Evet benim kafamda ocagi calisip subatta yillik izin 3 hafta sonrada dogum izine ayrilmak vardi.kismet boyleymis.isimleri gonlumde ama dillendirmiyorum.malum kizimdan sonra o ismi bi cocukta duymak bile mahvetti beni.kod adlari var kizim melek oglumda hakkihakki baba veya dede degil tamamen ye tatliyi dogur hakkiyi daki hakkicanım iyi çok şükür :) korkutucu birsey söylememiş önlem amaçlı yapıyorlar anladığım kadarıyla :) sanırım erken çıkacaktın izne öyle hatırlıyorum :) belki biraz daha erken oldu :) rahat rahat dinlen canım :)
bebşlere ne dedi dr amcaları :) ayyyy adlarını unuttum senin kuzuların :) yazar mısın ?
yarın üçlü için gideceğim ben devlette yaptırıyorumKizlar merhabalar 3lü ve 4lü test yaptiranlar varmi aranizda bu testlerin fiyati ne kadar ozeldemi yada devlettemi yaptirdiniz. Lütfen bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim. ..
Sagol canim.bu git%igim 3.dr.diger ikisi normal ultrasonla bakti.bu boyle bi aciklama yaparak alttan bakti.herkesin yogurt yiyisi bence.normalde 3.5 ve ustu supermis.seninde ikizdi ikizlerde 3 ustu olsun dediler bana.2.5 alti riskli 2 alti hooop hastaneymis.allah korusun.dr.olcuyordur ama sende gittiginde muhakkak sor serviks uzunlugum ne kadar diyegeçmiş olsun canım.
demek serviks için en uygun kontrol alttan muayene etmek.
normali ne olması gerekiyomuş.benim hiç bakılmadı.dr hiç te bahsetmedi.alttan bakayım demedi.
Canım çok nadir hissediyorum bende ama her ikisinidemi bende tam net bilmiyorum bazen bende tedirgin oluyorum bulantilarimda geçti iyice anlayamaz oldumah ah. benim de ikiz. heyecanla bekliyorum. daha bişey hissetmedim :) allah sağlık sıhhat versin...
Tatlim ben hareketleri hatta tekmeleri diyeyim cok net hissegiyorum ama gecen hafta hep sagimda hissettim.hatta acaba kizda sorun mu var diye icim icimi yedi.ultrasonda bi baktik ikisinin ayagida yanyana.tam baski olan yerde.yani ayni yerde iseler ben ayri ayri hissedemiyorum.dr.da normal tabi ileride ayirabilirsin hareketleri dedi.dolayusiyla belki sende hissediyosun ama birine yoruyorsun hareketleri.onlar hala iceride yer genis oldugundan donebiliyorlarmis.endiselenme hic
Canım çok nadir hissediyorum bende ama her ikisinidemi bende tam net bilmiyorum bazen bende tedirgin oluyorum bulantilarimda geçti iyice anlayamaz oldum
Hayırlı olsun canım . Benim de minnoş bir kızım olacak inşallah.Anası gibi sabırsız olacak sanrım . 11. haftada gösterdi cinsiyetini 12. haftada da kesinleşti. Zaten sonucumu da transferin 6. günü öğrenmiştim :)günaydın arkadaşlar :) inşallah benimde oğluşum olucakmış :)
mrb canım tedavin hayırlı olsun.. ben kullandım doğum kontrol hapı tüp bebek transferimden önce. dr un açıklama yaptımı bilmiyorum neden başlattığına dair ama bende bi tane 2 mm lik çok önemsiz bi kist var ama ilaçlara yumurta kadar da bu kist cevap verir geliştirir büyütür aynı yumurta gibi önce bu kistten kurtulalım demişti.. lekelenmelerin oluyosa kist döküyor olabilirin. bir de bazı dr lar yumurta geliştirme ilaçlarından önce yumurtlama olayı baskılansın diye doğum kontrol hapı veriyorlarmış. doğum kontrol hapını bırakınca aynen bi akrsuyun önüne baraj kurulup kaldırınca nasıl bi hışımla su akıverirse yumurtalıklar da aynen öyle birden çalışmaya başlarmış hızla hışımla.. bilgin olsun diye yazayım dedim. benim bu konuda bildiklerim bunlar. inşallah Allahım hasretinizi dindirir eşinin ve senin.. gelsin bebişlerrr şişsin göbüşler inş.nacizane uyarım bu doğum kontrol hapını dr um bana hep aynı saatte al demişti.. sen de dikkat et istersen her gün aynı saatte içmeye...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)günaydın arkadaşlar :) inşallah benimde oğluşum olucakmış :)
rica ederim canım :)o kadar güzel bilgilendirmişsin ki Allah senden razı olsun çok teşekkür ederim bende pko var doktor pko için bir ilaç vereceğim dedi ama doğum kontrol hapı demedi ben araştırırken öğrendim ama gerçekten senin açıklaman okadar güzel olmuş ki çok teşekkür ederim Aklımda hiç bir soru işareti kalmadı :)
canım zaten 10 12. haftalarda net duyulabiliyormuş.inşallah bidahaki kontrolunde düzelir... en azından bebeğin şuan seninle yavaşta olsa kalbi atıyo canlı. belki yavaş yavaş oluşum sürecinde ondandır. zor biliyorum ama kalbini ferah tutmaya çalış. kötü düşünüp kötüyü çağırma.. bu sözü bana hep komşum derdi. kısmette benmde birine demem varmış..Merhabalar ben bugün ilk kontrolüme gittim keseyi ve bebeğimi gördüm kalp atışı gibi oynamasıda vardı ama kalp sesi duyulmadıdoktor olması gerekenden yavaş atıyo dedi şuan 7. Haftadayız 5 mm olmuş ama ses yok burda güzel haberler okuyunca öyle heveslenmiştim ki bugünü iple çektim ilk defa kese içindeki bebek kalp sesi duycam diye ama duyamadık 15 gün donra yine gitcez inşallah duyarız ( paylaşmak istedim sevgilerr
Gunaydin sanada.bizimki kiz ama erkek olsaydi ismini ömer koyacaktik.belki orjinal degil ama her yasa uyan klasik ve guzel bir isim bence.duhan da hos ve kuranda geciyor.kızlaaaar ... yakışıklı paşaların güzel anneleri :) isim düşünmeye başlamışsınızdır var mı orjinal isim önerisi olan :) eşimle isim tartışmasındayız o başka diyo ben başka aslında babacığımın adını koymakda çok istiyorum ama kocacık yok olmaz diyo :)
Allah razi olsun aynen öyle kötü düşünmek kötüyü çağırır valla ben kimse için kötü düşünen kotu olsun hep ben iyi olayım diyen birisi değilim burada çok fazla yazmiyorum ama hergun girip okuyorum uzulenlere dua ediyorum mutlu olanlara maşallah diyorum inşallah Rabbim benimde gönlüme gore verir cevabın için çok teşekkürler içim biraz olsun rahatladıcanım zaten 10 12. haftalarda net duyulabiliyormuş.inşallah bidahaki kontrolunde düzelir... en azından bebeğin şuan seninle yavaşta olsa kalbi atıyo canlı. belki yavaş yavaş oluşum sürecinde ondandır. zor biliyorum ama kalbini ferah tutmaya çalış. kötü düşünüp kötüyü çağırma.. bu sözü bana hep komşum derdi. kısmette benmde birine demem varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?