2015 Aralık tüp bebek

Amin canım 2016 hepimize Hayır getirir insaallah. Perşembe yapılan kontrolde en son 8 tane yeterli büyüklükte 4- 5 tane de orta büyüklükte vardı. Yarın ne kadar toplanabilir, toplananlardan kac tanesi saglikli dollenebilir bilmiyorum tabi.
MaşAllah maşAllah umarım daha güzel sonuçlar alırsın ve hepsi döllenir ve hepsi 5.gün olur ve hepsi tutunur demicem☺️Sağlıkla da transferin olur ve tutunur bebeğin...

benım ilk denemem de be ıkıncıde clexane trasnferden once vermişti şimdi doktorum transfe rsonrası baslıcak kan sulandırıcı ıgneye dedı coraspın verdı sadece

MaşAllah maşAllah umarım daha güzel sonuçlar alırsın ve hepsi döllenir ve hepsi 5.gün olur ve hepsi tutunur demicem☺️Sağlıkla da transferin olur ve tutunur bebeğin...
3.gün ya da 5.gün hersey Allahtan cnm ya inş hepimizin ki tutunur tutunduğu gibide sağlıklı bi şekilde doğar inş

Hayırlısı kuzum inşallah doktorum dondurulmus embriyo ile yapmak daha iyi demişti inşallah bu sefer olur
Amin canım insaallah kuzularimiza kavuşuruz hayirlisiyla. Benim taze tutmuştu 11. Hafta kalbi durdu kaybettim. Dondurulmuş hiç tutmadı. Bu daha çok nasip işi. Rabbim nasibimize yazmıştır insaallah

Back