• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet.genelde kahverengi.bugun doktor kesenin icinde bebegi gosterdi kalp atislarinida soyledi 6haft 1gunlukmus bebisim.iceride kanama yok dedi progestana devam..cumartesi ac karnina test icin gidicem.sonra 1ay sonra gel dedi doktor:anneadayı:
canım ne testiymiş bu bende mi aç gitsem . haftaya kalp atışı için randevum var bi doktoru arayıp sorayım

Kızlar bugun böğürerek uyandım. 1. gebeliliğimde de böyleydi. Her sabah midemdeki asitli su çıkardı. Zaten bu su çıkınca rahatlayıp kahvaltıya geçiyordum. Anlaşılan bu gebeliğimde ilkiyle aynı gidecek....
İnnaılmaz tatlı aşeriyordum. mide yanması ve bulanmasıyla tatlı da yiyemez oldum.

Kızlar ya saçmasapan korkular yaşıyorum. Ya Bebeğin kesesini göremezsek, ya kalbi atmazsa, ya düşerse ,ya bir sağlık sorunu olursa falan filan :KK43: bunları sadece ben mi düşünüyorum acaba :KK43:
ilk gebeliğimde hiç endişem yoktu. hamileliğim laylaylom geçti. fakat bu ikinci de lekelenme olunca bu korkular bende de var. ama gebelik haftaları ilerledikçe korkum azalıyor. bebeğim sağlıklı gibi hissediyorum. meraklanma bikaç hafta sonra rahatlarız.

Gunaydin kizlar insallah herkes iyidir.doktora gidecek arkadaslar insallah hayirli haberlerle gelirsiniz.yeni gelen arkadaslarda hosgeldiniz hayirlibolsun bebisleriniz.

Hayırlısıyla iyi haberlerini bir alsak pıtırcıklarımızın :KK43: senin bebişin ne kadarlık canım? Ben 4+3üm şuan
dun doktora kese icin gittim henuz erken dedi tam 4 haftalik teyzesi allahin izniyle hem keseyi goruruz hemde kalp atisini duyariz ...lakin insan dusunmeden edemiyo...:(

günaydın arkadaşlar siz de efes nefese kalıyor musunuz?ben mutfaktan salona gelene kadar baya yoruluyorum..

ben de dün gittim sonuç için bhcg 66 çıktı bugün de doktora gitcem 2 katına çıkmış mı diye . sizlerin b hcg kaçtı . benim daha yeniymiş

günaydın hanımlar bende tekrar eylül annesi olacağım sanırım test yaptım silik çıktı emin deilim henüz ama kesinleşince tekrar yazarım ;)

şuan adetimin 29. günü daha yeni bir gün geçti yani doktora ne zaman gitsem?

kızlar yatışım verildi serum takıldı 2 saat daha buradayım en az. dr gelip görecek serumdan sonra ondan sonra belli olacak ne olacağı

kötü şeyler düşünme canım sonuçta kanaman fln yok sadece ağrı.. haberdar et bizi de durumundan

adetini 1 gün geçse de kan tahlilinde çıkar
canım senin gebeliğin benden bir gün önce belirtilerin varmı senin.
ben kupkuruyum sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka belirtim yok.
doktora gittin mi kese için

canım senin gebeliğin benden bir gün önce belirtilerin varmı senin.
ben kupkuruyum sadece göğüslerim şiş ve acıyor başka belirtim yok.
doktora gittin mi kese için
bugün gidicem doktora. mide bulantısı ve baş dönmesi var . bnce kan tahlili yaptır için rahat olsun

Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün Rabbim herkese hayırlısı ile kısmet etsin :) kese suan 4.8 mm imiş. Daha once bebegin yasi ile ilgili soru isaretim vardi doktora sordum. Doktor bebeğin 2 yaşı var biri adet tarihine göre hesapladigimiz ve doğum için baz aldigimiz yaşı bir de gerçek yani rahime düştüğü yaş var dedi. Bizim bebeğimizin adet tarihime göre yaşı 5+3, gerçek yaşı 3+3 müş :)

Back