2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gunaydin annisler benim mideme kramp giriyo yaa napsam ki

Kalsiyum, magnezyum ve potasyum gibi mineraller dolaşımın ve kasların düzgün çalışması için gereklidir. Eksikliğinde de ani kas rahatsızlıkları; kramplar devreye girer. Dolayısıyla hamilelik döneminde mineraller bebeğin anne karnındaki gelişimine harcandığı için eksiklik doğar. Kramplar bu nedenle oluşur.

Kramp özellikle bacaklarda, kalçada, bel ve karın kaslarında oluşur. Özellikle yatar pozisyondayken kramp girer. Ayrıca geceleri kan dolaşımı daha yavaş olduğundan kaslara daha az oksijen ulaşır ve dolayısıyla kramp girme ihtimali artar.

Hamileliğin ileri dönemlerinde de bacaklarımıza binen yük artar; büyümekte olan uterusun toplardamar sistemine yarattığı baskı de artmış olur. Bu durum da yine dolaşım problemlerine ve dolayısıyla kramplara neden olur.

Tüm bunların yanı sıra eskisi gibi fazla hareket etmemek (kas yorgunluğu), soğuk havalar (kas kasılmaları), sıcak havalar (az sıvı alınması), aşırı kilo alımı ve varisler gibi etkenler de krampın nedenleri arasında sayılır.

demiş bir bilen :)

Gunaydin guzel anneler ve bebekler.hayir biz yapamiyoruz yapan yapsin gozum yokama birseyi cok merak ettim.ben toplamda 9 kilo aldim ki dr.bana gelme diyetisyene git diyerek beni benden aldi.nrymis bugune kadar 3 kilo almam lazimmis hadi senin ikiz 4 kilo olsun dedi.uleyn benim cocuklarim zaten 1.5 kilo suyu falan desen pardon da ben hic mi kilo almayacagim.adam kendini seyda coskunun dr.u saniyo galibaneyse dr a kizdim konudan saptim.benim gobisim gobis degil goooobbbbeeeekkkk.kocaman yani.en az 8 aylik hamile gorunumundeyim.abarttigimi dusunenler gercekten abartmiyorum.kocaman bir karnim var.sizin gobisleriniz kucuk mu yaa

baska bir doktora daha gitmek istiyorsan hic durma git ve aklindaki tüm sorulara cevap bul.- aksi taktirde internette cevap aramaya devam edersin ve hicbir hamilelik birbirine benzemedigi icin buldugun cevaplar da sana uymayabilir. konu cinsellige gelince korkulacak birsey yok. eger doktorun erken dogum veya düsük riskinden dolayi kesinlikle yasaklamadiysa hic durma. senin mutlu olman bebegini de mutlu edecektir. senin cinsellik sirasinda salgiladigin mutluluk hormonlarinin bebegine ancak pozitif etkisi olurmus. bize doktor bu sekilde acikladi. hatta az bir kanama bile olsa hic takilmayin rahim icinin hassasiyeti ve yogun kan dolasimindan olabilir dedi. dünyadaki hicbir cinsel birlesme anne rahmindeki bebege zarar veremezmis hatta zaten bulundugu yere ulasamazmis :)

canim cok üzüldüm Yüce Rabbim sabrini verir merak etme. ben 3 tane olumsuz tüp bebek yasadim ve hatta son 2'sinde kalp atisina bile gelemedik. bu sefer de bastan ikize hamileydim ama 11.ci haftadan sonra ikizlerden birinin kalbi durdu. cok üzücü biliyorum. Yüce Rabbimin taktiri bize oglusumuzu bagisladi. insallah en kisa sürede bize buradan iyi haberler verebilirsin.

Bende 54 le kaldim simdi 62 nerdeyse on kilo aldim dr gorunce cok kizacak ama napiyim aliyorum iste

ay sizin ne seker kilolariniz var. ben 1.80 boyundayim ve hamile kaldigimda lütfen agizlar acik kalmasin tami tamina 98 kiloydum. yani biraz balik etinin üzerinde. ama su anda 34.cü haftadayim ve toplamda sadece 6 kilo aldim. can bogazdan gelir kizlar yiyin ve keyfini cikartin. dogumdan sonra verilir kilolar. bakin ben simdi seker nedeniyle birsey yiyemiyorum. yiyebiliyorken keyfini cikartin.

