ne güzel sen erkenden öğrenmişsin :) inşallah kucağımızada almayı nasip eder rabbim :)Hayırlı olsun canım . Benim de minnoş bir kızım olacak inşallah.Anası gibi sabırsız olacak sanrım . 11. haftada gösterdi cinsiyetini 12. haftada da kesinleşti. Zaten sonucumu da transferin 6. günü öğrenmiştim :)
aminnn.. rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Aaa ne kadsr mantikli.bak ben 23.haftada eve kapanmak zorunda kaldim.artik internnetten bakacagim.ikizlerde premature bi takim alin diyor herkes.beb krem renkli premature iki takim bu senin bahsettigin 50 liklerden iki takim sonrasini da yrnidogan almayi dusundum.ama benim erken dogum riskim oldugu icin gelismelere gore son asamada almayi dusunutorum.bulundugum yerde idil baby dukkani var.dukkandski herseyin hastasiyim.hepsini gozukapali alirim.bu nedenle annemle esime gorumceme falan soylerim.onlar halleder diye dusunuyorummerhaba arkadaşlar,
sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim bu konuda sormak istedim.
ben ikizlerde çabuk ağırlaşıldığı için 28. haftadan sonra alışveriş için gezemeyeceğimi düşünüyorum şimdiden trafikte arabayla gitmekten bile rahatsızım çünkü.
bu yüzden hastane çantasına konulması gereken şeyleri şimdiden almayı düşünüyorum.
ikizler prematüre(2,5 kilo ve altı) doğabiliyor ama 2,700-3,350 arası doğanda var.bu nedenle ben prematüre(44-48cm) ve yenidoğan(56cm) giysisi değilde ikisinin ortası 50 cm lik giysi baktım çok zor bulunuyor.sadece sevi bebe de var sanırım.
Sizler düşündünüz mü hiç bir fikriniz var mı?
bizim ismimiz belli yakın bir zamanda kaybettiğimiz kardeşimizin adını vericez oğlumuza :) samet olucak oğluşum.kızlaaaar ... yakışıklı paşaların güzel anneleri :) isim düşünmeye başlamışsınızdır var mı orjinal isim önerisi olan :) eşimle isim tartışmasındayız o başka diyo ben başka aslında babacığımın adını koymakda çok istiyorum ama kocacık yok olmaz diyo :)
Cnm merak etme bebegini, zaten ilk baslarda duyamazsin kalp sesini bide yeni olustugu icin kalbi tabiki yavas atar . Kalp atisi varmis ne guzel sanki beyaz bir isik yanip sonuyomus gibi gozukur. 1-2.hafta sonra o kadar hizli atarki sasirirsin. Bizde baslarda duyamamistik ama kalbi atiyordu. Hic kafaya takmadik. 9.haftada duyurdu dr. Canini skma cnm guzel guzel beslen bol bol temiz oksijen al. Allahin izniyle hersey yolunda olur......Merhabalar ben bugün ilk kontrolüme gittim keseyi ve bebeğimi gördüm kalp atışı gibi oynamasıda vardı ama kalp sesi duyulmadıdoktor olması gerekenden yavaş atıyo dedi şuan 7. Haftadayız 5 mm olmuş ama ses yok burda güzel haberler okuyunca öyle heveslenmiştim ki bugünü iple çektim ilk defa kese içindeki bebek kalp sesi duycam diye ama duyamadık 15 gün donra yine gitcez inşallah duyarız ( paylaşmak istedim sevgilerr
evttt evttt biz isim düşündük yani ben düşündümkızlaaaar ... yakışıklı paşaların güzel anneleri :) isim düşünmeye başlamışsınızdır var mı orjinal isim önerisi olan :) eşimle isim tartışmasındayız o başka diyo ben başka aslında babacığımın adını koymakda çok istiyorum ama kocacık yok olmaz diyo :)
canım benim babacığımın adı adem ben bir de ayaz ismini çok beğeniyorum adem ayaz diyorum eşim de çınar diyo.. ama başta anlaşmıştık erkek olursa ben koycaktım kız olursa eşim.. ama eşim oyunbozanlık yapıyoevttt evttt biz isim düşündük yani ben düşündümesimin babası vefat etmiş adı ali.. ilk adı ali olacak oğlumun, diğer ismini de yiğit düşündüm.. yani Ali Yiğit olacak inşallah :):) siz ne düşündünüz ?
Merhaba güzel anneler, benim de bebişim erkekmiş, bu sene erkek bebek daha çok sanırım :) Bide 13. haftanın ortasındayım ve kasıklarımın iki yanında da ince ince sızı oluyor, normalmi, yoksa dr a gideyim mi? 16. hafta bekliyorum dedi dr, ilk kez bu kadar uzun bekliycem ....
canım benim babacığımın adı adem ben bir de ayaz ismini çok beğeniyorum adem ayaz diyorum eşim de çınar diyo.. ama başta anlaşmıştık erkek olursa ben koycaktım kız olursa eşim.. ama eşim oyunbozanlık yapıyo
baktım şimdii :)FISTIIIIKKKK ÖZELİNE BAKMAMIŞSIN
Merhabalar evladınız hayırlı uğurlu olsun bende bugün kızım olacağını öğrendim :) Doktora aynı sızılarımı ani bıçak batmalarını sordum normal olduğunu rahim içi kasılmalar olduğunu söyledi "birkaç hafta o sızıları yavrunuzun darbeleri olarak hissedeceksiniz" dedi .İçini ferah tut yavrularımız kendilerine yer açıyor sanırım. ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısı ile ....
Merhaba güzel anneler, benim de bebişim erkekmiş, bu sene erkek bebek daha çok sanırım :) Bide 13. haftanın ortasındayım ve kasıklarımın iki yanında da ince ince sızı oluyor, normalmi, yoksa dr a gideyim mi? 16. hafta bekliyorum dedi dr, ilk kez bu kadar uzun bekliycem ....
Anaaaammm bir erkek daha hayırlı olsun canım benimde bir sonraki randevum 14 Şubat çok özleyeceğim bebişiMerhaba güzel anneler, benim de bebişim erkekmiş, bu sene erkek bebek daha çok sanırım :) Bide 13. haftanın ortasındayım ve kasıklarımın iki yanında da ince ince sızı oluyor, normalmi, yoksa dr a gideyim mi? 16. hafta bekliyorum dedi dr, ilk kez bu kadar uzun bekliycem ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?