aynen canım yatagın ıcınde donrken bile agrıoo annem dedi ki kız cocugu olanın kasıgı erkek cocugu olanın bizdede olan yer agrırmıs bnim kı erkek seninkının cinsiyetı neAynısı bende var çok kötü yaaa oturamıyorum yatamiyorum acıyor
Gunaydin annisler benim mideme kramp giriyo yaa napsam ki
kızlar 2 gündür kafamda bişe var bana bi akıl verin ya şimdi ben kontrollere devlet hatanesine gidiyorum ya.. aslında dr um iyi bi kadın. birde annem devlet hastanesi kadın doğum bölümnde hemşire tanıyo biliyo beni yakından ilgileniyo saolsun. son gittiğimde mesai bitimiydi o sırada da doğum yaptırıyordu. neyse doğuma aldığı kadının bebeği gelmemişti o ara çıktı bebek gelmiyo diye bi servisteki hastaları dolaştı.sonra doğum salonundaki odalardan birine benim için ultrason cihazını getirtti. ama benim aklım doğumdaki kadının çığlıklarındaydı bide dr koşturur gibiydi. benim tırsmamdan sesim çıkmadı zaten aklımdakileri soramadım. o da benim yanımdan çıkınca geri doğum yaptırdığı odaya girdi hemen. muhtemelen doğumumu bu dr yaptırcak ama ben mesela bebişimin boyunu ne kadar diye soramadım o da soylemedi.. bi de eşim sanırım artık dellenmeye başladı cinsellik konusunu sor diyip duruyo soramıyorum ki annemde geliyo ben muayene olurken bu gibi sıkıntılar var diyorum ki kimseye soylemeden bi kaçak olarak başka bi dra mı gitsem arada kontrollere. eşime de diyemiyorum ne evhamlısın diye homurdanıyo. annem de zaten soğuk kanlı bi kadın kimseye anlatamıyorum kendimi. aslında en başından başlamayı düşündüğüm bi dr vardı askere gidecek dediler o yüzden gitmemiştim. o dr da şimdi paralı yapmış askerliğini görev yapıyomuş özel hastanede. onu düşünüyorum..uzun yazdım ama çok kafama takılıyo ayrıntılı anlatmak istedim
cok kotu durumdayım ama yinede yazmak istiyorum duyamadim bebegimin sesini gelişememiş kalbi durmuş isyan etmiyorum tevekkül ediyorum cevremde akrabalarimda o kadar haketmeyen insanların çocuğu oldu bi kere allahım sana şükür demeyen insanların kucaklari dolu gözümun içine baka baka bana nisbet yaparcasına çocuklarını seviyorlar yani ben onları allaha havale ediyorum onlarla uğraşmaya devam edicem bugün benim bir umudum daha söndü Rabbim sizin yavrularinizi korusun banada yeniden saglikli nasip etsin inşallah amin
Bende 54 le kaldim simdi 62 nerdeyse on kilo aldim dr gorunce cok kizacak ama napiyim aliyorum iste
Kızlar birde karnın sertleşmesi erken doğuma işaretmiş peki bu sertliğin derecesi ne nasıl bir sertleşme acep
kızlar günaydın herkese.... :) bu arada ben bişey farkettim,.. hani bazen eşiyle yaramazlık yapar ya insano zaman sanki bebeğimi daha çok hissediyorum çok hareketli oluyor sonrasında bi etkisi varmıdır acaba yoksa bana mı öyle geliyo
Sizi yaramazlar sizi benim doktorum hiç birşey demedi zaten çok yoğun detaylara giremiyor biz kendi kendimize yasakladık bakalım nereye kadar gidecekeşimin oynatmaya az kaldı :)
Gunaydin guzel anneler ve bebekler.hayir biz yapamiyoruz yapan yapsin gozum yokama birseyi cok merak ettim.ben toplamda 9 kilo aldim ki dr.bana gelme diyetisyene git diyerek beni benden aldi.nrymis bugune kadar 3 kilo almam lazimmis hadi senin ikiz 4 kilo olsun dedi.uleyn benim cocuklarim zaten 1.5 kilo suyu falan desen pardon da ben hic mi kilo almayacagim.adam kendini seyda coskunun dr.u saniyo galiba neyse dr a kizdim konudan saptim.benim gobisim gobis degil goooobbbbeeeekkkk.kocaman yani.en az 8 aylik hamile gorunumundeyim.abarttigimi dusunenler gercekten abartmiyorum.kocaman bir karnim var.sizin gobisleriniz kucuk mu yaa
Ahhh kızlar ahhh....bu konuda yaram deşildi walla... siz gene aynı yatakta yatyorsunuz şükredin... biz kankalık boyutunuda geçtik. eşim bebeğe çarparım düşüncesiyle artık yanımda bile yatmıyor
