2015 Aralık tüp bebek

Bana bugun bilgi vermediler canim yarın arayip öğrenecem.. senin durum nedir bise dedilermi
Canım benı dünde aradılar bugunde 17yumurta topladılar 14u saglam cıkmış bugunde aradılar 4u dollenmış benim eşimin normal spermi yok normale en yakınlarını almaya calıştık dedi yarın arayıp kaliteleri hakkında bilgi verecekmiş ama bizim pek umudumuz kalmadı açıkçası

E="ufukcizgisi, post: 44178845, member: 508203"]Herkese Günaydın:KK68: bugun aradim hastahaneyi aradim dun benden 22 yumurta toplanmis 15 tane kalmis 10 dollenmis... şimdiden niye bilmiyorun ama agladim yaaa.. Allah'ım duy sesimizi bizi mucizelerinle mucizelendir :KK46::KK46:
InsalLah Saglikli bebis olarak gobusunu doldursunlar annesi ♡ lutfen olumsuz dusunmeyelim. Rabbim ol diyecek ce bizimde gobuslerimiz dolacak ♡[/QUOTE]
Once saglikli hayırlı evlat.. mutlukuktan agladim canim ;) amin inşallah isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin

Herkese Günaydın:KK68: bugun aradim hastahaneyi aradim dun benden 22 yumurta toplanmis 15 tane kalmis 10 dollenmis... şimdiden niye bilmiyorun ama agladim yaaa.. Allah'ım duy sesimizi bizi mucizelerinle mucizelendir :KK46::KK46:
İnş döllenenlerde güzel güzel bölünürde 1.kalite yavruları Alıp gelirsin :) Hayırlısı Allahtan

Canım benı dünde aradılar bugunde 17yumurta topladılar 14u saglam cıkmış bugunde aradılar 4u dollenmış benim eşimin normal spermi yok normale en yakınlarını almaya calıştık dedi yarın arayıp kaliteleri hakkında bilgi verecekmiş ama bizim pek umudumuz kalmadı açıkçası
Neden yok umudunuz

Amin canim inşallah cok sabirsizlaniyorum var ya mutluluktan agladim ona bile yavrum varmis gibi sevindim:)
Bende öyle sevnmştim:) hatta 2 tane dondurulmuşum var şimdi Aklım onlarda sanki onları geride bırakmışım gibi:) inş onlarıda almak nasip olur

Normalde 6.gun biterdi bugun 4.gun ve cok az gelmis acaba mi dedim bende :) sen kacimci gundesin simdi canim
Benm transferim oldu Canım beklemedeyim test için :) benm de aynı Senn gibi 6 gün sürerdi 4te bitmişti ilaçlardan dolayı. İnş kaliteli yumurtaların olur :)

Günaydın kızlar bende dün 2. İğnemi yaptım ve Bnmde adetim lekelenmeye döndü.. Dr um demişti adeti hafifletip keseceğini... Sizlerle beraber gün sayacağız anlaşılan.. Ben biran önce o son güne heyacanla kavuşmak istiyorum... Hepinizin Hakkı'nda hayırlısı olsun :KK66:
Hayırlı olsun Cnm tedavin test gününe kadar heyecan dorukta ya hep bir aşama var hep iyi seyler duymak istiyoruz Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah güzel sonuçlar alalım.. :)

tek yumurta deme.bak bana 2 tane birinci kalite yumurta transfer edildi sonuc ne? koca bi hic.bu isler yumurtaya kaliteye baksaydi benim suan ikiz bebemin olmasi gerekiyodu.nolur umutsuzlugunu geriye at.en azindan test gunune kadar :KK66:
İnşallah arkadaşım sen nasılsın umarım iyisidir biraz daha umudumuzu kaybetmeyelim hepimiz

Benm transferim oldu Canım beklemedeyim test için :) benm de aynı Senn gibi 6 gün sürerdi 4te bitmişti ilaçlardan dolayı. İnş kaliteli yumurtaların olur :)

Amin canim :) dun ultrasindan bakti dr.ooo diyo bir suru yumurta var ben pco yum da. Ama cok degil kaliteli olsun hepsi dollensin bebis olsun dedim. Musmutluuuuuuu olalim. Bebislerimiz icin hazirlik yapiyoruz inşallah hersey cokguzel olacal ve bir topik acaciz aralik hamisleri eylul ekim anneleri diye ♡ ben iinanıyorum Rabbim bize bu guzel duyguyu yasatacak...

Kalıtesini yada devam edip etmeyeceğini yarın söyleyecekmiş kızlar yalvarırum dua edin
Olumlu düşün Cnm benm sonradan 1 tane daha döllendi hatta. Bende dondurmak için haber bekliyorum 3 tanenin durumu nedir bilmiyorum dua ederim stres yapma iyi olur inşallah :)

Amin canim :) dun ultrasindan bakti dr.ooo diyo bir suru yumurta var ben pco yum da. Ama cok degil kaliteli olsun hepsi dollensin bebis olsun dedim. Musmutluuuuuuu olalim. Bebislerimiz icin hazirlik yapiyoruz inşallah hersey cokguzel olacal ve bir topik acaciz aralik hamisleri eylul ekim anneleri diye ♡ ben iinanıyorum Rabbim bize bu guzel duyguyu yasatacak...
Maşallah inşallah öyle düzel devam eder Cnm ne güzel söyledin valla amiiiiin diyorum ;)

Back