2015 Aralık tüp bebek

Canım naptın merak ettim seni
Toplandı yumoslar yarın arayip ogrenecem ne olmus ne bitmis diye. Biraz gaz sancisi gibi kasiklarimda basinc var biraz da kanamam ve gobekten yine igne :( cogu gitti azi kaldı inşallah hersey guzel olur. .:) sen ne yaptin test yaptinmi cok merak ediyorum:KK53::KK53:

Az önce bi bebek mevlüdüne gttm insanlar ne kadar sinir bozucu ya bi tane kadın sürekli bana hemşire olmama rağmen sürekli gt dr a görün yok kendini baktır yok öyle yap böyle yap deyip durdu sanki kmse bilmiyo dmi bunları çocuğu olmayan bizler armut piş ağzımıza Düş diyoruz sanki hiç bişeyden haberleri yok anca konuşuyorlar böylelerinin Boğaz'ını sıkasım geliyo!sorun eşimde fakat kmseye demiyorum rencide Olmasın dye ama onun akrabaları sürekli sorun bende gbi konuşuyorlar cnm sıkılıyo ya sabır
Ayyy ayni seyleri bende dusunuyorum.. biz dr ne onu bilmiyoruz ki aaa dr. Lar bebektemi yapiyomus :confused:

Ayyy ayni seyleri bende dusunuyorum.. biz dr ne onu bilmiyoruz ki aaa dr. Lar bebektemi yapiyomus :confused:
Bi kendileri akıllı asıl duymak istedikleri problem var mı ne sorununuz var anlat istyolar ne meraklı millet ya sinir oluyorum ben biri bsey anlatmak istemedikçe sormuyorum hç bsey derdi olan anlatmak isteyen anlatır bide tabi güvenirse anlatır :)

Toplandı yumoslar yarın arayip ogrenecem ne olmus ne bitmis diye. Biraz gaz sancisi gibi kasiklarimda basinc var biraz da kanamam ve gobekten yine igne :KK43: cogu gitti azi kaldı inşallah hersey guzel olur. .:) sen ne yaptin test yaptinmi cok merak ediyorum:KK53::KK53:
Hadi sabır cnm transferde olda gün sayalım artık

Back