Ben sağlık köşesinde okumuştum göğüs ucu ile oynamak rahim icinde kasılmalara sebep oluyormuş. Oyüzden dikkatli olmak gerekirkizlar karninizin tek bir tarafi baya bir bolgesi olursa korkmayin. O bebegin hareketi ama tum karniniz sertlesiyorsa bu kasilmadir sanki boyle kocaman bir tas yutmussunuz gibi sert oluyor. Bir debu sertlesme sirasinda nefes alip vermelerim degisiyor. Nefesim sikisiyor. Ilk zaman duzensiz rastgele oluyor ama sonra ritmini hissediyorsunuz malesef
evet canim o yaramazlik sirasindave sonrasinda mutluluk hormonu salgilandigi icin bebekler hissederlermis ve onlarinda duygu durumlari degisirmis. Hatta eger saglikli bir gebelik geciriliyorsa dr.lar ozellikle oneriyorlar zaten. Bu arada temmuz sonundan beri esiyle arkadas olmus biri olarak yaramazlik ibarene bayildim.
canim bizim ikiz iliski yasakti zaten kanamalar filan derken. O degisik sistemler filan idare ediyorduk iste ama sonra kasilma olaylari filan olunca o degisik sistemlerde yasaklandi.
Herseyi konusuyoruz. Bunu da soyleyim biliyorsunuzdur zaten ama gogus ucuyla oynamak ozellikle progestan alanlar icin riskli bir durummus. Kasilmalari baslatabilirmis. Anladiniz siz onu (utandim yaw)
Biz hep böyleydikArkadaslar diger topiklerede baktım inanınki burası daha sıcak daha samimisiniz
Canim adiyamandan aldim ben markasini hatirlamiyorum hepsi annemdemadem herseyi yiyiyoruz sana bisey soyleyim de dibine vur. Hani nutella kavanozu diyorsun ya heh iste onun yanina bir de muz al. Nutellayi muza surerek ye. Offfffffff
kasilman filan var miydi? Pruloton u tamamen tedbir amacli mi yapicaklar. Bir de tetenozunun ilk dozunu mu oluyorsun bu hafta. Kacinci hartandasin. Hamilellik takvimin dogru mu canim.
canim sondaki mavili 5 parcali takimi nereden ve kaca aldin. Bana onun kahvesi geldi. Yaninda da kiz icin bir takim geldi. Arkadas cinsiyetlerini ogrendigimiz hafta almis bize ama malum sonra gol yedik dr.dan kiz degilmis erkekmis e haliyle arkadasa bunu degistir diyemedim. Simdi ona es bir takim olsun istoyordum. Kahvenin yanina digeri de bu renk guzel olur.
canim uzulme bu cumle sana cok bos geliyor biliyorum ama nolur kotu dusunme. Seni anliyorum. Insanlar nisbet yapmasa da bize farkli geliyor. Bak sana bisey diyim ben cok yasadim cok da inanirim. Hayirli zaman. Bunu sakin unutma. Rabbim vermedi ise emin ol daha iyi zamanda daha guzelini verecektir. Benim bundan onceki denememde olmadi ama o kadar umutluydum ki sanki olacak inaniyordum. Olmadi nasil uzuldum anlatamam. Sonra simdiki denemede bir onceki icin iyi ki olmamis diyorum biliyor musun. Eger bir onceki olsaydi hem tek olacakti hem okuldan dolayi izin sorun olacakti vs vs vs. Bunlar benim gordugum hayirlari. Benim bilmedigim belki neler olacakti belki ozurlu ya da hasta olacakti. Rabbimden ben hayirlisiyla istedim. Vermedigine gore sebebi vardi Rabbimin. Oyle dusun. Ne zamandir deniyorsun ya da kac yasindasin bilmiyorum ama emin olmadiysa ya daha hayirlisi olacagi icin ya da senin icin hayirli olmayacagi icin. Rabbim buyuk en iyisini o bilir. Ne olur elbette uzul acini yasa ama lutfen kendini yipratma isyana dusme. Ne zaman istersen de her turlu yaz. Elimden dua etmekten baska bisey gelmiyor. Rabbim yuregini hafifletsin
Aynısı bende var çok kötü yaaa oturamıyorum yatamiyorum acıyorkızlar oturup kalktıkcasoylemesı ayıp popom cok agrıo birde o kuyruk sokumu denen yer ne rahat oturabiliyorum nede rahat yatabiliyorum sizdede boyle bır durum var mı
Canim benim ya temmuz ayindan beri niye kanka durumundasinizkizlar karninizin tek bir tarafi baya bir bolgesi olursa korkmayin. O bebegin hareketi ama tum karniniz sertlesiyorsa bu kasilmadir sanki boyle kocaman bir tas yutmussunuz gibi sert oluyor. Bir debu sertlesme sirasinda nefes alip vermelerim degisiyor. Nefesim sikisiyor. Ilk zaman duzensiz rastgele oluyor ama sonra ritmini hissediyorsunuz malesef
evet canim o yaramazlik sirasindave sonrasinda mutluluk hormonu salgilandigi icin bebekler hissederlermis ve onlarinda duygu durumlari degisirmis. Hatta eger saglikli bir gebelik geciriliyorsa dr.lar ozellikle oneriyorlar zaten. Bu arada temmuz sonundan beri esiyle arkadas olmus biri olarak yaramazlik ibarene bayildim.
canim bizim ikiz iliski yasakti zaten kanamalar filan derken. O degisik sistemler filan idare ediyorduk iste ama sonra kasilma olaylari filan olunca o degisik sistemlerde yasaklandi.
