2015 Aralık tüp bebek

Bende 2 yillik bebek bekleyislerinin sonundaa bugun tup bebege basladikk aslinda cok stresliydim ama rahatim simdi bilgi almaya gittik adetimin 3.gunu oldugu icin bugun ilk ignemi vurulmus tup bebege baslamis olarak eve döndük :)
Bende dün başladım hayırlısı insallah nerede yaptiriyorsun benimde 2 yıllık bi bekleyis

Benimde trasnfer salı günü belli olcak anyası konyası dua edin sağlıkla gelsin transferim. 2 kaybım var cok korkuyorum :(

Benimde trasnfer salı günü belli olcak anyası konyası dua edin sağlıkla gelsin transferim. 2 kaybım var cok korkuyorum :KK43:
Dondurulmuşların vardı senin değil mi Can'ım canını sıkma geç olsun güç olmasın derler doğru Zamanı var herşeyin Allah gönlüne göre versin

Benmde 3.gündü Mühim değil ki hersey Allahtan canım bol bol dua edin ben öyle Yaptım
Benim de yarın yumurta toplamam var kaderdaslarim. Bana da dua eder misiniz. Kaliteli yumislerim olsun insaallah.
canım Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun.canım ya bende 2.iğnemi vuruldum buğun.sen adetin ilk gününü sayarsak bugün kaçıncı günün.kaç günüm kaldı ona bakıyorum

canım Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun.canım ya bende 2.iğnemi vuruldum buğun.sen adetin ilk gününü sayarsak bugün kaçıncı günün.kaç günüm kaldı ona bakıyorum
Bana sordun sanırım canim. Bugün adetin 11. Günü yumurta toplamam yarın yapılacak. Ben pkoluyum o yüzden biraz gec buyuyor yumisler. Sende böyle bi sorun yoksa genelde 9. Ya da 10. Gününde yumurta toplama yapılıyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah

Bana sordun sanırım canim. Bugün adetin 11. Günü yumurta toplamam yarın yapılacak. Ben pkoluyum o yüzden biraz gec buyuyor yumisler. Sende böyle bi sorun yoksa genelde 9. Ya da 10. Gününde yumurta toplama yapılıyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah
teşekkürler Can'ım.piko yok Can'ım inşallah dediğin gibi olur Can'ımda yeni yıla bebişlerimle girerimkaç tane yumurtan oluşmuş Can'ım?

Bi kendileri akıllı asıl duymak istedikleri problem var mı ne sorununuz var anlat istyolar ne meraklı millet ya sinir oluyorum ben biri bsey anlatmak istemedikçe sormuyorum hç bsey derdi olan anlatmak isteyen anlatır bide tabi güvenirse anlatır :)
Aynen canim oysa bi yasayan bilir. . Bende kimseye soylemedim tup bebek yaptirdigimi iyi ki söylememisim kafam cok rahat valla :)

teşekkürler Can'ım.piko yok Can'ım inşallah dediğin gibi olur Can'ımda yeni yıla bebişlerimle girerimkaç tane yumurtan oluşmuş Can'ım?
Amin canım 2016 hepimize Hayır getirir insaallah. Perşembe yapılan kontrolde en son 8 tane yeterli büyüklükte 4- 5 tane de orta büyüklükte vardı. Yarın ne kadar toplanabilir, toplananlardan kac tanesi saglikli dollenebilir bilmiyorum tabi.

Selam kızlar ben bu işlere bi sene ara verince baya şeyler unutmuşum yaa Bugün hormon testi yaptırdım tedavi öncesi hazırlıklarımı yapıyorumda fsh 1,61 LH 1,57 çıktı yaa bunların yüksekmi düşükmü olması gerekiyordu kafam karıştı

Back