baska bir doktora daha gitmek istiyorsan hic durma git ve aklindaki tüm sorulara cevap bul.- aksi taktirde internette cevap aramaya devam edersin ve hicbir hamilelik birbirine benzemedigi icin buldugun cevaplar da sana uymayabilir. konu cinsellige gelince korkulacak birsey yok. eger doktorun erken dogum veya düsük riskinden dolayi kesinlikle yasaklamadiysa hic durma. senin mutlu olman bebegini de mutlu edecektir. senin cinsellik sirasinda salgiladigin mutluluk hormonlarinin bebegine ancak pozitif etkisi olurmus. bize doktor bu sekilde acikladi. hatta az bir kanama bile olsa hic takilmayin rahim icinin hassasiyeti ve yogun kan dolasimindan olabilir dedi. dünyadaki hicbir cinsel birlesme anne rahmindeki bebege zarar veremezmis hatta zaten bulundugu yere ulasamazmis :)
canim cok üzüldüm Yüce Rabbim sabrini verir merak etme. ben 3 tane olumsuz tüp bebek yasadim ve hatta son 2'sinde kalp atisina bile gelemedik. bu sefer de bastan ikize hamileydim ama 11.ci haftadan sonra ikizlerden birinin kalbi durdu. cok üzücü biliyorum. Yüce Rabbimin taktiri bize oglusumuzu bagisladi. insallah en kisa sürede bize buradan iyi haberler verebilirsin.
ay sizin ne seker kilolariniz var. ben 1.80 boyundayim ve hamile kaldigimda lütfen agizlar acik kalmasin tami tamina 98 kiloydum. yani biraz balik etinin üzerinde. ama su anda 34.cü haftadayim ve toplamda sadece 6 kilo aldim. can bogazdan gelir kizlar yiyin ve keyfini cikartin. dogumdan sonra verilir kilolar. bakin ben simdi seker nedeniyle birsey yiyemiyorum. yiyebiliyorken keyfini cikartin.
bende de olmustu 20'li haftalarda hatta baya da endiselenmistim. normalmis. rahim kendi kendine idman yapiyormus. kendini gelecek aylardaki doguma hazirliyormus. erken dogum endisesine gerek yok.
ay alemsin valla. aksine siz hareket ettikce ufaklik sallaniyor ve uykuya daliyor. yani anlayacagin keyfi süper yerinde :)
ya ben bu konuyu sikca görüyorum hepiniz eslerinizin tirlatma noktasina geldigini yaziyorsunuz. bir sorum olacak. sizin hic bu tip bir ihtiyaciniz yok mu? eslerimizle severek evlenmedik mi? onlarla birlikte olmak yani cinsellik de güzel degil mi? adamlara ve kendinize yazik etmeyin. zaten 25.ci haftalari gecince hormonlariniz o kadar tavan yapacak ki kendinizi süper seksi hissedecek ve adeta adamin üstüne kendiniz atlayacaksiniz. sonra siz ne kadar mutlu olursaniz bebeginiz de o kadar mutlu olur. bizim doktor istediginiz kadar ve istediginiz zamana kadar yapabilirsiniz dedi :)
Erkek canımaynen canım yatagın ıcınde donrken bile agrıoo annem dedi ki kız cocugu olanın kasıgı erkek cocugu olanın bizdede olan yer agrırmıs bnim kı erkek seninkının cinsiyetı ne
Hmmm evet bi suçta siz isleyin bariBebişlerin daha yaramaz çıktı anneleri , bu hafta sonu suçluların arasına katılıyım bari eşime karşı suçlu hissettim kendimi
evet canım ben kullanıyorum tüp bebek drum vermişti, şimdi gittiğim dr da devam et dedi bakalım nereye kadar..lizz_1702 sagol canikom simdi gectide doktora soyliyim gittigimde yine de ben kizlar doktor size kan hapi verdi mi
Aslında haklısın canım erkekler daha çekinmeden dile getirdikleri içn onların üstüne kalıyorbaska bir doktora daha gitmek istiyorsan hic durma git ve aklindaki tüm sorulara cevap bul.- aksi taktirde internette cevap aramaya devam edersin ve hicbir hamilelik birbirine benzemedigi icin buldugun cevaplar da sana uymayabilir. konu cinsellige gelince korkulacak birsey yok. eger doktorun erken dogum veya düsük riskinden dolayi kesinlikle yasaklamadiysa hic durma. senin mutlu olman bebegini de mutlu edecektir. senin cinsellik sirasinda salgiladigin mutluluk hormonlarinin bebegine ancak pozitif etkisi olurmus. bize doktor bu sekilde acikladi. hatta az bir kanama bile olsa hic takilmayin rahim icinin hassasiyeti ve yogun kan dolasimindan olabilir dedi. dünyadaki hicbir cinsel birlesme anne rahmindeki bebege zarar veremezmis hatta zaten bulundugu yere ulasamazmis :)
canim cok üzüldüm Yüce Rabbim sabrini verir merak etme. ben 3 tane olumsuz tüp bebek yasadim ve hatta son 2'sinde kalp atisina bile gelemedik. bu sefer de bastan ikize hamileydim ama 11.ci haftadan sonra ikizlerden birinin kalbi durdu. cok üzücü biliyorum. Yüce Rabbimin taktiri bize oglusumuzu bagisladi. insallah en kisa sürede bize buradan iyi haberler verebilirsin.
