2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ne güzel sen erkenden öğrenmişsin :) inşallah kucağımızada almayı nasip eder rabbim :)

Aaa ne kadsr mantikli.bak ben 23.haftada eve kapanmak zorunda kaldim.artik internnetten bakacagim.ikizlerde premature bi takim alin diyor herkes.beb krem renkli premature iki takim bu senin bahsettigin 50 liklerden iki takim sonrasini da yrnidogan almayi dusundum.ama benim erken dogum riskim oldugu icin gelismelere gore son asamada almayi dusunutorum.bulundugum yerde idil baby dukkani var.dukkandski herseyin hastasiyim.hepsini gozukapali alirim.bu nedenle annemle esime gorumceme falan soylerim.onlar halleder diye dusunuyorum

bizim ismimiz belli yakın bir zamanda kaybettiğimiz kardeşimizin adını vericez oğlumuza :) samet olucak oğluşum.

Cnm merak etme bebegini, zaten ilk baslarda duyamazsin kalp sesini bide yeni olustugu icin kalbi tabiki yavas atar . Kalp atisi varmis ne guzel sanki beyaz bir isik yanip sonuyomus gibi gozukur. 1-2.hafta sonra o kadar hizli atarki sasirirsin. Bizde baslarda duyamamistik ama kalbi atiyordu. Hic kafaya takmadik. 9.haftada duyurdu dr. Canini skma cnm guzel guzel beslen bol bol temiz oksijen al. Allahin izniyle hersey yolunda olur......

evttt evttt biz isim düşündük yani ben düşündüm esimin babası vefat etmiş adı ali.. ilk adı ali olacak oğlumun, diğer ismini de yiğit düşündüm.. yani Ali Yiğit olacak inşallah :):) siz ne düşündünüz ?

Merhaba güzel anneler ve anne adayları iki gündür internetimde sıkıntı vardı ayrı ayrı cevap yazamadım O OzlTzk , sensizim89 , aidana çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. sensizim89 Mevlüt'ünü Allah kabul etsin canım. E eskisehir bence test için çok acele etmissin merakını anlıyorum ama ben doktor 12. Gün dediyse bi bildiği vardır dedim ve bekledim 11. Gün akşam kahve leke başladı zaten adet sancısı hep vardı tmm bitti dedim öncüm sabaha kadar uyumadım ertesi gün kan verdim ama içim de kan ağlıyor eve gittim eşimin ısrarınız idrar testi yaptım çok silik bir çizgi kan değerim de 300 dü düşün artık o testler 20 nin üstüne duyarlı diyorlar ama değer 300 ken bile çizgi çok silik oluyor umutsuzluğa kapılma lütfen. Z zeraseba benimde sebepsiz infertiliti ilaçlar 1800 tl tuttu transfere kadar transferden beri de hala ilaç kullanmaya devam ediyorum lizz_1702 bizde yiğit koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederse adaş olacaklar desene aycicegi10 sanada çok geçmiş olsun bende çalışan bir bayan olarak evdeyim çok keyifli bu günler geri gelmez keyfini çıkar

Merhaba güzel anneler, benim de bebişim erkekmiş, bu sene erkek bebek daha çok sanırım :) Bide 13. haftanın ortasındayım ve kasıklarımın iki yanında da ince ince sızı oluyor, normalmi, yoksa dr a gideyim mi? 16. hafta bekliyorum dedi dr, ilk kez bu kadar uzun bekliycem ....

canım benim babacığımın adı adem ben bir de ayaz ismini çok beğeniyorum adem ayaz diyorum eşim de çınar diyo.. ama başta anlaşmıştık erkek olursa ben koycaktım kız olursa eşim.. ama eşim oyunbozanlık yapıyo

Merhabalar evladınız hayırlı uğurlu olsun bende bugün kızım olacağını öğrendim :) Doktora aynı sızılarımı ani bıçak batmalarını sordum normal olduğunu rahim içi kasılmalar olduğunu söyledi "birkaç hafta o sızıları yavrunuzun darbeleri olarak hissedeceksiniz" dedi .İçini ferah tut yavrularımız kendilerine yer açıyor sanırım. ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısı ile ....

Amin canım, allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah, içime su serptin çok sağol, yoksa hemen gidesim var dr a, bebeğim sağlıklı olsunda çektiklerim hiç umrumda değil, onsuz yüreğim acıyodu, şimdi canım yanmış çok değil.

Anaaaammm bir erkek daha hayırlı olsun canım benimde bir sonraki randevum 14 Şubat çok özleyeceğim bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…