Kızlar birde karnın sertleşmesi erken doğuma işaretmiş peki bu sertliğin derecesi ne nasıl bir sertleşme acep

bende de olmustu 20'li haftalarda hatta baya da endiselenmistim. normalmis. rahim kendi kendine idman yapiyormus. kendini gelecek aylardaki doguma hazirliyormus. erken dogum endisesine gerek yok.

ay alemsin valla. aksine siz hareket ettikce ufaklik sallaniyor ve uykuya daliyor. yani anlayacagin keyfi süper yerinde :)

Sizi yaramazlar sizi benim doktorum hiç birşey demedi zaten çok yoğun detaylara giremiyor biz kendi kendimize yasakladık bakalım nereye kadar gidecek eşimin oynatmaya az kaldı :)

ya ben bu konuyu sikca görüyorum hepiniz eslerinizin tirlatma noktasina geldigini yaziyorsunuz. bir sorum olacak. sizin hic bu tip bir ihtiyaciniz yok mu? eslerimizle severek evlenmedik mi? onlarla birlikte olmak yani cinsellik de güzel degil mi? adamlara ve kendinize yazik etmeyin. zaten 25.ci haftalari gecince hormonlariniz o kadar tavan yapacak ki kendinizi süper seksi hissedecek ve adeta adamin üstüne kendiniz atlayacaksiniz. sonra siz ne kadar mutlu olursaniz bebeginiz de o kadar mutlu olur. bizim doktor istediginiz kadar ve istediginiz zamana kadar yapabilirsiniz dedi :)

çok biliyo zaten doktorlar kendileri ya da eşleri hamile kalınca ne hale geliyolar acaba sormak lazım zaten toplum olarak da kilo almaya müsaitiz, hem bizim insanımız etli butlu kadın sever. Ebru Şallı gibi çubuk kraker modunda doğum yapanları gördükçe doktorlar hepimizden aynı performansı bekliyolar sanırım şimdi kilo almıycaz da ne zaman alıcaz...
HA-MİŞ-LE-RE ÖZ-GÜR-LÜK

işin esprisi bi yana tabi ki haklı doktorlar belli bi zamna kadar aldığmıız kiloları sadece kendimiz için alıyoruz bebeklerimize bi faydası yokmuş ama biz de istemezmiyiz toplam 12 kiloyla hamileliği bitirmeyi de bünye meselesi doktorcum napalım yani

Ahhh kızlar ahhh....bu konuda yaram deşildi walla... siz gene aynı yatakta yatyorsunuz şükredin... biz kankalık boyutunuda geçtik. eşim bebeğe çarparım düşüncesiyle artık yanımda bile yatmıyor

eşin niye bu kadar katı canım :) bebişe hiçbişey olmaz Allahın izniyle bu kadar mola yeter bence

doğru dedin valla.. bizim isteklerimiz de erkeklerinki kadar yoğun oluyor bazen canım çok güzel nokta koymuşsun bence bu konuya hem bebeklerimizin, hem kendimizin hem de eşimizin mutluluğu için daha güzel bi dünya için BİTSİN BU PERHİZ ...

aynen canım yatagın ıcınde donrken bile agrıoo annem dedi ki kız cocugu olanın kasıgı erkek cocugu olanın bizdede olan yer agrırmıs bnim kı erkek seninkının cinsiyetı ne
Erkek canım
Bebişlerin daha yaramaz çıktı anneleri , bu hafta sonu suçluların arasına katılıyım bari eşime karşı suçlu hissettim kendimi
Hmmm evet bi suçta siz isleyin bari

Aslında haklısın canım erkekler daha çekinmeden dile getirdikleri içn onların üstüne kalıyor

birkac gündür hapsirinca uzaninca falan icimde sanki bir damar atmasi gibi bisey hissediyorum 2 3 kez pit pit acaba minik kuzumuki 2. hamileligim bu ilkinde 18de falan anca hissetmistim bu kadar erken olabilirmiki

Hormonların tavan yaptığı zamanlar oldugunu bilmiyordum Demekki ondan adama bana her dokundugunu yanlış anlıyor muşum,onda değil isteriklik bendeymiş

Vay tembel teneke vayyy görüyor musun babayı Islak odunu göstersene kocacığına

Bende üniversite hastanesine geçtim sonunda buradaki doktora sorup eşime bir sürpriz yapacağım inşallah
Hadi bakalım şimdiden gazan mübarek olsun Ama emin ol sana da iyi gelecek Zaten evlada karşı olan sorumluluk bilinci ve kötü olasılık korkusu yüzünden uzak duruyoruz ki ilişki tek taraflı değil ve herkes için gerekli olan bir ihtiyaçtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…