ay sizin ne seker kilolariniz var. ben 1.80 boyundayim ve hamile kaldigimda lütfen agizlar acik kalmasin tami tamina 98 kiloydum. yani biraz balik etinin üzerinde. ama su anda 34.cü haftadayim ve toplamda sadece 6 kilo aldim. can bogazdan gelir kizlar yiyin ve keyfini cikartin. dogumdan sonra verilir kilolar. bakin ben simdi seker nedeniyle birsey yiyemiyorum. yiyebiliyorken keyfini cikartin.
bende de olmustu 20'li haftalarda hatta baya da endiselenmistim. normalmis. rahim kendi kendine idman yapiyormus. kendini gelecek aylardaki doguma hazirliyormus. erken dogum endisesine gerek yok.
ay alemsin valla. aksine siz hareket ettikce ufaklik sallaniyor ve uykuya daliyor. yani anlayacagin keyfi süper yerinde :)
ya ben bu konuyu sikca görüyorum hepiniz eslerinizin tirlatma noktasina geldigini yaziyorsunuz. bir sorum olacak. sizin hic bu tip bir ihtiyaciniz yok mu? eslerimizle severek evlenmedik mi? onlarla birlikte olmak yani cinsellik de güzel degil mi? adamlara ve kendinize yazik etmeyin. zaten 25.ci haftalari gecince hormonlariniz o kadar tavan yapacak ki kendinizi süper seksi hissedecek ve adeta adamin üstüne kendiniz atlayacaksiniz. sonra siz ne kadar mutlu olursaniz bebeginiz de o kadar mutlu olur. bizim doktor istediginiz kadar ve istediginiz zamana kadar yapabilirsiniz dedi :)
kullanmıyorum ama sakıncası olacağını sanmıyorum canımTüy dokucu krem kullandinizmi hic hamilelikte
Canım ben hiç kullanmadım zaten onu da sen hamilelikte çıkan ekstra tüyler için mi soruyorsun onların hepsi hamilelikten sonra kendiliğinden dökülecekmiş ben hiç ellemedim gerçi göbeğimden doktora gidince çekiniyorum ama inatla almıyorumTüy dokucu krem kullandinizmi hic hamilelikte
Hormonların tavan yaptığı zamanlar oldugunu bilmiyordumEvet canim ilk 3 ay kanama riski vardi. Bir kac gece acillik olduk. Ondan cesaret edemedik dr.a da sormadik ama hep 3 ay bi dolsun dedik kendi kendimize yapamadik. 3. Ay bitince heh tamam diyecektik ki 13. Haftada yine bir kanama.Neyse toparlandik. bir de Ikiz oldugu icin yasakladi dr. Canim benim birak iliskiyi cok ozur dilerim ama orgazmi bile yasakladi. Goguslerine dokun(durt)ma yi da bilhassa soyledi. Cok sukur Rabbime iradeli bir esim var. Bir de yillarin bebek sevgisi baska seylerinde onune geciyor tabi. Rabbim saglikla hayirli almayi nasib etsin kucagimiza da ben daha nelere raziyim. Ama 13 ve 14. Haftalarimdaki o hormonlarin tavan yaptigi haftalarimi ve hislerimi hic unutamam heralde lizz_cim.
Vay tembel teneke vayyy görüyor musun babayıvalla benimki tedirgin oluyo mu korkuyo mu ben anlamadım.. yapacağımızdan geri kalmıyoruz ama o an acaba bişey olur mu diye soran adam 20 litrelik yağ tenekesini kaldır şuraya koy ne olmuş hamileysen demeyi de biliyo aradaki tezatı ben anlamadım anlayan varsa bana da anlatsın
Hadi bakalım şimdiden gazan mübarek olsunBende üniversite hastanesine geçtim sonunda buradaki doktora sorup eşime bir sürpriz yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?