- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
- 133
Valla canim korkuyorum yaptirmaya ya.dun esim eczaneden gebelik testi almis illa tutturdu yap diye.tabi sonuc kocaman bi negatif.oyuzden simdi hic kan veresimde yokYarın test yaptırıcak mısın cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canim korkuyorum yaptirmaya ya.dun esim eczaneden gebelik testi almis illa tutturdu yap diye.tabi sonuc kocaman bi negatif.oyuzden simdi hic kan veresimde yokYarın test yaptırıcak mısın cnm?
Iyi hadi canim gozun aydin.gergin bekliyeslere sende giriyosun yani.ben cesaret edip gidemedim kan vermeyeToplandı yumoslar yarın arayip ogrenecem ne olmus ne bitmis diye. Biraz gaz sancisi gibi kasiklarimda basinc var biraz da kanamam ve gobekten yine ignecogu gitti azi kaldı inşallah hersey guzel olur. .:) sen ne yaptin test yaptinmi cok merak ediyorum
![]()
Benimde 0.2 ydi canim.doktorum normal demisti.seninde normal yani stres yapmaYeni
Kızlar birşey sorucam trasnfer oncesı p4 progeston değeriniz kaçtı hatırlıyormusunuz benım 0,15 çıkmı salı gunu transfer olup olmıyacagına karar vercek doktor. bu deger kotumu ıyımı bısreyde demedıler :/
Dualarim seninle canim.insallah kaliteli bol bol yumislerin olurBenim de yarın yumurta toplamam var kaderdaslarim. Bana da dua eder misiniz. Kaliteli yumislerim olsun insaallah.
Korkma canim.hicbiesey yok.10 dklik bi islem zaten.sadece uykudan kalkmis gibi hissediyosun hatta canin hala uyumak istiyo.ben 1 saat icinde hastaneden ayilip bayilip cikmistim yani..Pazartesi toplamam var ben anesteziden korkuyorum hayırlı artık
kuzum hadi gecmis olsun.son asamaya gelmissin:)Toplandı yumoslar yarın arayip ogrenecem ne olmus ne bitmis diye. Biraz gaz sancisi gibi kasiklarimda basinc var biraz da kanamam ve gobekten yine ignecogu gitti azi kaldı inşallah hersey guzel olur. .:) sen ne yaptin test yaptinmi cok merak ediyorum
![]()
Eurofertil de yaptiriyoruz arkadaşım ama doktor tek embriyo koyulur dedi anlamadim herkese iki bana niye bir :)))Bende dün başladım hayırlısı insallah nerede yaptiriyorsun benimde 2 yıllık bi bekleyis
Bende Novaarrta yaptiriyorum hayırlısı insallah nas8bimizde varsa insallah tutarEurofertil de yaptiriyoruz arkadaşım ama doktor tek embriyo koyulur dedi anlamadim herkese iki bana niye bir :)))
tek yumurta deme.bak bana 2 tane birinci kalite yumurta transfer edildi sonuc ne? koca bi hic.bu isler yumurtaya kaliteye baksaydi benim suan ikiz bebemin olmasi gerekiyodu.nolur umutsuzlugunu geriye at.en azindan test gunune kadarHadi hayırlısı tek yumurtayla pek umudum Yom ama takdir allahin
aklim sendeydi ama yaptirmamissin.idrarin negatifligini sakin kafaya takma.kan vermeden sonucu bilemezsin kuzum. guzel haberlerini duyucaz insallahValla canim korkuyorum yaptirmaya ya.dun esim eczaneden gebelik testi almis illa tutturdu yap diye.tabi sonuc kocaman bi negatif.oyuzden simdi hic kan veresimde yok
Valla diyorum ya o testten sonra iyice hevesim kirildi.gerci sanirim beklemis idrar la yapmak gerekiyomus ama ben nerdeyse bir saatlik idrarla yaptim.pazartesi zaten ise baslicam sanirim orda yaptiririm.12. Gunum oluyo zaten cikarsada tam cikar yaniaklim sendeydi ama yaptirmamissin.idrarin negatifligini sakin kafaya takma.kan vermeden sonucu bilemezsin kuzum. guzel haberlerini duyucaz insallah
Merhaba Cnm hayırlı olsun tedavin ben 2. Gün başlamıştım iğnelere ve adetim kesildi ve erken bitti muhtemelen ilaç etkiliyor arkadaşım endişelenme :)Herkese kocaman gunaydin ♡ olumsuzluklar bizden uzak bebislerimiz hergub daha da yakın olsun bize... Sabah 7de ikinci ignemi yaptim. Herkese bol yumoslu saglikli bebisler olsun inşallah bu arada bu igne adet kanamasini kesiyor mu ?
Canım sabahın ilk idrarı en doğru zaman biliyorsundur zaten hiiç moralini bozma test gününü bekle kan testi yaptırmadan olumsuz düşünme kesinlikle çıkmayabiliyor yani :)Valla diyorum ya o testten sonra iyice hevesim kirildi.gerci sanirim beklemis idrar la yapmak gerekiyomus ama ben nerdeyse bir saatlik idrarla yaptim.pazartesi zaten ise baslicam sanirim orda yaptiririm.12. Gunum oluyo zaten cikarsada tam cikar yani
Merhaba Cnm hayırlı olsun tedavin ben 2. Gün başlamıştım iğnelere ve adetim kesildi ve erken bitti muhtemelen ilaç etkiliyor arkadaşım endişelenme :)
Herkese kocaman gunaydin ♡ olumsuzluklar bizden uzak bebislerimiz hergub daha da yakın olsun bize... Sabah 7de ikinci ignemi yaptim. Herkese bol yumoslu saglikli bebisler olsun inşallah bu arada bu igne adet kanamasini kesiyor mu ?
Günaydın kızlar bende dün 2. İğnemi yaptım ve Bnmde adetim lekelenmeye döndü.. Dr um demişti adeti hafifletip keseceğini... Sizlerle beraber gün sayacağız anlaşılan.. Ben biran önce o son güne heyacanla kavuşmak istiyorum... Hepinizin Hakkı'nda hayırlısı olsunMerhaba Cnm hayırlı olsun tedavin ben 2. Gün başlamıştım iğnelere ve adetim kesildi ve erken bitti muhtemelen ilaç etkiliyor arkadaşım endişelenme :)
Günaydın kızlar bende dün 2. İğnemi yaptım ve Bnmde adetim lekelenmeye döndü.. Dr um demişti adeti hafifletip keseceğini... Sizlerle beraber gün sayacağız anlaşılan.. Ben biran önce o son güne heyacanla kavuşmak istiyorum... Hepinizin Hakkı'nda hayırlısı olsun![]()