Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nye tedrgnsn cnmGünaydın minnoşlarr;
içimde korku tedirginlik hat safada bile iken sizinle enerjik olmak isityorum![]()
Günaydın minnoşlarr;
içimde korku tedirginlik hat safada bile iken sizinle enerjik olmak isityorum![]()
Tüp Bebek'le hamile kalıp kayıp mı yasadın Cnm kalp atışı Mı alamadınız ? Bnm de 2 kayıp oldu normal yolla şimdi tüp bebek denedik pozitifi görmek yetmiyor bir de sağlıkla sürdürmek var dmi Allah yardımcımız olsun inşallah :)2 tane kayıbım oldu sımdı 3e baslıcam .. baslıyıp baslamıyacagım salı gunu belli olucak ki. tutucakmı tutsa yıne bebklerım bırakıp gıdıcekmı benım birgün anne olabilecekmiyim eşimi baba yapabilicekmiyim![]()
Hersey bi sınav her olanda bi hayır var inş dileğine kavusursun2 tane kayıbım oldu sımdı 3e baslıcam .. baslıyıp baslamıyacagım salı gunu belli olucak ki. tutucakmı tutsa yıne bebklerım bırakıp gıdıcekmı benım birgün anne olabilecekmiyim eşimi baba yapabilicekmiyim![]()
Hayırlısı olsun cnm çok sevndmTransferim oldu sabah iki tane embriyo koydular 3 tanede dondurduk hadi hayirlisi tes gunumn 31 aralik:))
Hayırlı olsuuun inşallah tutunurlar güZEl haberlerini alırız CanımTransferim oldu sabah iki tane embriyo koydular 3 tanede dondurduk hadi hayirlisi tes gunumn 31 aralik:))
Saol canim 12 gun nasi gecicek bolmiyorumHayırlısı olsun cnm çok sevndm
Hadi bakalim yeni yila ikizlerTransferim oldu sabah iki tane embriyo koydular 3 tanede dondurduk hadi hayirlisi tes gunumn 31 aralik:))
Insallh canim cok saol.sen hangi asamadasin canimHayırlı olsuuun inşallah tutunurlar güZEl haberlerini alırız Canım![]()
Ya herkese 12 gunde neden bana 15 gun sonrs dedilerSaol canim 12 gun nasi gecicek bolmiyorum
Ewet insallh hepimizin bebisleri cifter cifter tutunurlarHadi bakalim yeni yila ikizler
5.gun embriyosu degilmi canim seninkiYa herkese 12 gunde neden bana 15 gun sonrs dediler
Hadi hayırlı olsun canım ilk üc gun ydınlen bol bol guzel haberler al inşallahTransferim oldu sabah iki tane embriyo koydular 3 tanede dondurduk hadi hayirlisi tes gunumn 31 aralik:))
Ne hissediyorsun kabizlik varmi eve nasil geldin5.gun embriyosu degilmi canim seninki
Evet vanim bide benim genetige bakikdi 7 tane 5. Gun embriyomdan iki tane kaldi temiz onlarda kondu iste5.gun embriyosu degilmi canim seninki
Vala esim saolsun kraliceler gibi bakiyo yinede korkuyorum bise olcak dieHadi hayırlı olsun canım ilk üc gun ydınlen bol bol guzel haberler al inşallah