Herseyi konusuyoruz. Bunu da soyleyim biliyorsunuzdur zaten ama gogus ucuyla oynamak ozellikle progestan alanlar icin riskli bir durummus. Kasilmalari baslatabilirmis. Anladiniz siz onu (utandim yaw)
Ay cok guldum inan ki :) tlfondan rahat yazamiyorum yarin ise gidince cevaplayacagim butun mesajlari ama su kadarini soyleyeyim seni takdir ettim gercekten :)bugün bişeyi farkettim kızlar eşimin yeğeni (eşime çook düşkündür bi başka sever eşimi) bizim bebeğimiz olacak diye üzülüyo kıskançlık yapıyo 4 yasında şuan. bizimle yatardı hep ben karnıma filan vurur diye yatırmıyorum. eşime demiş yengem beni sevmicek eve almıycak Ayaz oluyo diye demiş. zamanında beni görünce ultrason resimlerinden sergi yapan eltime inat bende akşam üstü drdan döndüğümde onun kızını aldım dışarı çıktık.toka aldım yiyip içecek ıvır zıvır bişeler aldım ama istediği bi çok şeyi yaptım. bi de eltimin yanında ben Ayazı sevmem ki dedim o altına yapar pis olur hep ağlar sen altına da yapmıyosun ağlamıyosun kocaman akıllı bi kızsın ben seni sevecem dedim. yazık çocuk aklı nasıl mutlu oldu. eltimde de azcık utanma belirtileri vardı sankitabiki de çocuk kandırdım kimsecikler oğluşumdan kıymetli olamaz
teşekkür ederim canımcanım benim üzülme sakın bizimde başımıza geliyor böyle şeyler, karşıdaki eğer bir İNSANSA senin hamile olduğunu bilip seni üzmüşse Allaha havale et senin hiç suçun yok inan ki zor bir süreç geçirdik hala da geçirmeye devam ediyoruz anlayışlı olmaları gerekiyor..
Evet canim ilk 3 ay kanama riski vardi. Bir kac gece acillik olduk. Ondan cesaret edemedik dr.a da sormadik ama hep 3 ay bi dolsun dedik kendi kendimize yapamadik. 3. Ay bitince heh tamam diyecektik ki 13. Haftada yine bir kanama.Neyse toparlandik. bir de Ikiz oldugu icin yasakladi dr. Canim benim birak iliskiyi cok ozur dilerim ama orgazmi bile yasakladi. Goguslerine dokun(durt)ma yi da bilhassa soyledi. Cok sukur Rabbime iradeli bir esim var. Bir de yillarin bebek sevgisi baska seylerinde onune geciyor tabi. Rabbim saglikla hayirli almayi nasib etsin kucagimiza da ben daha nelere raziyim. Ama 13 ve 14. Haftalarimdaki o hormonlarin tavan yaptigi haftalarimi ve hislerimi hic unutamam heralde lizz_cim.Canim benim ya temmuz ayindan beri niye kanka durumundasinizdr mu yasakladi??
aynen biz de o durumdayiz iste :)) evde donen muhabbetleri bir anlatsam catlarsiniz gulmekten en son o oturma odasinda en diger odada niye yalniz takiliyon haci gelsene diye seslenmistim. esim evlenirken yuz gorumlugu adeti vardir ya onu bilmiyor.us takmadi. Ben hep dalga gecerdim espirisini yapardik. Adam simdi bana dogumdan sonra o gece icin yuz gorumlugu sozu verdi tam altin mi diyolar kati mi diyolar oyle bisey varmis. Onu takacakmis garibim kendini yeni evleniyor gibi hissediyor heralde :))Ah sizi yaramaz kizlar...benim esim o kadar pipirikli ki bana sarlilirken bile tedirgin oluyo.dusunun ki baska seyleri yapmayi...temmuzdan beri olumune kankayiz.o kadar kankayiz ki bana arada abi falan diyor.insallah gececek bu gunler
canım beğendiysen alıp gönderebilirim sana.. bulamazsan haberim olsun mutlaka 1 haftada adrese teslim yaparız :)canim sondaki mavili 5 parcali takimi nereden ve kaca aldin. Bana onun kahvesi geldi. Yaninda da kiz icin bir takim geldi. Arkadas cinsiyetlerini ogrendigimiz hafta almis bize ama malum sonra gol yedik dr.dan kiz degilmis erkekmis e haliyle arkadasa bunu degistir diyemedim. Simdi ona es bir takim olsun istoyordum. Kahvenin yanina digeri de bu renk guzel olur.
