Benide 13 gün sonra cagırdılar kacıncı gun embrıyosu senınYa herkese 12 gunde neden bana 15 gun sonrs dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide 13 gün sonra cagırdılar kacıncı gun embrıyosu senınYa herkese 12 gunde neden bana 15 gun sonrs dediler
Canim banada 15 gin dediler.15.gun cikarsa zaten deger yeterince yukselmis olcak bidaha tekrarlama geregi duymucaklar oyuzdenYa herkese 12 gunde neden bana 15 gun sonrs dediler
Canim kabizligim gecti oteldeyim canim ya hastane yakindi arabayla geldikNe hissediyorsun kabizlik varmi eve nasil geldin
Canim hadi gozun aydin bebislerini aldin sonunda yani.sana bol sabirlar diliyorum cunku gunler hic gecmiyoTransferi olan arkadaslar naptiniz ilk gun hep yattinizmi korkuyorum ya egilip otururken yavas yavas hareket ediyorum bisey olacak die odüm kopuyo
Ben ilk iki gun yattim ara ara yurudum yurumek onemli kan dolasimi icin kabiz olna olursan duphalac surup ic iki gunden sonra normal hayatina devam et agir kaldirmaTransferi olan arkadaslar naptiniz ilk gun hep yattinizmi korkuyorum ya egilip otururken yavas yavas hareket ediyorum bisey olacak die odüm kopuyo
Hastaneden hastaneye fark var demkki sen icini ferah tut canim tutunurlar insEvet vanim bide benim genetige bakikdi 7 tane 5. Gun embriyomdan iki tane kaldi temiz onlarda kondu iste
Canm sen ne yaptın test günün yarınmıydıCanim hadi gozun aydin bebislerini aldin sonunda yani.sana bol sabirlar diliyorum cunku gunler hic gecmiyo
Saol canim hepimizin hayirli olur ins.ins hemen gecer cok uzun bi sure gelio banaCanim hadi gozun aydin bebislerini aldin sonunda yani.sana bol sabirlar diliyorum cunku gunler hic gecmiyo
Surubu aldim ins gerek olamzda kullanmam ya 3 gun yatarim sanirim sora zaten memlekere giderizBen ilk iki gun yattim ara ara yurudum yurumek onemli kan dolasimi icin kabiz olna olursan duphalac surup ic iki gunden sonra normal hayatina devam et agir kaldirma
Insallah canim hayirlisiHastaneden hastaneye fark var demkki sen icini ferah tut canim tutunurlar ins
Bende oteldeyim teste kadar ucakla bile olsa korkuyorumSurubu aldim ins gerek olamzda kullanmam ya 3 gun yatarim sanirim sora zaten memlekere gideriz
Canim pazartesi 12. Gunum pazartesi yaptirmaya karar verdim oyuzden.sabirla bekliyorum bakalim.Canm sen ne yaptın test günün yarınmıydı
Al benden okadar dunden beri göbeğim şiştii.Kızlar size birşey sorucam.. Benim tipim annem gibi oyuzden bole ilaçların etkisi çok büüyük bende okadar büyükki göbeğim ne kolum ne bacagım var göbegim kocaman ne yapıcam bilemiyorum
Canım benım hadi bize güzel haberler ver insallah allahın ıznıyleCanim pazartesi 12. Gunum pazartesi yaptirmaya karar verdim oyuzden.sabirla bekliyorum bakalim.
Valla oyle canim hakkaten.bende artik bir an once pazartesi olsada normal hayatima donehim diye bakiyorum.boyle ister istemez kasiyosun varmi yokmu bilmedigin icinSaol canim hepimizin hayirli olur ins.ins hemen gecer cok uzun bi sure gelio bana
Insallah canim bakalim bu kasik agrim hic gecmiyo en cokta onun nedenini merak ediyorum zatenCanım benım hadi bize güzel haberler ver insallah allahın ıznıyle
Benm de test günüm 28 aralık transferim oldu Çarşamba yakın tarihlerde sevincz inşallah :)Insallh canim cok saol.sen hangi asamadasin canim
Al benden okadar dunden beri göbeğim şiştii.
Benimde beşinci denemem, sizinle aynı sorunu yaşıyorum, yok efendim nedn araba aldınız, yok efendim neden tatile gittiniz, bak çocunuz yok siz tüp bebek yaptırsanız ya sağya sola para harcayacanıza, iyde ben herkese hangi tedavi kaç defa olduğumu anlatmak zorunda değilim .Az önce bi bebek mevlüdüne gttm insanlar ne kadar sinir bozucu ya bi tane kadın sürekli bana hemşire olmama rağmen sürekli gt dr a görün yok kendini baktır yok öyle yap böyle yap deyip durdu sanki kmse bilmiyo dmi bunları çocuğu olmayan bizler armut piş ağzımıza Düş diyoruz sanki hiç bişeyden haberleri yok anca konuşuyorlar böylelerinin Boğaz'ını sıkasım geliyo!sorun eşimde fakat kmseye demiyorum rencide Olmasın dye ama onun akrabaları sürekli sorun bende gbi konuşuyorlar cnm sıkılıyo ya sabır