah kalkamıyodum mide buluntuları da eklenince rapor aldım .tabi birde içerde hafif bi kanamam varmış bol bol istirahat ediyorum şuandamerhaba,bende aşırı derecede mide bulantısı var ve kusamıyorum.yorgunluk da cabası.birde çalışıyorum.işe sürünerek geliyorum ve gün boyu öğürüp sayıklıyorum.umarım tez zamanda atlatırız bu durumları
bende de var bi de akıntım fazla doktora sorcam bugünMerhaba Eylül anneleri bulantılar ve yorgunlukla başım dertte .var mi brnim gibi mide bulantısı çok olan.açken daha kötü midem bulanıyo.
kuzum gozun aydin artik daha dikkatli ol canim...demek ki olacagi varmis...ama gecti artik...Sağolasın canım. Hastahaneden çıktım şkür daha iyiyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?