duayarımız seninle bebişlerin iyi olacak Allahın izniyle..Bu arada dualarinizi eksik etmeyin. Bana daha dogrusu ben ve ogullarima bol bol dua edin lutfen. Dun aksamdan beri yine kasilmalarimiz var. Nst de bisey cikmiyor ama baya baya kasilma yasiyoruz. Nolur dua edin zamaninda gelsin yavrucaklar
öncelikle eşine de helal olsun gerçekten her erkek yapmaz ailesi haksız bile olsa eşini kolay kolay savunmaz ya da belki yaparda ben öyle bi erkek görmedim etrafımda.. Rabbim sana en güzel mükafatı vermiş, bundan sonra onlar düşünsün sen güzel güzel çocuğunla ilgilen..insan mılar bilemiyorum ama bunlara benzer daha çok şey yaşadım çevremdekiler sayesinde boşanma noktasından döndüm kaç kez ama biz eşimle birbirimizi çook severek evlendik zaten 17 yaşındaydım evlendiğimde de.. ama ne kadar seversek sevelim bazen sevgiyi aşan sorunlar yaşanıyo. özellikle ben eşim kadar sağlam duramadım. çok içime attım ve birden patlamalarım çok oldu. psikolojik olarak yıprandım. birde toplumda bi tavır var. çocuk olmuyosa kadındandır diye hemen sanki suçmuş kabahatmiş gibi kadına yükleniyorlar. ama güzel Allahımın izniyle atlatıyoruz artık bunları. bende intikam alcam eşimin ailesinden. bebek doğar doğmaz annemin evine atıcam mitili zaten o da torunu olcak diye emekli olcak mayısta :) eşim gelir görür arada bizi. ama eşimin ailesi çok içli dışlı olamıycak :) kayınvalidem annemin emekliye ayrılacağını duyunca aboo dedi siz bana hiç torunumu sevdirmiceksiniz o zaman analı kızlı siz bakıp büyütecekiniz dedi. bende dedim siz eltimin kızında doydunuz torun sevmeye doya doya sevmediniz mi gözümle gördüm ben dedim. hevesinizi aldınız benim ailemin ilk torunu olcak annemle babamda doysunlar azcık torun sevgisine dedim :) lafı ağzıma verdi napim. bide hamileyim ya kullanıyorum sonuna kadar kapıyı çalıyolar açmıyorum sonrada uyumuş kalmışım kusura bakmayın diyorum. eşim de hak veriyo zaten bu mesafeli duruşuma haklısın bildiğin gibi yap diyo
bugün bişeyi farkettim kızlar eşimin yeğeni (eşime çook düşkündür bi başka sever eşimi) bizim bebeğimiz olacak diye üzülüyo kıskançlık yapıyo 4 yasında şuan. bizimle yatardı hep ben karnıma filan vurur diye yatırmıyorum. eşime demiş yengem beni sevmicek eve almıycak Ayaz oluyo diye demiş. zamanında beni görünce ultrason resimlerinden sergi yapan eltime inat bende akşam üstü drdan döndüğümde onun kızını aldım dışarı çıktık.toka aldım yiyip içecek ıvır zıvır bişeler aldım ama istediği bi çok şeyi yaptım. bi de eltimin yanında ben Ayazı sevmem ki dedim o altına yapar pis olur hep ağlar sen altına da yapmıyosun ağlamıyosun kocaman akıllı bi kızsın ben seni sevecem dedim. yazık çocuk aklı nasıl mutlu oldu. eltimde de azcık utanma belirtileri vardı sankitabiki de çocuk kandırdım kimsecikler oğluşumdan kıymetli olamaz
Cnm anne mutlu olunca bebek de mutlu olurmus :) bugun kayinvalidem soyledi de :)
dr çıkışı bizi de haberdar et olur mu :)Ben yoktum bugun neler neler konusulmus ne guzel :) kizlar yarin bende kontrole gidiyorum mirayi gormeyeaslinda 11 subat renkli ult. Var ama cook ozledim kuzumu gormem lazim hayirlisiyla sensizim89 ne guzel buyumus pasa masallah iyiki gitmissin neler ogrenmissin lizz_1702 C A N O binde bir bizde yaramazlik yapiyoruz ama yinede insan korkuyo yaw bakalim yarin aksam neler diyecek dr merakla bekliyorum optuum hepinizi
Ah sizi yaramaz kizlar...benim esim o kadar pipirikli ki bana sarlilirken bile tedirgin oluyo.dusunun ki baska seyleri yapmayi...temmuzdan beri olumune kankayiz.o kadar kankayiz ki bana arada abi falan diyor.insallah gececek bu gunler
Bende üniversite hastanesine geçtim sonunda buradaki doktora sorup eşime bir sürpriz yapacağım inşallahGüldürdün ay beni bence değişik sistemler oluşturun yazık adama yahu,evliliğin yarısı özel samimiyettir sınırlar koyarak çözümler üretin derim nacizane
Bebişlerin daha yaramaz çıktı anneleri , bu hafta sonu suçluların arasına katılıyım bari eşime karşı suçlu hissettim kendimiBiz dün gece babasıyla suç işledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?