• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

2015 ekim kasım aralık anneleri diye bişey var face de orda mı lovely ve kaygılı, ben de merak ettim

2015 ekim kasım aralık anneleri diye bişey var face de orda mı lovely ve kaygılı, ben de merak ettim
Bir ara grup kurulmuştu sonra kapattık dediler ama sonrasını hiç bilmiyorum canım herhalde irtibatta olanlar var yine de kendi kurdukları grup dağıldı sanırım. Facebook a geçtikten sonra birçok kişiden haber alamadık zaten. Eskilerden de birkaç kişi kaldık burada

İyi akşamlar kızlar nasılsınız 2 gündür kayınvalidem de kalıyorum dünden beri çok kötü şeyler yaşadım hiç ummadığım..... Siz nasılsınız ya

İnşallah ateşsiz atlatırsınız canım Uyumasın sevelim mantığını ben anlayabilmiş değilim :) bir gün biri elimde kalacak bu yüzden :KK11:

Gecmis olsun canim. Kuzucuklarimiz birer birer atlatiyorlar asilarini oleyyy

Gecmis olsun cnm insallah atessiz atlatmissinizdir geceyi ayrica bebek bu tabikide uyumayacak sevilecek kv kp den iyi bilecek degiliz ya onlar kactane buyutmusler!!!anlamyrm bu insanlari ya ayni modelden bizdede var (kv kp denilince delleniyrm icimi dokmus gibi oldum k.bakma:-))

çok tesekkür ederizz teyzeleri..yalnız bizim ikinci günümüz hala arada ateşimiz yükseliyor..ve hiç olmadığımız kadar huysuzuz :( normal mi sizce bu kadar uzun sürmesi..sürekli bir mızırdama halinde poyraz paşa çok yordu beni

İyi akşamlar kızlar nasılsınız 2 gündür kayınvalidem de kalıyorum dünden beri çok kötü şeyler yaşadım hiç ummadığım..... Siz nasılsınız ya
canım hayırdır iyisinizdir umarım?

Biz iyiyiz canım hayırdır inşallah ne oldu
Canım biz iyiyiz çok şükür de benim bahçemde iki tane ev var diğer evin sahibi adam gelmişti dün evden çıkarken konuştum adamla kv ye geldim 2 saat sonra haber geldi adam orda vefat etmiş şok oldum bn eve çağırdılar bizi gittik adamı evden çıkartırlarken gördüm gitmiyor görüntüsü önümden

Canım biz iyiyiz çok şükür de benim bahçemde iki tane ev var diğer evin sahibi adam gelmişti dün evden çıkarken konuştum adamla kv ye geldim 2 saat sonra haber geldi adam orda vefat etmiş şok oldum bn eve çağırdılar bizi gittik adamı evden çıkartırlarken gördüm gitmiyor görüntüsü önümden
Allah rahmet eylesin canım insan görünce etkileniyor haklısun bir saat sonra ne olacağımız belli değil

çok tesekkür ederizz teyzeleri..yalnız bizim ikinci günümüz hala arada ateşimiz yükseliyor..ve hiç olmadığımız kadar huysuzuz :KK43: normal mi sizce bu kadar uzun sürmesi..sürekli bir mızırdama halinde poyraz paşa çok yordu beni
ikinci güne etkisi olur bence yarın da devam ederse doktora danışırsın canım

çok tesekkür ederizz teyzeleri..yalnız bizim ikinci günümüz hala arada ateşimiz yükseliyor..ve hiç olmadığımız kadar huysuzuz :KK43: normal mi sizce bu kadar uzun sürmesi..sürekli bir mızırdama halinde poyraz paşa çok yordu beni

canım hayırdır iyisinizdir umarım?
Evet canim normal 2 gun suruyor huysuzluk ates

Ne kadar garip degil mi olum de dogum kadar dogal bir olay ama birine surekli sahit olurken digerini hic gormuyoruz, gorunce de sok oluyoruz. Kiymetini bilmek lazim hayatimizin ve sevdiklerimizin. Umarim cabuk atlatirsin canim travma halini, ote yandan her serde bir hayir iste, hepimize bir hatirlattin su dunyaya getirdigimiz yeni canin kiymetini

Allah rahmet eylesin canım insan görünce etkileniyor haklısun bir saat sonra ne olacağımız belli değil

Ne kadar garip degil mi olum de dogum kadar dogal bir olay ama birine surekli sahit olurken digerini hic gormuyoruz, gorunce de sok oluyoruz. Kiymetini bilmek lazim hayatimizin ve sevdiklerimizin. Umarim cabuk atlatirsin canim travma halini, ote yandan her serde bir hayir iste, hepimize bir hatirlattin su dunyaya getirdigimiz yeni canin kiymetini
Evet canım aynen öyle oldu.. Allah razı olsun çok saolun daha yeni geldim evime soğudum resmen hemen ev bulmak lazım

Back