- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
Olur canim yani bana ve diger kizlara kullanmasi icin veriliyo hamileler bile kullaniyo bitkisel ben sabah 15 aksam 15 olcekkullandim ilk gun tuvalete ciktimDra solemeden alsam olurmuki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canim yani bana ve diger kizlara kullanmasi icin veriliyo hamileler bile kullaniyo bitkisel ben sabah 15 aksam 15 olcekkullandim ilk gun tuvalete ciktimDra solemeden alsam olurmuki
Tesekkur canim o zmn ben hemen aldiriyim esime iki gundur tik yok ins duzelir saol.bu arada senin kac emriyo koydular ve kacinci kaliteydi canimAcıbadem maslak canim benimki guvenebilirsin
Masallah hayirlisi olsun canimCanim dun sorduk 8 embriyom varmis ins yarina eksilmez iki tanesini koydurcaz kismetse
Bende allah verdiği vakit olucak dyorum da ağızları torba değil ki büzülmüyo hamileliğimde ilerlemeden Söylemek istemiyorum bi problem olursa açıklama yapmak zorunda kalmim bide:sBenimde sadece iki ailem biliyo yani 9 yildir belli olmadigi ama soran okuzler oluyo afedersiniz
Sorun kimde diye bende sirunumuz yok Allahin imtihani diyip gecistiriyorum ama diyorum beni kinayan Allah basina vermeden almasin canini
. Annem bi süre Yanımda kaldığı için mecbur öğrendi sonra ablamlar falan bi tek benim ailem biliyo eşim tarafa söylemedik beni o kadar darlayan insanlar bilmesede olur karnım şişince görüp anlarlar napimCanim tok açin halinden anlamaz işte napalim kulagimizi kapatip takmamaya bu gunlerde moralimizi yuksek tutmaya calisalim bende kimseye solemedim ablam ve eltim disinda
Hayırlısı olsun inş umarım ikiside tutunur:)Canim dun sorduk 8 embriyom varmis ins yarina eksilmez iki tanesini koydurcaz kismetse
Masallah hayirlisi olsun canim
Saol canim seninde hayirli olur ins guzel haberlerini okuruz insMasallah hayirlisi olsun canim
Hayırlı olsun :) umarım hayırlı bi ay olur senin içinBende 2 yillik bebek bekleyislerinin sonundaa bugun tup bebege basladikk aslinda cok stresliydim ama rahatim simdi bilgi almaya gittik adetimin 3.gunu oldugu icin bugun ilk ignemi vurulmus tup bebege baslamis olarak eve döndük :)
Ins canim seninkklee gibi tutunurlar insHayırlısı olsun inş umarım ikiside tutunur:)
Yani simdi hamileyim desen o sahte insanlar bi anda degisir canim cicim oluveririler. Annem bi süre Yanımda kaldığı için mecbur öğrendi sonra ablamlar falan bi tek benim ailem biliyo eşim tarafa söylemedik beni o kadar darlayan insanlar bilmesede olur karnım şişince görüp anlarlar napim
En iyisi ben nazardan korkarimBende allah verdiği vakit olucak dyorum da ağızları torba değil ki büzülmüyo hamileliğimde ilerlemeden Söylemek istemiyorum bi problem olursa açıklama yapmak zorunda kalmim bide:s