2015 Aralık tüp bebek

Iyi hadi canim gozun aydin.gergin bekliyeslere sende giriyosun yani.ben cesaret edip gidemedim kan vermeye

Yeni
Kızlar birşey sorucam trasnfer oncesı p4 progeston değeriniz kaçtı hatırlıyormusunuz benım 0,15 çıkmı salı gunu transfer olup olmıyacagına karar vercek doktor. bu deger kotumu ıyımı bısreyde demedıler :/

Benimde 0.2 ydi canim.doktorum normal demisti.seninde normal yani stres yapma

kuzum hadi gecmis olsun.son asamaya gelmissin:)

Hadi hayırlısı tek yumurtayla pek umudum Yom ama takdir allahin
tek yumurta deme.bak bana 2 tane birinci kalite yumurta transfer edildi sonuc ne? koca bi hic.bu isler yumurtaya kaliteye baksaydi benim suan ikiz bebemin olmasi gerekiyodu.nolur umutsuzlugunu geriye at.en azindan test gunune kadar

Valla canim korkuyorum yaptirmaya ya.dun esim eczaneden gebelik testi almis illa tutturdu yap diye.tabi sonuc kocaman bi negatif.oyuzden simdi hic kan veresimde yok
aklim sendeydi ama yaptirmamissin.idrarin negatifligini sakin kafaya takma.kan vermeden sonucu bilemezsin kuzum. guzel haberlerini duyucaz insallah

aklim sendeydi ama yaptirmamissin.idrarin negatifligini sakin kafaya takma.kan vermeden sonucu bilemezsin kuzum. guzel haberlerini duyucaz insallah
Valla diyorum ya o testten sonra iyice hevesim kirildi.gerci sanirim beklemis idrar la yapmak gerekiyomus ama ben nerdeyse bir saatlik idrarla yaptim.pazartesi zaten ise baslicam sanirim orda yaptiririm.12. Gunum oluyo zaten cikarsada tam cikar yani

Herkese kocaman gunaydin ♡ olumsuzluklar bizden uzak bebislerimiz hergub daha da yakın olsun bize... Sabah 7de ikinci ignemi yaptim. Herkese bol yumoslu saglikli bebisler olsun inşallah bu arada bu igne adet kanamasini kesiyor mu ?

Herkese kocaman gunaydin ♡ olumsuzluklar bizden uzak bebislerimiz hergub daha da yakın olsun bize... Sabah 7de ikinci ignemi yaptim. Herkese bol yumoslu saglikli bebisler olsun inşallah bu arada bu igne adet kanamasini kesiyor mu ?
Merhaba Cnm hayırlı olsun tedavin ben 2. Gün başlamıştım iğnelere ve adetim kesildi ve erken bitti muhtemelen ilaç etkiliyor arkadaşım endişelenme :)

Valla diyorum ya o testten sonra iyice hevesim kirildi.gerci sanirim beklemis idrar la yapmak gerekiyomus ama ben nerdeyse bir saatlik idrarla yaptim.pazartesi zaten ise baslicam sanirim orda yaptiririm.12. Gunum oluyo zaten cikarsada tam cikar yani
Canım sabahın ilk idrarı en doğru zaman biliyorsundur zaten hiiç moralini bozma test gününü bekle kan testi yaptırmadan olumsuz düşünme kesinlikle çıkmayabiliyor yani :)

Merhaba Cnm hayırlı olsun tedavin ben 2. Gün başlamıştım iğnelere ve adetim kesildi ve erken bitti muhtemelen ilaç etkiliyor arkadaşım endişelenme :)

Normalde 6.gun biterdi bugun 4.gun ve cok az gelmis acaba mi dedim bende :) sen kacimci gundesin simdi canim

Günaydın kızlar bende dün 2. İğnemi yaptım ve Bnmde adetim lekelenmeye döndü.. Dr um demişti adeti hafifletip keseceğini... Sizlerle beraber gün sayacağız anlaşılan.. Ben biran önce o son güne heyacanla kavuşmak istiyorum... Hepinizin Hakkı'nda hayırlısı olsun

Amin canim amin. Hakkimizdan hayirlisii versin Rabbim. Bu bir yolculuk rabbim yoldaslarimiza saglik versin kucagimizi bos birakmasin.

E="ufukcizgisi, post: 44178845, member: 508203"]Herkese Günaydın bugun aradim hastahaneyi aradim dun benden 22 yumurta toplanmis 15 tane kalmis 10 dollenmis... şimdiden niye bilmiyorun ama agladim yaaa.. Allah'ım duy sesimizi bizi mucizelerinle mucizelendir [/QUOTE]
InsalLah Saglikli bebis olarak gobusunu doldursunlar annesi ♡ lutfen olumsuz dusunmeyelim. Rabbim ol diyecek ce bizimde gobuslerimiz dolacak ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…