2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ben yoktum bugun neler neler konusulmus ne guzel :) kizlar yarin bende kontrole gidiyorum mirayi gormeye aslinda 11 subat renkli ult. Var ama cook ozledim kuzumu gormem lazim hayirlisiyla sensizim89 ne guzel buyumus pasa masallah iyiki gitmissin neler ogrenmissin lizz_1702 C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. binde bir bizde yaramazlik yapiyoruz ama yinede insan korkuyo yaw bakalim yarin aksam neler diyecek dr merakla bekliyorum optuum hepinizi

Ben sağlık köşesinde okumuştum göğüs ucu ile oynamak rahim icinde kasılmalara sebep oluyormuş. Oyüzden dikkatli olmak gerekirMalum bebişlerimız çok kıymetli

Arkadaslar diger topiklerede baktım inanınki burası daha sıcak daha samimisiniz
Biz hep böyleydik Çok dua ettik birbirimize.@sensizim89 en destek olan has arkadaşımdir her aşamada dualar ederdik vede tüm arkadaşlarımıza.Rabbim ayırmasin.inşaallah doğum hikayelerimizi de yazarız buradan

OTE s="KONATIMMM, post: 39129840, member: 487750"]Biz hep böyleydik Çok dua ettik birbirimize.@sensizim89 en destek olan has arkadaşımdir her aşamada dualar ederdik vede tüm arkadaşlarımıza.Rabbim ayırmasin.inşaallah doğum hikayelerimizi de yazarız buradan[/QUOTE]
insallah canim

Canim adiyamandan aldim ben markasini hatirlamiyorum hepsi annemde

Canim benim ya temmuz ayindan beri niye kanka durumundasiniz dr mu yasakladi??

Ay cok guldum inan ki :) tlfondan rahat yazamiyorum yarin ise gidince cevaplayacagim butun mesajlari ama su kadarini soyleyeyim seni takdir ettim gercekten :)

teşekkür ederim canım

Canim benim ya temmuz ayindan beri niye kanka durumundasiniz dr mu yasakladi??
Evet canim ilk 3 ay kanama riski vardi. Bir kac gece acillik olduk. Ondan cesaret edemedik dr.a da sormadik ama hep 3 ay bi dolsun dedik kendi kendimize yapamadik. 3. Ay bitince heh tamam diyecektik ki 13. Haftada yine bir kanama.Neyse toparlandik. bir de Ikiz oldugu icin yasakladi dr. Canim benim birak iliskiyi cok ozur dilerim ama orgazmi bile yasakladi. Goguslerine dokun(durt)ma yi da bilhassa soyledi. Cok sukur Rabbime iradeli bir esim var. Bir de yillarin bebek sevgisi baska seylerinde onune geciyor tabi. Rabbim saglikla hayirli almayi nasib etsin kucagimiza da ben daha nelere raziyim. Ama 13 ve 14. Haftalarimdaki o hormonlarin tavan yaptigi haftalarimi ve hislerimi hic unutamam heralde lizz_cim.

Ah sizi yaramaz kizlar...benim esim o kadar pipirikli ki bana sarlilirken bile tedirgin oluyo.dusunun ki baska seyleri yapmayi...temmuzdan beri olumune kankayiz.o kadar kankayiz ki bana arada abi falan diyor.insallah gececek bu gunler
aynen biz de o durumdayiz iste :)) evde donen muhabbetleri bir anlatsam catlarsiniz gulmekten en son o oturma odasinda en diger odada niye yalniz takiliyon haci gelsene diye seslenmistim. esim evlenirken yuz gorumlugu adeti vardir ya onu bilmiyor.us takmadi. Ben hep dalga gecerdim espirisini yapardik. Adam simdi bana dogumdan sonra o gece icin yuz gorumlugu sozu verdi tam altin mi diyolar kati mi diyolar oyle bisey varmis. Onu takacakmis garibim kendini yeni evleniyor gibi hissediyor heralde :))
ama bende de bir sadistlik var. Bazen isteyip bisey yapamamasi cok hosuma gidiyor. Hani kedinin yumakla oynamasi misali ben de dalgami gecigorum ama adam galiba hesini ipe diziyor. Allah sonumu hayir etsin :)

vebahargeldi hamilelik takvimim doğru canım kasılmam falan yok ya da nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum arada sertleşme oluyor ama tedbir amaclı verdi doktorum bebekleri ne kadar geç doğarsa o kadar iyi dedi. Rahim uzunluğum 3,5-4 cm arası. Sürekli takipteyim artık 10 gunde bir kontrolüm. Zaten rapor vericek artık çalışmıycam evde dinlenmeye gecicem.
tetanoz aşısınının ilk dozunu dün oldum canım ikincisi 3 martta olucam.
sende bol bol dinlen hiç iş yapma canım allah saglıkla oğullarını kucagına almayı nasip etsin..

canım beğendiysen alıp gönderebilirim sana.. bulamazsan haberim olsun mutlaka 1 haftada adrese teslim yaparız :)

Bu arada dualarinizi eksik etmeyin. Bana daha dogrusu ben ve ogullarima bol bol dua edin lutfen. Dun aksamdan beri yine kasilmalarimiz var. Nst de bisey cikmiyor ama baya baya kasilma yasiyoruz. Nolur dua edin zamaninda gelsin yavrucaklar
duayarımız seninle bebişlerin iyi olacak Allahın izniyle..

öncelikle eşine de helal olsun gerçekten her erkek yapmaz ailesi haksız bile olsa eşini kolay kolay savunmaz ya da belki yaparda ben öyle bi erkek görmedim etrafımda.. Rabbim sana en güzel mükafatı vermiş, bundan sonra onlar düşünsün sen güzel güzel çocuğunla ilgilen..

çok iyi yapmışsın eğer biraz vicdan varsa eltin mesajı almıştır, aklım almıyo benim insan çocuğuyla nispet yşapabilir mi ya Allah korusun bugün var yarın yok bi dünyada yaşıyoruz söylemesi bile çok kötü ama insan da biraz akıllı olmalı canım.. duruşunu çok sevdim asil olan her zaman kazanır

Cnm anne mutlu olunca bebek de mutlu olurmus :) bugun kayinvalidem soyledi de :)

kayınvaliden doğru demiş canım bence de :)

dr çıkışı bizi de haberdar et olur mu :)

Ah sizi yaramaz kizlar...benim esim o kadar pipirikli ki bana sarlilirken bile tedirgin oluyo.dusunun ki baska seyleri yapmayi...temmuzdan beri olumune kankayiz.o kadar kankayiz ki bana arada abi falan diyor.insallah gececek bu gunler

valla benimki tedirgin oluyo mu korkuyo mu ben anlamadım.. yapacağımızdan geri kalmıyoruz ama o an acaba bişey olur mu diye soran adam 20 litrelik yağ tenekesini kaldır şuraya koy ne olmuş hamileysen demeyi de biliyo aradaki tezatı ben anlamadım anlayan varsa bana da anlatsın

Güldürdün ay beni bence değişik sistemler oluşturun yazık adama yahu,evliliğin yarısı özel samimiyettir sınırlar koyarak çözümler üretin derim nacizane
Bende üniversite hastanesine geçtim sonunda buradaki doktora sorup eşime bir sürpriz yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…