- 9 Mayıs 2015
- 65
- 25
- 8
- 37
Bende dün başladım hayırlısı insallah nerede yaptiriyorsun benimde 2 yıllık bi bekleyisBende 2 yillik bebek bekleyislerinin sonundaa bugun tup bebege basladikk aslinda cok stresliydim ama rahatim simdi bilgi almaya gittik adetimin 3.gunu oldugu icin bugun ilk ignemi vurulmus tup bebege baslamis olarak eve döndük :)
Bana da 2 embriyo transfer edildi daha önce 2 gebelik var benim ama biraz bizim istegimiz biraz da başarıyı yükseltmek adına 2 yapıyorlar ve gizli yapıyorlar bunu yasalara göre yanlış cünküHastaneye ve Dr a göre değişiyo cnm sanırım
Özelde yaptirirsan 2 tane isteğe gore koyuyorlar amaBize bir embriyo koyulacak tup bebek deneyimi ve yaşa gore degisiyormus keske iki tane koysalardi :)
Allah yardımcın olsun Cnm inş çok güzel yumurtaların olur dua edicm :)Benim de yarın yumurta toplamam var kaderdaslarim. Bana da dua eder misiniz. Kaliteli yumislerim olsun insaallah.
Allah razi olsun canım Rabbim hepimizin yüzünü guldursunAllah yardımcın olsun Cnm inş çok güzel yumurtaların olur dua edicm :)
Bana diyorsan iki taneeeeee cocuklaaarrrrcocugu rahat birakta tutunsun canim cok dusunmee:))
Hadi hayirlisiBenim de yarın yumurta toplamam var kaderdaslarim. Bana da dua eder misiniz. Kaliteli yumislerim olsun insaallah.
Dondurulmuşların vardı senin değil mi Can'ım canını sıkma geç olsun güç olmasın derler doğru Zamanı var herşeyin Allah gönlüne göre versinBenimde trasnfer salı günü belli olcak anyası konyası dua edin sağlıkla gelsin transferim. 2 kaybım var cok korkuyorum
Hayirlisi olsun insallahBenimde trasnfer salı günü belli olcak anyası konyası dua edin sağlıkla gelsin transferim. 2 kaybım var cok korkuyorum
Benmde 3.gündü Mühim değil ki hersey Allahtan canım bol bol dua edin ben öyle Yaptım
canım Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun.canım ya bende 2.iğnemi vuruldum buğun.sen adetin ilk gününü sayarsak bugün kaçıncı günün.kaç günüm kaldı ona bakıyorumBenim de yarın yumurta toplamam var kaderdaslarim. Bana da dua eder misiniz. Kaliteli yumislerim olsun insaallah.
Bana sordun sanırım canim. Bugün adetin 11. Günü yumurta toplamam yarın yapılacak. Ben pkoluyum o yüzden biraz gec buyuyor yumisler. Sende böyle bi sorun yoksa genelde 9. Ya da 10. Gününde yumurta toplama yapılıyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallahcanım Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun.canım ya bende 2.iğnemi vuruldum buğun.sen adetin ilk gününü sayarsak bugün kaçıncı günün.kaç günüm kaldı ona bakıyorum
teşekkürler Can'ım.piko yok Can'ım inşallah dediğin gibi olur Can'ımda yeni yıla bebişlerimle girerimkaç tane yumurtan oluşmuş Can'ım?Bana sordun sanırım canim. Bugün adetin 11. Günü yumurta toplamam yarın yapılacak. Ben pkoluyum o yüzden biraz gec buyuyor yumisler. Sende böyle bi sorun yoksa genelde 9. Ya da 10. Gününde yumurta toplama yapılıyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah
Aynen canim oysa bi yasayan bilir. . Bende kimseye soylemedim tup bebek yaptirdigimi iyi ki söylememisim kafam cok rahat valla :)Bi kendileri akıllı asıl duymak istedikleri problem var mı ne sorununuz var anlat istyolar ne meraklı millet ya sinir oluyorum ben biri bsey anlatmak istemedikçe sormuyorum hç bsey derdi olan anlatmak isteyen anlatır bide tabi güvenirse anlatır :)
Amin canım 2016 hepimize Hayır getirir insaallah. Perşembe yapılan kontrolde en son 8 tane yeterli büyüklükte 4- 5 tane de orta büyüklükte vardı. Yarın ne kadar toplanabilir, toplananlardan kac tanesi saglikli dollenebilir bilmiyorum tabi.teşekkürler Can'ım.piko yok Can'ım inşallah dediğin gibi olur Can'ımda yeni yıla bebişlerimle girerimkaç tane yumurtan oluşmuş Can'ım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?