• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

2 tane kayıbım oldu sımdı 3e baslıcam .. baslıyıp baslamıyacagım salı gunu belli olucak ki. tutucakmı tutsa yıne bebklerım bırakıp gıdıcekmı benım birgün anne olabilecekmiyim eşimi baba yapabilicekmiyim :KK57::KK57:

Günaydın minnoşlarr;

içimde korku tedirginlik hat safada bile iken sizinle enerjik olmak isityorum :KK69:

O zaman dans dans dansss :p olumsuzluklari bir kenara atalim. Benim de aklima geliyor bazen tutmazsa, hadi tutarda bise olursa sonradan vs. Sonra diyorum ki hey seytan bi gider misin acaba... su ölümlü dunyada 1 dakika sonrasina bile garantimiz yokken neden olumsuzu cekiyoruz kendimize... hersey olacagina varacak. Ve Allahin izni ile olacak seylerde cok guzel olacak...

2 tane kayıbım oldu sımdı 3e baslıcam .. baslıyıp baslamıyacagım salı gunu belli olucak ki. tutucakmı tutsa yıne bebklerım bırakıp gıdıcekmı benım birgün anne olabilecekmiyim eşimi baba yapabilicekmiyim :KK57::KK57:
Tüp Bebek'le hamile kalıp kayıp mı yasadın Cnm kalp atışı Mı alamadınız ? Bnm de 2 kayıp oldu normal yolla şimdi tüp bebek denedik pozitifi görmek yetmiyor bir de sağlıkla sürdürmek var dmi Allah yardımcımız olsun inşallah :)

Hersey bi sınav her olanda bi hayır var inş dileğine kavusursun

Transferi olan arkadaslar naptiniz ilk gun hep yattinizmi korkuyorum ya egilip otururken yavas yavas hareket ediyorum bisey olacak die odüm kopuyo

Back