normaldir heralde gaz cok oluyomus eltim ole soluodu surekli son gunlerde wc ye gidiyordu gazdan dolayiYa kislar afedersinizde sormam lazim altim surekli islaniyo ve genital bölgemden surekli hava cikiyo pat pat nedir sizce ya cok pimpirikliyim demi
Âmin cnm hepiniz için dua ediyorum Sağlıcakla kucağımıza alırız inşIns canim seninkklee gibi tutunurlar ins
Benle uğraşmayı bırakıp bi baskasına sararlar napsınlar uğrascak işleri yok :)Yani simdi hamileyim desen o sahte insanlar bi anda degisir canim cicim oluveririler
Benimde ilk denemem ki öncesindede hç aşılama falanda olmadım yasımda 26 ama 2 embriyo kondu:)Bize bir embriyo koyulacak tup bebek deneyimi ve yaşa gore degisiyormus keske iki tane koysalardi :)
Bende fitil kullanıyorum onun akıntısı ve ıslaklığı var öyle bsey mi ?Ya kislar afedersinizde sormam lazim altim surekli islaniyo ve genital bölgemden surekli hava cikiyo pat pat nedir sizce ya cok pimpirikliyim demi
Toplandı yumoslar yarın arayip ogrenecem ne olmus ne bitmis diye. Biraz gaz sancisi gibi kasiklarimda basinc var biraz da kanamam ve gobekten yine igneCanım naptın merak ettim seni
Ayyy ayni seyleri bende dusunuyorum.. biz dr ne onu bilmiyoruz ki aaa dr. Lar bebektemi yapiyomusAz önce bi bebek mevlüdüne gttm insanlar ne kadar sinir bozucu ya bi tane kadın sürekli bana hemşire olmama rağmen sürekli gt dr a görün yok kendini baktır yok öyle yap böyle yap deyip durdu sanki kmse bilmiyo dmi bunları çocuğu olmayan bizler armut piş ağzımıza Düş diyoruz sanki hiç bişeyden haberleri yok anca konuşuyorlar böylelerinin Boğaz'ını sıkasım geliyo!sorun eşimde fakat kmseye demiyorum rencide Olmasın dye ama onun akrabaları sürekli sorun bende gbi konuşuyorlar cnm sıkılıyo ya sabır
Aa ne guzelll e acaba bana nicin 1 tane konacak anlamadim :)Benimde ilk denemem ki öncesindede hç aşılama falanda olmadım yasımda 26 ama 2 embriyo kondu:)
Yok canim ben hic bisey kullanmiyorum vajinal progestan igne kullaniyorum ama camasirim islak ve surekli tuvalet kagidina sildigindenmidir nedir aciyo artikBende fitil kullanıyorum onun akıntısı ve ıslaklığı var öyle bsey mi ?
Eltindede aynı problem mi vardı?erkekte miydi sıkıntı?normaldir heralde gaz cok oluyomus eltim ole soluodu surekli son gunlerde wc ye gidiyordu gazdan dolayi
Hastaneye ve Dr a göre değişiyo cnm sanırımAa ne guzelll e acaba bana nicin 1 tane konacak anlamadim :)
Iyice pimpirikli oldun sen azıcık rahat ol germe çocuğu :)Yok canim ben hic bisey kullanmiyorum vajinal progestan igne kullaniyorum ama camasirim islak ve surekli tuvalet kagidina sildigindenmidir nedir aciyo artik
Bi kendileri akıllı asıl duymak istedikleri problem var mı ne sorununuz var anlat istyolar ne meraklı millet ya sinir oluyorum ben biri bsey anlatmak istemedikçe sormuyorum hç bsey derdi olan anlatmak isteyen anlatır bide tabi güvenirse anlatır :)Ayyy ayni seyleri bende dusunuyorum.. biz dr ne onu bilmiyoruz ki aaa dr. Lar bebektemi yapiyomus
Hadi sabır cnm transferde olda gün sayalım artıkToplandı yumoslar yarın arayip ogrenecem ne olmus ne bitmis diye. Biraz gaz sancisi gibi kasiklarimda basinc var biraz da kanamam ve gobekten yine ignecogu gitti azi kaldı inşallah hersey guzel olur. .:) sen ne yaptin test yaptinmi cok merak ediyorum
Iyice pimpirikli oldun sen azıcık rahat ol germe çocuğu :)
Evet canim erkekteydi gecen ay yaptilar onlarda suan hamile oda soyleniyodu surekli basinc var kasiklarimda die birde siislikEltindede aynı problem mi vardı?erkekte miydi sıkıntı?
Iyice pimpirikli oldun sen azıcık rahat ol germe çocuğu :)
Benimde eşimde sıkıntı ameliyat olmuyo Dr a da gtmiyo sznkilerin problemi çözülmüyor muEvet canim erkekteydi gecen ay yaptilar onlarda suan hamile oda soyleniyodu surekli basinc var kasiklarimda die birde siislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?