- 4 Eylül 2013
- 325
- 239
- 103
Ben bugun toplattim canim anestezi de hic bise yok bosuna kendine eziyet etmePazartesi toplamam var ben anesteziden korkuyorum hayırlı artık
MaşAllah maşAllah umarım daha güzel sonuçlar alırsın ve hepsi döllenir ve hepsi 5.gün olur ve hepsi tutunur demicemAmin canım 2016 hepimize Hayır getirir insaallah. Perşembe yapılan kontrolde en son 8 tane yeterli büyüklükte 4- 5 tane de orta büyüklükte vardı. Yarın ne kadar toplanabilir, toplananlardan kac tanesi saglikli dollenebilir bilmiyorum tabi.
Ben igne kullandim ve hala kullaniyorumkızlar transfer oncesı porgesteron iğnesi veya crione jel kullandınız mı ?
Ben bugun opu oldum yarin bu ilac ve igneler baslicamkızlar transfer oncesı porgesteron iğnesi veya crione jel kullandınız mı ?
Clexane kan sulandırıcı iğne mi?benım ilk denemem de be ıkıncıde clexane trasnferden once vermişti şimdi doktorum transfe rsonrası baslıcak kan sulandırıcı ıgneye dedı coraspın verdı sadece
3.gün ya da 5.gün hersey Allahtan cnm ya inş hepimizin ki tutunur tutunduğu gibide sağlıklı bi şekilde doğar inşMaşAllah maşAllah umarım daha güzel sonuçlar alırsın ve hepsi döllenir ve hepsi 5.gün olur ve hepsi tutunur demicemSağlıkla da transferin olur ve tutunur bebeğin...
Evet cnmClexane kan sulandırıcı iğne mi?
Canım nasılsın bugun bende topladılar yumurta durumun nasılBen bugun toplattim canim anestezi de hic bise yok bosuna kendine eziyet etmeuyuyacaksin uyanmak bile istemeyeceksin ben anestezi alinca biraksalarda beni uyusam diyorum
Amin canım inşallah ilk denememiBenim de yarın yumurta toplamam var kaderdaslarim. Bana da dua eder misiniz. Kaliteli yumislerim olsun insaallah.
Daha once 1 taze bir d3 dondurulmuş denemem var canım. Bu taze embriyo ile 2. Olacak nasipseAmin canım inşallah ilk denememi
Hayırlısı kuzum inşallah doktorum dondurulmus embriyo ile yapmak daha iyi demişti inşallah bu sefer olurDaha once 1 taze bir d3 dondurulmuş denemem var canım. Bu taze embriyo ile 2. Olacak nasipse
Ben bu sefer dondurulmuş sandım pardon yumurta toplaman ne zamanHayırlısı kuzum inşallah doktorum dondurulmus embriyo ile yapmak daha iyi demişti inşallah bu sefer olur
Hadi hayırlısı tek yumurtayla pek umudum Yom ama takdir allahinBen bugun toplattim canim anestezi de hic bise yok bosuna kendine eziyet etmeuyuyacaksin uyanmak bile istemeyeceksin ben anestezi alinca biraksalarda beni uyusam diyorum
Hayırlı olsun kardeşim inş sonun hayırlı olurBen bugun opu oldum yarin bu ilac ve igneler baslicam
Crione jel
Clexane igne
Estrofem
Coraspin
Bana bugun bilgi vermediler canim yarın arayip öğrenecem.. senin durum nedir bise dedilermiCanım nasılsın bugun bende topladılar yumurta durumun nasıl
Bizde garanti değiliz canim bizim cok yunurtamiz olur dollenmez senin tek yunurtan tutunur sana:) allahtan umit kesilmez once sagliklisi hayirlisi olsunHadi hayırlısı tek yumurtayla pek umudum Yom ama takdir allahin
Amin canım insaallah kuzularimiza kavuşuruz hayirlisiyla. Benim taze tutmuştu 11. Hafta kalbi durdu kaybettim. Dondurulmuş hiç tutmadı. Bu daha çok nasip işi. Rabbim nasibimize yazmıştır insaallahHayırlısı kuzum inşallah doktorum dondurulmus embriyo ile yapmak daha iyi demişti inşallah bu sefer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?